Революция от ГАИ: главные опасности для украинских водителей

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 678910 ... 15>
Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:21

Сердитый написав:Люди добрые, что вы говорите? Есть главные вещи. И неужели для кого-то безопасность собственного ребенка менее важна, чем опосредованное здоровье миллионов граждан? При этом свой ребенок все одно пьет колу. Я не могу понять как человек, имеющий детей и управляющий автомобилем, может возражать против кресла? Ну там ремень безопасности. Это Ваше решение пристегиваться или нет и в этом случае Вы рискуете своим здоровьем, но ребенок. В Европе не ездят со скоростью 30 км/ч. Там знаки расставлены очень разумно. А вот у нас часто бывает все наоборот. И я сам часто превышаю скорость, но разумно. Но есть вещи жизненно важные. Сплошная в повороте и подьеме, проезд перекрестков и детское кресло.

Никто не против безопасности, против, что эта безопасность навязуется ограничением наших свобод. У каждого свои жизненно важные вещи. У кого то их может быть больше чем у Вас, но без кресла. Кто то может с ребенком вообще не нарушать правил. Кресло в гнилой Таврии 91 г.в.,и без кресла на руках в Мерсе 2010 г. 60 км/час. лоб в лоб. У кого больше шансов?
А какой краш тест автобуса? Все сидения детские? Или безопасней ехать в автобусе/тролейбусе/маршрутке ребенку на стандартном кресле, или может на руках у родителей?
Или безопасней родителям с ребенком например добираться вдоль трассы пешком, видите ли потому что никто из водителей без кресла не может подобрать?
А какая статистика по пешеходам? Какие крашы родных Славут, Богданов7
мОЖНО ВСЕХ ОБЯЗАТЬ НА вОЛЬВО, ИЛИ мЕРСЕ ЕЗДИТЬ - ТОЖЕ РЕАЛЬНО БЕЗОПАСНЕЙ!!!!!!
И манипулировать на чувствах, ох какие вы беззаботные родители, о детях не беспокоетесь!!!
Нужен здравый и трезвый взгляд на ситуацию.
Законы такие пишут бездельники для создавания видимости работы.
ketchv

Подякував: 171 раз.
Подякували: 65 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:24

Malek
Остается только один вопрос: Как зовут этого "Благодетеля", который заботится о "цветах жизни" в зРАДЕ. Ведь не трудно посчитать к примеру 1 миллион кресел по 500 - 1000грн(а ведь народ такой - есть отличный ОБЯЗАТЕЛЬНЫЙ спрос и цена вырастет в два раза минимум (к примеру цена на отель евро2012)) прибыль составит ох как НЕмало! Повторюсь: любой здравомыслящий родитель будет оберегать свое чадо... это ПРИРОДА.

Подякував: 225 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:26

Re: Революция от ГАИ: главные опасности для украинских водит

Сердитый написав:Если позволите, еще один момент. Кресло должно быть удобным. Вы же не купите себе кресло, в котором Вам будет не уютно сидеть несколько часов? Так и ребенок. Правда тут, чем надежнее и удобнее, тем дороже, к сожалению. А детская психология, кстати, одна из самых прозрачных :)

дети растут, то что было удобно вчера - не факт что удобно завтра...
ketchv

Подякував: 171 раз.
Подякували: 65 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:27

Всі так перейнялися проблемою автокрісел..
Я думаю, що до перевірки таксистів і власників авто, що по паспорту не мають ремнів справа не дійде ;-) Вистачить штрафів за все інше описане в статті.
Щодо піднятої теми, то крісла я купив. Діти їздять в кріслах. Проблеми з вередуванням дітей можна вирішити - стоїмо, поки всі не пристібнуться. Головне зразу так поставити і не давати поблажок. Якщо дитина 1 раз зауважить, що можна не сідати в крісло, то, звичайно, буде вередувати. Часто їздимо. Було ДТП. В місце ззаду (відразу за малим, що був в автокріслі) в'їхав КІА Спортейдж з п'яним козлом за кермом. Нормально так в'їхав - тормозний шлях почався за 5 метрів від мого авто (це він замітив мене, коли я стояв з включеним поворотом, щоб розвернутися). Швидкість була десь 60 км.год. Добре, що удар прийшовся не прямо, а в бік, бо він на мене вискочив би.. А так я відлетів як більярдна куля на свому опелі - по спіралі.
Якби малий був не в кріслі - відбився б від мого крісла і заднього сидіння туди-сюди пару раз. Мене торохнуло об підголовник так, що потім 2 дні боліла шия..
Можливо, це не сама страшна ДТП, але я для себе це питання ще раніше вирішив - в мене в машині ВСІ пристібаються, а діти їздять в автокріслах. Нема місця в машині - буду складати на більшу. Нема грошей на автокрісло - не їздимо, а ходимо пішки і економимо на хоча б на б/у, але якісної фірми.
Проблема з закачуванням дітей - окрема тема. Їх закачує не від сидіння в автокріслі, а від руху взагалі. Є таблетки спеціальні - дав дітям і їдете собі спокійно. Може вони не надто корисні, але тут ваш вибір..
Хтось тут писав, що дитина "обригала" автокрісло, то прошу подивитися на ситуацію з іншого боку - дитина "обригає" вам весь салон ;-) якщо не буде сидіти в кріслі.
По 8-9 годин можна їздити якщо діти це переносять. Не переносять - виїжджайте раніше, робіть перерву, ночуйте десь. Можна їхати на ніч - діти сплять. Я це вже проходив..
А от стосовно інших "новин" статті, то мене більше турбують штрафи за перевищення швидкості, бо чисто з практики, знаків понаставили, а от доцільність їхню ніхто не перевіряє. Якщо по середнього розміру місту обмеження 60 нормально (реально, покищо, 80), то для траси 90 км - реально замало. Навіть типу дозволених 110 мені на нормальній дорозі часто не вистачає.
Якщо введуть обмеження, то навіть не знаю, що оберу..
romkom

Подякував: 17 раз.
Подякували: 34 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:36

Malek написав:у нас же как всегда будет, там где можно просто предупредить и напомнить - будут сразу сдирать деньги

+1
Изя Гуд

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:44

romkom написав:Якщо по середнього розміру місту обмеження 60 нормально (реально, покищо, 80), то для траси 90 км - реально замало. Навіть типу дозволених 110 мені на нормальній дорозі часто не вистачає.
Якщо введуть обмеження, то навіть не знаю, що оберу..

Да тут надо принудительно ограничивать скорость автотранспортного средства..
Но КАК?
Видимо, электронным путём. Т.е., дорожный знак даёт сигнал машине - и машина быстрее разрешённой скорости уже не поедет, независимо от педали газа.

То же самое и выпившими за рулём. Пока не дыхнул в анализатор - машина с места не сдвинется.

И то! Не панацея, но было бы лучше, чем сейчас....
Изя Гуд

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:49

Изя Гуд
Но КАК?
Видимо, электронным путём. Т.е., дорожный знак даёт сигнал машине - и машина быстрее разрешённой скорости уже не поедет, независимо от педали газа.

Это как??? :shock: Какие-то нанотехнологии? :D Смотрю в других ветках вы спец по этой части :D , это кроме шуток.
Monomax

Подякував: 1 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 21:54

Изя Гуд написав:
  Malek написав:у нас же как всегда будет, там где можно просто предупредить и напомнить - будут сразу сдирать деньги

+1

+100, уважаемый Изя. Так и есть 100%.
Monomax

Подякував: 1 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 22:07

Monomax написав:Изя Гуд
Но КАК?

Это как??? :shock: Какие-то нанотехнологии? :D Смотрю в других ветках вы спец по этой части :D , это кроме шуток.

Технически это не проблема, но это никому не надо. Даже вандалоустойчивость можно решить.
usrfrm

Заблокований
Подякував: 2902 раз.
Подякували: 574 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 16 тра, 2012 22:19

ketchv написав:Никто не против безопасности, против, что эта безопасность навязуется ограничением наших свобод.

гениальная фраза :)
не знаю плакать или смеяться
вот я не хочу чтобы ограничивали мою свободу, буду лететь по трассе, аки птица со скоростью 200
NikNik

Подякував: 55 раз.
Подякували: 144 раз.

Профіль

#<1 ... 678910 ... 15>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор