|
Литвин підписав закон про мови |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Вів 31 лип, 2012 15:35
Пропонуємо до обговорення: Спікер Верховної Ради України (ВР) Володимир Литвин підписав закон №9073 "Про засади державної мовної політики"...
Дивися повний текст Литвин підписав закон про мови.
-
R2
-
- Робот новин
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 153 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 15:35
Теперь он не нужен стране! А нужен ли он ПР, покажет скорое будущее :)
-
Good father
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 15:43
Він завжди був потрібен лише собі. Дуже не пострибаєш, коли над головою сокира. Тонка в нього кишка.
-
omak
-
-
- Подякував: 93 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 16:02
Литвин яркий приклад людей яких варто боятися адже у цієї підгрупи (плазуни) не має жодних моральних принципів вони завжди діють за принципом: до сильного - прижмись, а слабого - пни. Саме за мовчазної згоди таких людей завжди відбувається найгірше. На мій погляд пластелін в ВР не потрібний.
-
dgeymsbond
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 16:25
Очень нужный и долгожданный закон! Его надо было принять ещё 15 лет назад, а ещё лучше изменить конституцию. Ждем с нетерпением вступления его в силу.
-
Gena777
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 47 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 16:42
цену себе набивает..."я ж такой весь против, но не отпустили из ВР, ручку в руку сунули и пришлось подписать". тяжко ему бедняге...))
-
desman
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 16:45
Безхребетне створіння... Продажнє
-
aonyshchenko_post
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 16:52
Gena777 написав:Очень нужный и долгожданный закон! Его надо было принять ещё 15 лет назад, а ещё лучше изменить конституцию. Ждем с нетерпением вступления его в силу.
А еще лучше "ВСТУПИТЬ" в россию...... Вы наверное так думаете. О семье думать надо, а не о .... вот этом...!
-
shkarapet
-
-
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 226 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 17:07
shkarapet если я покупаю автомобиль скажем фольксваген, то это совсем не значит что я вступлю в "Клуб Любителей Фольксваген". тоже и с языком. думайте головой хоть иногда....
-
vidima
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 107 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 31 лип, 2012 17:54
vidima написав:shkarapet если я покупаю автомобиль скажем фольксваген, то это совсем не значит что я вступлю в "Клуб Любителей Фольксваген". тоже и с языком. думайте головой хоть иногда....
Уточняю: если вы покупаете ВолксВаген, Рено, Пежо, Сааб, Ауди, Мерседес-Бенц, Мазератти, Феррари, это не значит, что вы вступили в Шенгенскую зону, хотя и профинансировали-проинвестировали данную территорию. Вместо того, чтобы патриотично придбати український Запорожець. Если вы уминаете подножный корм МакДональдса вместо того, чтобы есть вареники с вишнями или национальный борщ, это не значит, что вы получили гражданство США. Это значит, что вы - не просто глупый потребитель, но и предатель национальной еды!
-
tihusha
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|