Київська Русь - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 6465666768 ... 197>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Київська Русь - БАНКРОТ 2.8 5 266
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
41%
108
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
8%
21
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
7%
19
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
15%
41
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
29%
77
Всього голосів : 266
Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 09:09

wolt450 написав:
  tatop написав:
  chipmunk написав:можна застовбитись, але як знизять - тiкать однозначно;)

Моно і нуно. А там життя покаже.

Моно і нуно стовбитись, можливо, бо крім зниження ставок колишніх, є ще і сьогоднішнє "поповнення за згодою", яке легко стовпчики нівелює завтра-позавтра (що теж було)

Ніколи не знаєш ХТО буде наступний… Я кілька років поповнював у Фініках, але РАПТОМ вони «не дали згоди" згідно з договором… А Круся у той же час продовжувала давати згоду на поповнення… Поповнив там за подібними ставками… Потім і Круся перестала давати згоду – поповнив в Активі за подібними ставками і так далі…
Стовпи на мінімальні суми не потребують багато грошей, тому варто їх мати ПОБІЛЬШЕ, як писав Маяковський, «хороших и разных»… :D

До того ж у деяких банок аля ВТБ не було «за згодою» у договорах – але в реалі було ще гірше… І така можливість фактично є у кожної банки, якщо «припече», бо є ще тарифи РКО, які дуже рідко прописуються у договорі, але завжди можуть змінюватися, як банку заманеться…
Classif

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 11:35

Вкладчики Киевской Руси и не только.

Заинтересовал Депозит «Накопичувальний» USD 11% з щомісячною капіталізацією (12,2%), если на 2 года. Реально вкусная ставка по валюте.

Хочу для себя определить основные плюсы/минусы банка. Поделитесь знаниями, кто в теме.

Для себя понял, что могут в одностороннем порядке опустить ставку по депо, либо могут прекратить принимать пополнения вклада.
А что там по рейтингу надежности, что по рейтингу Квестора? Какие-то другие существенные минусы? А плюсы? :-)
Только не ссылками на данные АУБ или НБУ, а простыми доступными словами :-) , я не финансист, и мне тяжело делать те или иные выводы по этим данным.

Заранее благодарен.
Uriel82

Подякував: 4 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 11:40

Re: Київська Русь

Uriel82 написав:что там по рейтингу надежности, что по рейтингу Квестора?

нема там крусi
chipmunk

Подякував: 572 раз.
Подякували: 590 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 11:42

Uriel82 написав:Вкладчики Киевской Руси и не только.

Заинтересовал Депозит «Накопичувальний» USD 11% з щомісячною капіталізацією (12,2%), если на 2 года. Реально вкусная ставка по валюте.

Хочу для себя определить основные плюсы/минусы банка. Поделитесь знаниями, кто в теме.

Для себя понял, что могут в одностороннем порядке опустить ставку по депо, либо могут прекратить принимать пополнения вклада.
А что там по рейтингу надежности, что по рейтингу Квестора? Какие-то другие существенные минусы? А плюсы? :-)
Только не ссылками на данные АУБ или НБУ, а простыми доступными словами :-) , я не финансист, и мне тяжело делать те или иные выводы по этим данным.

Заранее благодарен.

В жодному зі списків Квестора починаючи з 2008 року КР не фігурувала.
Проте в кризу вів себе гідно.
Вже після дозволяв собі понижувати ставки за діючими договорами депо.
Так що гарантії, що 11% буде діяти 2 роки немає.
tatop

Заблокований
Подякував: 1 раз.
Подякували: 410 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 12:29

Uriel82 написав:Вкладчики Киевской Руси и не только.

Заранее благодарен.

Добрый день!
На данный момент банк чувствует себя неплохо , кредитует бизнес, правда подход к кредитованию очень жесткий, а иначе и нельзя сейчас).По крайней мере по филиалу где я обслуживаюсь, выдали на прошлой неделе несколько кредитов аграриям.кроме того выиграли тендер и будут одним из кредиторов Одесской и Львовской ЖД.Как вы понимаете такие тендеры не выигрывают потому что ты *хороший* :mrgreen: Очевидно собственики банка находят общий язык с действующей властью.Кстати Братко является председателем правления и одновременно пряиыи и опосредованным собственником 60% К.Руси что есть плюс для банка.Держу периодически в этой банке большие суммы с 2007, пока проблем не возникало. Но слово *пока* можна применить ко всем банкам :D
Rain R

Подякував: 66 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 чер, 2012 20:02

Не знаю. не многие банки способны понизить % по действующему депозиту.
Мне кажется, после такого "фокуса" значительный отток вкладчиков гарантирован.
Во всяком случае, для меня это важный показатель.

Хорошие ставки в валюте. Идём мимо..
emeta

Подякував: 170 раз.
Подякували: 239 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 02 чер, 2012 09:26

emeta написав:Не знаю. не многие банки способны понизить % по действующему депозиту.
Мне кажется, после такого "фокуса" значительный отток вкладчиков гарантирован.
Во всяком случае, для меня это важный показатель.

Хорошие ставки в валюте. Идём мимо..

Не только отток а и мизерный приток.
VVB

Подякував: 0 раз.
Подякували: 85 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 чер, 2012 11:44

Депозит «CУПЕР ВКЛАД»

З 1червня 2012 року ставки за депозитом «СУПЕР ВКЛАД» підвищено!
Відтепер отримуйте ще більше! Обирайте ставку за депозитом власноруч, обравши скетч-карту з додатковим бонусом та отримуйте до 23% у гривні, до 12% у дол. США та до 11% у євро

Подякував: 29 раз.
Подякували: 36 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 чер, 2012 18:11

zuker1111 написав:З 1червня 2012 року ставки за депозитом «СУПЕР ВКЛАД» підвищено!
Відтепер отримуйте ще більше! Обирайте ставку за депозитом власноруч, обравши скетч-карту з додатковим бонусом та отримуйте до 23% у гривні, до 12% у дол. США та до 11% у євро

Если сумма вклада у Вас небольшая, то получите 1% к стандартной ставке, соответственно если большая 8) ..... идете к начальнику отделения, руководителю филиала...и говорите, - хочу разместить у вас столько то, а ставку хочу +2 или +3 к стандарту и если договоритесь он для вас* вытянет * :D правильную скретч карту.Если претендуете на +4, сумма должна быть неприлично большая)
Желаю успеха, банк неплохой)
Rain R

Подякував: 66 раз.
Подякували: 50 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 18 чер, 2012 18:17

Re: Київська Русь

Rain R написав:Если сумма вклада у Вас небольшая, то получите 1% к стандартной ставке, соответственно если большая ..... идете к начальнику отделения, руководителю филиала...и говорите, - хочу разместить у вас столько то, а ставку хочу +2 или +3 к стандарту и если договоритесь он для вас* вытянет * правильную скретч карту.

нереально вытащить такую карточку, только если как фокусник не держать уже готовые такие карточки с нужными цифрами :lol:
kievlyanka

Подякував: 675 раз.
Подякували: 824 раз.

Профіль

#<1 ... 6465666768 ... 197>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор