Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012-2

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 907908909910911 ... 2381>
Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 13:53

budivelnik написав:
  Артём123 написав:Когда нечего в ответ сказать Будивельник начинает залазить в дебри(себестоимость). Очередной набор цифр ни о чём не говорящий. Я Вам привёл уровень зарплат и покупательскую способность населения, а Вы мне за рыбу гроши(вартисть грошей,прибуток на руки прочий бред взятый из потолка и Ваших припущень). Не пишите пожалуйста бред, придумайте что-то умнее.

Шановний , коли Ви прикидаєтесь розумним і як аргумент розуму приводите :
Я Вам привёл уровень зарплат и покупательскую способность населения, а Вы мне за рыбу гроши(вартисть грошей,прибуток на руки прочий бред взятый из потолка и Ваших припущень). Не пишите пожалуйста бред, придумайте что-то умнее.

Це ж не говорить про те що Ви дійсно розбираєтесь в предметі .
А по суті
Я міг не приводити ніяких собівартостей і так далі.
Мені достатньо було привести два параметра
дохід від діяльності
вартість грошей.
При цьому , людина яка досить довго знаходиться на фінансовому форумі - повинна розуміти , що втрати будівельників від вартості грошей - це чийсь прибуток .
Таким чином , в ціні квартири є велика складова , яка збільшує дохід населення ( але не всього , а тільки того яке віддало свої гроші на депо).

Тому
Від створення квартири , люди в польщі в вигляді прибутків отримують 10200+1000=11200
Люди в Україні отримують
7800+3200=11000

Єдина проблема що там і тут по різному ці прибутки розподіляються.

Але хіба може це зрозуміти людина , яка вважає , що якщо десь - по скількись , то тут - повинно бути таке саме співвідношення.

Я ещё раз повторяю для Будивельника: либо цена в 2 раза меньше, либо вылов 50 оленей по программе льготная ипотека.
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 13:55

budivelnik написав:
  Артём123 написав:Пишите исчо про прибыль на руки и вартисть грошей, при этом уровень зарплат сводит к 0 все Ваши теории, потому что можно построить и за миллиард, только покупать это всё будут за те деньги, которые заработали.

Внаслідок того , що у Вас не має коштів на депо , то ясно що Ви такий параметр доходів не враховуєте у своєму балансі.
Але прикол в тому , що той хто не вміє рахувати всі аспекти користування грошима - ніколи не зможе зібрати на квартирку в Києві , при чому все одно скільки на той момент вона буде коштувати.

А для того , щоб Ви краще побачили свою дурість
В Україні на депо - 340 млрд грн , середня відсоткова 15% = 51 млрд грн в рік( доходів власників депо)
В Україні 12 млн працюючих х 2500 х 12 місяців = 360 млрд грн ( доходів по зарплаті на всіх працюючих)

А тепер прикиньте
1 Скільки людей володіє основною масою депо
2 Яке в цих людей співвідношення між прибутками по депо і зарплаті.

Як там , математики рівня 5-7 класу(дроби/пропорції)вистарчить - чи заскладно буде ?

Давайте ещё в 100 раз наследство обсудим.
Почему с ноября 2011 не гребут? Ума не выстарчает догадаться?
Артём123

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 13:59

zahar_ написав:А не "забывчивый" Вы наш - Вы сегодня говорили фразу - "можна стверджувати що сьогоднішніх 13000 - є більш недоступними ніж 15000 зразка 2008 року." - и имели ввиду что такая же ситуация и в 2012

Найдіть мені дату 2012 у моїй фразі від мене , а не від фантазій якогось там Артема.
Не знайшли - значить у Вашій голові зявилась брєдова ідея , яка не знайшла підтвердження, а значит Ви несете бредятину.

А те що мою фразу . некто здається вражина . чи то в 2010, чи то в 2011 вніс собі в підпис( навіть з ссилкою на те звідки він її взяв) і з того часу періодично різні захари-артеми повторюютьїї як попугаї - хіба я виноватий?

То як - нафантазували - і не знаєте як вибратись з накалюженої вами ж ситуації ?
А я пропонував - користуйтесь памперсами.

ПС
Ви мені ще підпис Турбіни - припишіть, в нього
У будівельника як було 3000 в 2008 так і залишилось 300

Тому , якщо кожен обваліст , здурі( або спеціально) перекрутить мою фразу , то я при цьому що - повине всю цю дурь на себе брати ?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 14:07

Артём123 написав:Почему с ноября 2011 не гребут? Ума не выстарчает догадаться?

1 Тому що гребуть - насіння на базарі.
2 Я можу прийняти від тебе парі , що до листопада 2012 року , в мене вигребуть ще як мінімум 2 квартири , і в мене залишиться на руках одна( остання)
Хочеш прийняти парі - виставляй свої умови.

ПС
А те чому я такий впевнений - можу пояснити
1 Моя ціна станом на сьогодні і так найнижча
2 В мене ще повністю не готові документи , тому зниження ціни викличе резонне запитання чи це не лохотрон
3 До вересня в мене будуть готові всі документи , що саме по собі додасть привабливості навіть по сталій ціні , а не те що я наприклад скину ще 5%
4 Щоб тобі величина в 5 % не здавалась мізерною ,
то 5% на 100000( дві квартири) = 5000доларів=40000грн=більше середньостатистична річна зарплата ( скоріш за все до якої тобі ще як до місяця рачки)
Востаннє редагувалось budivelnik в Чет 09 сер, 2012 14:08, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 14:08

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Наверное это потому так, что там шаромыг сараестроителей жилья эконом-класса как в Киеве со средней рентабельностью 100% и неадекватными ценами на первичку МАССОВО НЕ ВОДЯТЬСЯ и государство их деньгами налогоплательщиками не поддерживает.

А може в когось розуму вистарчило пару ярликів придумати , а суті побачити вже і не хочеться ?
1 Чи не захар приводив лист мінрегіонбуду з середньою вартістю будівництва
По Україні - 5130 = 635 доларів/м2
По Києву - 7990 = 990 доларів м2
2 Чи відомо захару , що ті кого він називає шаромигами продають житло
від 9000 грн=1120 доларів м2
3 Чи вистарчить захару розуму . визначити прибуток між 990 і 1120 і після простої операції
(1120-990)/990 = 13%
зрозуміти що 13% трошки відрізняються від його заявок про 100%
4 Чи вистарчитьзахару зрозуміти , що навіть після його викрику що 990 - це середня вартість створення , я порівняю її з середньою вартістю продажу в 1500 , і в мене все одно вийде 50% , але при цьому зявиться аргумент
що економклас це 1100 доларів , а середня в 1500 , складається з еконм+бізнес+еліт.

Вы снова то ли "заблудились в трёх соснах" забвычивый Вы наш то ли забрехались - потому как "лист мінрегіонбуду з середньою вартістю будівництва ..... По Києву - 7990 = 990 доларів м2". Вам никто не приводил
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 14:15

Відповідь "3,14***" захару

zahar_ написав:Вы снова то ли "заблудились в трёх соснах" забвычивый Вы наш то ли забрехались - потому как "лист мінрегіонбуду з середньою вартістю будівництва ..... По Києву - 7990 = 990 доларів м2". Вам никто не приводил

Так шо budivelnik "підрахуй" правильно.

Відповім захару
Хоча його манера викладати скани листа мінрегіонбуду частинами - і не дозволяє побачити рекомендованих цін для києва , але сам лист від цього нікуди не зник.
Якщо Захар викладе скан листа повністю , а я обовязково перерахую по тим значенням які там будуть по Києву.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 14:18

budivelnik написав:
  zahar_ написав:А не "забывчивый" Вы наш - Вы сегодня говорили фразу - "можна стверджувати що сьогоднішніх 13000 - є більш недоступними ніж 15000 зразка 2008 року." - и имели ввиду что такая же ситуация и в 2012

Найдіть мені дату 2012 у моїй фразі від мене , а не від фантазій якогось там Артема.

Вы ответели на своим утверждением на фразу Артёма где речь велась о 2012. Контекст знаете ли.

Так что продолжайте сидеть в луже и дальше пробовать выкручиватся - "я не я, і хата не моя"
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 14:20

budivelnik написав:
  Артём123 написав:Почему с ноября 2011 не гребут? Ума не выстарчает догадаться?

1 Тому що гребуть - насіння на базарі.
2 Я можу прийняти від тебе парі , що до листопада 2012 року , в мене вигребуть ще як мінімум 2 квартири , і в мене залишиться на руках одна( остання)
Хочеш прийняти парі - виставляй свої умови.

ПС
А те чому я такий впевнений - можу пояснити
1 Моя ціна станом на сьогодні і так найнижча
2 В мене ще повністю не готові документи , тому зниження ціни викличе резонне запитання чи це не лохотрон
3 До вересня в мене будуть готові всі документи , що саме по собі додасть привабливості навіть по сталій ціні , а не те що я наприклад скину ще 5%
4 Щоб тобі величина в 5 % не здавалась мізерною ,
то 5% на 100000( дві квартири) = 5000доларів=40000грн=більше середньостатистична річна зарплата ( скоріш за все до якої тобі ще як до місяця рачки)

Будивельник, есть такая поговорка: нужно говорить гоп, когда перепрыгнешь.
ЗЫ. Так где доступней жильё в Варшаве или в Киеве?
ЗЫЫ. По поводу моей зарплаты, я отвечу: считайте свои деньги!
Отвечу ещё раз цены в 2 раза вниз и это есть нормальная рыночная цена, сопоставимая с доходами и никакие мантры о прибыли на руках и вартости грошей ничего не изменят.
ЗЫЫЫ. Тыкать будешь своим родственникам, хамло.
Артём123

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 14:23

budivelnik написав:
  zahar_ написав:Вы снова то ли "заблудились в трёх соснах" забвычивый Вы наш то ли забрехались - потому как "лист мінрегіонбуду з середньою вартістю будівництва ..... По Києву - 7990 = 990 доларів м2". Вам никто не приводил

Так шо budivelnik "підрахуй" правильно.

Відповім "підрахуїсту" захару
Хоча його "підрахуїстична" манера викладати скани листа мінрегіонбуду частинами - і не дозволяє побачити рекомендованих цін для києва , але сам лист від цього нікуди не зник.
Якщо Захар вважає що він вміє поступати не як "3,14***" - то нехай викладе скан листа повністю , а я обовязково перерахую по тим значенням які там будуть по Києву.

Вам не кривлятся надо, а тщательнее с цифрами обходится. Тогда и в лужу будете меньше садится.
zahar_

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 сер, 2012 14:27

Артём123 написав:Отвечу ещё раз цены в 2 раза вниз и это есть нормальная рыночная цена, сопоставимая с доходами и никакие мантры о прибыли на руках и вартости грошей ничего не изменят.
ЗЫЫЫ. Тыкать будешь своим родственникам.

А можно увидеть расчет, обосновывающий привязку цены квадратного метра к доходам?
Ну, то есть, чтобы не мантры в стиле "так должно быть и усё"?

А то все сравнивают с Берлинами и Майами (почему-то не говорят о Токио, Шанхае, Цюрихе и Тель-Авиве или Москве, а еще лучше - соотношение в странах третьего мира - Сан-Паулу, Мумбаи, Куала-Лумпур и т.т), говорят о сравнении с покупательной способностью, а статистики со ссылкой на источники я не видел.
Вот в Антананариву недвижимость доступнее, чем в Киеве? А в Габороне? А в Бишкеке?
Я, если честно, не знаю. Но непонятно, почему сравнение такое избирательное.

Я уверен, что все были бы признательны тому обвалисту, который бы сумел не просто скопировать ссылку на очередную статью про "все пропало", но и нашел обоснование.
Ах да, еще учетную ставку национального банка и среднюю инфляцию за последние годы не забудьте. Тогда вы Будивельника нокаутируете :)

Иначе довольно забавно получается: у Будивельника, значит, мантры, а зато высосанная из пальца цена "все па 800" - это не мантра, а некая "объективная необходимость". :mrgreen:

PS предлагаю также требовать от Будивельника (но не от остальных форумчан, разумеется) производительности труда и такого же количественного предложения на рынке -как у немцев и американцев, но с ценой как у таджиков.
Пусть соотносит свои аппетиты с нашими запросами безотносительно наших возможностей. Ибо не хрен :)
Востаннє редагувалось Tyler в Чет 09 сер, 2012 14:37, всього редагувалось 4 разів.
Tyler

Подякував: 54 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

#<1 ... 907908909910911 ... 2381>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор