Бетон - ти вмієш читати і думати ? Я десь писав , що збудувати те що ти накопав в інтернеті не можливо ? На приведених тобою малюнках є море виступаючих декоративних деталей , які крім погіршення теплотехнічних властивостей стіни ( внаслідок більшої площі теплообміну ) - є ще й досить дорогими і складними у виготовленні. Для того щоб зрозуміти наскільки дорогими - сходи в епіцентр і подивись на вартість китайсько/вєтнамських з полістиролу , потім прикинь ії кількість і вартість виготовлення наприклад з якоїсь клейової суміші на цементній основі ( пінопластова простоїть до першого нормального граду ), а вже потім умнічай.
ПС Бачу що пора нагадати тобі оповідання про тебе Мамо нас так хвалять , так хвалять А хто нас хвалить доню ? Як хто , Ви мене , я Вас ....
Так от у твоєму випадку , не має навіть похвали від мами , все тобі приходиться самому себе хвалити . Може спочакту дочекаєшся щоб хтось інший тебе похвалив ? А то все сам та сам , мозолів на руках від самозадоволення ще не має ?
хехе я будучи учащимся средней школы помогал отцу перестраивать дом про дальнейший опыт говорить не вижу смысла - и так по словам умный поймет шо разбираюсь не плохо
budivelnik написав:На приведених тобою малюнках є море виступаючих декоративних деталей , які крім погіршення теплотехнічних властивостей стіни ( внаслідок більшої площі теплообміну ) - є ще й досить дорогими і складними у виготовленні. Для того щоб зрозуміти наскільки дорогими - сходи в епіцентр і подивись на вартість китайсько/вєтнамських з полістиролу , потім прикинь ії кількість і вартість виготовлення наприклад з якоїсь клейової суміші на цементній основі ( пінопластова простоїть до першого нормального граду ), а вже потім умнічай.
посажу еще раз тебя в лужу - с каких пор ППС погиршивал теплотехнические свойства стены ?)) это же не гипсовая лепнина!!!
отім прикинь ії кількість
подскажу дешевенький вариант по углам и по периметру делаешь различной ширины полоски из простого пенопласта 3-5 см, потом подшпаклевываешь и сверху короедом и в контраст со стеной покраска дешево и сердито + доп теплоизоляция не забудь токма верхнюю часть пенопласта срезать под углом для стока влаги
Слухай чебуречник . а давай і я тобі підкажу 1 Після кожного засмаженного чебурека - виливаєш олію , і слідуючий смажиш на свіжій - це корисно для здоровя споживачів 2 Мясо собачатини яке заготовлюєш - не повинно піддаватись заморозці - втрачаються поживні речовини.
Так що Давай ти будеш смажити чебуреки , а я приймати рішення наклеювати мені полоски пінопласту чи ні.
budivelnik написав:Слухай чебуречник . а давай і я тобі підкажу .
заело? этого следовало и ожидать, т.к. признавать ошибки ты не мастак а хто не мастак признавать свои ошибки - не мастак НИ В ЧЕМ
Що ж чебуречник , подивимось як ти вмієш признавати свої помилки
beton написав:
budivelnik написав:На приведених тобою малюнках є море виступаючих декоративних деталей , які крім погіршення теплотехнічних властивостей стіни ( внаслідок більшої площі теплообміну ) - є ще й досить дорогими і складними у виготовленні. Для того щоб зрозуміти наскільки дорогими - сходи в епіцентр і подивись на вартість китайсько/вєтнамських з полістиролу , потім прикинь ії кількість і вартість виготовлення наприклад з якоїсь клейової суміші на цементній основі ( пінопластова простоїть до першого нормального граду ), а вже потім умнічай.
посажу еще раз тебя в лужу - с каких пор ППС погиршивал теплотехнические свойства стены ?)) это же не гипсовая лепнина!!!
То що , ти мене в калюжу посадив , чи признався що навіть не в стані зрозуміти написане ? Чи ти думаєш що якщо ти чебуреки на прогірклому маслі з собачатини готуєш на термін добирання людини до унітазу чи лікарні , то я буду будувати до першого граду ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 20 тра, 2012 13:29, всього редагувалось 2 разів.
Xenon написав:beton ну а показать фото своего дома можете? ну для примера как должно быть красиво и не дорого?
я так понимаю человек зарабатывающий в год 40-50к баксов живет не в сельской халупке ?
Мне вообще непонятоно, где и с чего живет этот товарищ, позиционирующий себя как "Бетон". Торгует чебуреками на пляжах, что ли. По моему, он чистой воды теоретик: "в детстве помогал отцу дом строить". На этом его участие в строительных делах и закончилось.
К Будівельнику можно относится по разному. Мне не нравится, что он себя рекламирует. Но я не являюсь собственником сайта или его модератором. С другой стороны, Будівельник занят реальным производством, и жалоб от его клиентов сюда - не поступало. К тому же он выступает под своей реальной фамилией. Поэтому я считаю, что Будівельник заслуживает в 100 раз больше уважения, чем всякие Андюши_Крымские_Бетоны, Обвалы, Турбины и т.п. полуграмотные личности с темным прошлым и, пардон, неясным будущим.
Востаннє редагувалось Frant в Нед 20 тра, 2012 13:30, всього редагувалось 1 раз.
Xenon написав:beton ну а показать фото своего дома можете? ну для примера как должно быть красиво и не дорого? я так понимаю человек зарабатывающий в год 40-50к баксов живет не в сельской халупке ?
живу в квартире 78 квм (хотя мог бы и фото дома с нета выложить, как думает строитель)))
разве я говорил сколько я зарабатываю?
по примеру строителя речь шла примерно о таком типе отделки (возможны вариации) т.е. путем банального наклеивания пенопластовых полосок и квадратов в те или иные места на этапе отделки, получаем вполне приличный вид малыми затратами покрасить к примеру этот дом в один цвет, убрать крыльцо и типа фронтончик на крыше, будет сарай а так, небольшими сравнительно затратами имеем более менее цивильный внешний вид и гармонию
Frant написав:К Будівельнику можно относится по разному. Мне не нравится, что он себя рекламирует. ....
Те що Ви вважаєте рекламою - до реклами не має жодного відношення , адже реклама робиться для того , щоб отримати віддачу. Як Ви прекрасно розумієте , інформація розміщена на гілці обвалістів - навіть теоретично спрацювати не може. Для того щоб краще зрозуміти доцільність мого тут знаходження , пояснення слідуюче 1 Я маю вільний час 2 Мене ображає коли сопливо/паршиві нічого в житті не зробивші починають з розумним виглядом вчити всіх і вся працювати 3 Привелення цін на реальний обєкт , в реальному місці від реального виробника , позволяє всім тут присутнім зрозуміти , що викрики по 500 - в найближчі роки так і викриками залишаться.
Висновок Всього одним обєктом , загальною вартістю приблизно в 7-8 млн грн , вже на проятязі 4 років як як колька в задниці яка не дозволяє розгулятись неадекватам.
Xenon написав:beton ну а показать фото своего дома можете? ну для примера как должно быть красиво и не дорого? я так понимаю человек зарабатывающий в год 40-50к баксов живет не в сельской халупке ?
живу в квартире 78 квм (хотя мог бы и фото дома с нета выложить, как думает строитель)))
разве я говорил сколько я зарабатываю?
ну говорили что ездите на машине стоимостью 40к баксов; а т.к. вменяемый, грамотный человек в любой нормальной стране покупает машину из расчета = 8-10 полных месячных заработков. То отсюда и прикидка о годовом доходе.
beton написав:по примеру строителя речь шла примерно о таком типе отделки (возможны вариации) т.е. путем банального наклеивания пенопластовых полосок и квадратов в те или иные места на этапе отделки, получаем вполне приличный вид малыми затратами покрасить к примеру этот дом в один цвет, убрать крыльцо и типа фронтончик на крыше, будет сарай а так, небольшими сравнительно затратами имеем более менее цивильный внешний вид и гармонию http://fotohost.org/images/a19e5b36-109kB.jpg
Можливі чебуречник , з деякими але 1 Розмір приведенного тобою будинку ( в площі ) = 100-120 м2 2 Зовнішнім виглядом від мого він відрізняється виключно 4 наклейками шириною приблизно (0,4 м і висотою в 7 м )х 4 фасади = 10 м2 3 Вартість робіт по наклеюванню такої фігні - 200 доларів .( в перекладі на розмір моїх квартир - доплата в 200 доларів з квартири ) http://fotohost.org/images/a12834a0-580kB.jpg 4 А тепер спробуй в фотошопі , на фасаді мого будинку намалювати щось подібне , щоб не виглядало як твої чебуреки на набережній.