Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 876877878879880 ... 2381>
Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 20:52

Андрей_В написав:
  Дубровский написав:Гроші можуть одномоментно або майже так перетворитися у папірці.

бакс шо ли? :mrgreen:
или грн?))

все валюты:
1) евро-доллар опустился с 1.60 до 1.20 (-25%).
2) франк-канадец был в паритете, потом поднялся на 20%, а сегодня снова тогруется в районе паритета.
3) австралиец-канадец опустился на 25%, но позже восстановил паритет с ним.
4) бакс-канадец был наказан последним на 25%.

Бакс не падает только относительно гривны, что не означает того, что бакс все-таки в реальной жизни существенно падает и растет.

Это все цыфры за последние 5 лет.
Дубровский

Подякував: 4 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 20:55

Житло є житло. Його прагнуть мати всі. Гроші можуть одномоментно або майже так перетворитися у папірці. Бачу як акції деяких американських компаній у 90-х роках купувалися по 5 доларів, росли до 50, а сьогодні знову котуються по 5 доларів. Порівняйте з/п тодішні з теперішніми. Колись, щоби відкласти 100 доларів на інвестицію, американцеві потрібно було працювати 1 тиждень, а сьогодні - 1 день. Тому теж є природним дівати свої кошти у щось більш надійне, ніж депозити чи акції. Житло є тим самим активом, вартість якого не зможе впасти до нуля. Депозити й акції зможуть.
Порівняйте коли житло можна було купувати за меншу кількість зарпат, рухаючись від минулого до сьогодення і дайте самі собі відповідь, яка інвестиція - найбільш вигідна, навіть якщо вона коливається у ціні, а не лише росте. І коли житло падало до нуля.

ви говорете, що тривалий час живете на заході, а менталітет і далі залишився наш. :D
я думаю, що ви і без мене знаєте, що більшість на заході житло орендує, а не купляє.
і повязано це не з цінами, а з тим, що оренда є більш мобільна і умови оренди є недопорівняння з нашими.
в нас здають в оренду окремі квартири з усім із цього витікаючим, а закордоном є, якщо я правильно переклав "рентні будинки" і домовласники. тобто має чоловік будинок на 50 квартир і здає в оренду, причому він є і ЖЕК, і домовласник, і сантехнік одночасно.
людини міняють квартиру при зміні місця праці, а не як в нас - через все місто їдуть на роботу.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 20:56

Дубровский написав:2) Вы не согласны с тем, что в Украине на одну квартиру копят всей родней? Если да, то в учет должна приниматься з/п всей родни.

И я тоже несогласен.
Это до 2008-го копили всей родней, а теперь копят всем аулом.)))
NEMO

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 21:03

vasul_lviv написав:
Житло є житло. Його прагнуть мати всі. Гроші можуть одномоментно або майже так перетворитися у папірці. Бачу як акції деяких американських компаній у 90-х роках купувалися по 5 доларів, росли до 50, а сьогодні знову котуються по 5 доларів. Порівняйте з/п тодішні з теперішніми. Колись, щоби відкласти 100 доларів на інвестицію, американцеві потрібно було працювати 1 тиждень, а сьогодні - 1 день. Тому теж є природним дівати свої кошти у щось більш надійне, ніж депозити чи акції. Житло є тим самим активом, вартість якого не зможе впасти до нуля. Депозити й акції зможуть.
Порівняйте коли житло можна було купувати за меншу кількість зарпат, рухаючись від минулого до сьогодення і дайте самі собі відповідь, яка інвестиція - найбільш вигідна, навіть якщо вона коливається у ціні, а не лише росте. І коли житло падало до нуля.

ви говорете, що тривалий час живете на заході, а менталітет і далі залишився наш. :D
я думаю, що ви і без мене знаєте, що більшість на заході житло орендує, а не купляє.
і повязано це не з цінами, а з тим, що оренда є більш мобільна і умови оренди є недопорівняння з нашими.
в нас здають в оренду окремі квартири з усім із цього витікаючим, а закордоном є, якщо я правильно переклав "рентні будинки" і домовласники. тобто має чоловік будинок на 50 квартир і здає в оренду, причому він є і ЖЕК, і домовласник, і сантехнік одночасно.
людини міняють квартиру при зміні місця праці, а не як в нас - через все місто їдуть на роботу.

тут собрались те кто хотят иметь 50 квартир и сдавать их в аренду, а не те кто хочет постоянно менять арендованые квартиры :mrgreen:
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 21:07

Дубровский написав:
  Андрей_В написав:бакс шо ли? :mrgreen:
или грн?))

все валюты:
2) франк-канадец был в паритете, потом поднялся на 20%, а сегодня снова тогруется в районе паритета.

Бакс не падает только относительно гривны, что не означает того, что бакс все-таки в реальной жизни существенно падает и растет.

А киевская недвига была наказана баксом на 50% и о былых вершинах даже не мечтает, а напротив - все больше вниз по цене смотрит.))
Не я месседж понял - "недвига - тихая гавань, поскольку ее стоимость никогда не падает до нуля))), а бакс постоянно колеблется, значит - неустойчив и держать в нем активы оппасна!", однако шо-то - как-то некомильфо это все выглядит.))
Востаннє редагувалось NEMO в Нед 05 сер, 2012 21:15, всього редагувалось 1 раз.
NEMO

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 21:08

Будут воставливать сгоревшую квартирко или будут продавать http://www.youtube.com/watch?feature=en ... -boFfAiaqU
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 21:12

Faceless написав:
  budivelnik написав:Для тих хто живе в Києві вартість вхідного квитка на РН як мінімум в три рази нижча ніж для тих хто живе за межами КиєваТому , знаючи що мінімальна ціна однокімнатної на сьогодні становить приблизно 50000 доларів , можна стверджувати , що для того щоб потрапити на ринок потрібно володіти 50 000 доларів
Для тих хто вже є на ринку достатньо володіти сумою від 10000-15000 доларів.

Умовно оцінимо спадщину для корінного киянина в другому поколінні. Нехай в середньому у сім"ї двоє дітей
Бабуся й дідусь з однієї сторони - 1 од. спадщини
Бабуся й дідусь з другої сторони - 1 од. спадщини
Тато й мати, якщо живуть окремо від батьків - 1 од. спадщини
А є ще:
Дядько й тітка зі сторони батька, що живуть окремо від батьків а може й ні
Дядько й тітка зі сторони матері, що живуть окремо від батьків а може й ні
Двійко двоюрідних братів/сестер на кожних - 4 особи
Свої брат/сестра.

Розраховувати ви можете на спадщину від бабусь/дідусів, а не від батьків, так же ж?
Але бабусі/дідусі, на щастя, йдуть з життя не одночасно.
І от одна пара дідуся/бабусі залишає спадщину, якраз за вашої молодості.
На неї розраховують:
Дядько й тітка з однієї сторони
Тато й мати
Ви тут не попадаєте, бо спадщину в першу чергу отрамають діти.
Ваші батьки можуть розразовувати на 1/2 од. спадщини.
Нехай вони домовилися з тіткою/дядьком (що не факт - раптом вони не захочуть продавати батьківську хату, чи э особливі умови в заповіті, в них теж свої діти - судитися?) і отримали половину спадщини і готові віддати дітям
У вас є брат/сестра, тобто ви можете розраховувати на потовину - тобто чверть од. спадщини.
В найкращому випадку, якщо бабуся/дідусь володіли 3к квартирою, ви з натяжкою можете розраховувати на 25 тис доларів, а загалом - менше.
Плюс, навіть якщо ціна однокімнатної на сьогодні становить приблизно 50000 доларів, ще додайте близько 5 тис на ремонт.
А чого ж так? Бо наявність спадщини - не значить що ви на ринку. Ті хто на ринку - це вже власники своєї нерухомості.
Тож вхідний білет навіть за наявності спадщини в Києві - більше половини ватрості найдешевшого житла. І це за багатьох "якщо".

А Ви пробували скористатись статистикою ?
Простий алгоритм , щоб не розбиратись з вуйками , тітками , внучатими племінниками і так далі .
1-варіант Берете статистику з розбивкою по віку і порівнюєте кількість людей які змінять цей світ на безтурботне існування протягом приблизно 5 років
і порівняйте цю кількість з кількістю тих хто вступає в життя ( 20-25 років)
Побачите , що чомусь не виходить 4 спадкоємця на одного спадкопередавача.
2-варіант
Берете кількість померлих в наприклад прошлому році( це спадкопередавачі) і порівнюєте цю кількість з кількістю наприклад 18-річних ( спадкоотримувачі)
Тут для Вас взагалі звіздец.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 21:14

vasul_lviv написав:ви говорете, що тривалий час живете на заході, а менталітет і далі залишився наш. :D

Я купував у Львові. На Заході вигідніше винаймати через мобільність і дорожнечу цін на житло.
Через все місто - це нічого. Часто буває, що їдуть за 50-75 км з дому до місця праці по трасі, а потім - ще й містом. Теоретично люди мали би поступати, як ви написали. Але, незважаючи на той факт, що живуть в орендованому житлі, умудряються добиратися до місця праці з-за тридев;ять земель. Хто їм лікар?
Мені дуже вигідно було купувати квартири у Львові, так як у Канаді я не прив;язаний до місця проживання, при цьому маючи своє житло, яке буде приносити дохід від здачі в оренду у Львові.
Те, про що ви написали в останньому абзаці, я зробив з тією різницею, що переніс об;єкти на Львів, а не залишив у Канаді. Так набагато дешевше і досить зручно.
Менталітет важко змінити. Я прагну керуватися своїм розумом раціонально, підключаючи логіку, яку маю. Мені й канадці заздрять або мені співчувають. Кажуть, що за такі гроші, які я заплатив, в Україні будинки повинні бути паперові.
Дубровский

Подякував: 4 раз.
Подякували: 33 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 21:15

NEMO написав:
  Дубровский написав:
  Андрей_В написав:бакс шо ли? :mrgreen:
или грн?))

все валюты:

А киевская недвига была наказана баксом на 50% и о былых вершинах даже не мечтает, а напротив - все больше вниз по цене смотрит.))

Более того хоть как "была" первичка в среднем по Киеву по 14 тыс. грн за кв.м так и "осталась" по 12 тыс. грн. кв.м . :lol:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 05 сер, 2012 21:27

zahar_ написав:Будут воставливать сгоревшую квартирко или будут продавать http://www.youtube.com/watch?feature=en ... -boFfAiaqU

Что так может гореть ??? Такое впечатление , что бензина налили !
obval

#<1 ... 876877878879880 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє