Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 6970717273 ... 87>
Повідомлення Додано: Нед 02 вер, 2012 20:42

zahar_ написав:
  budivelnik написав: подивіться і побачите що перші данні графіку стосуються 01-01-2011 року , а тому жодного відношення до подій 36 місячної давності не мали - не мають і не можуть мати .

Была констатация факта что Вы вообще отрицаете очевидное падение уроввня цен на КРЖН. Так что не надо на циферку из таблицы кивать эмоциональный Вы наш.

Чудово - признатись що засліпило - сили волі не вистарчає , тому хитруєте , але
1 Я ніколи не відмовлявся від того що в березні 2009 була найнижча ціна в 1600 за м2 в середньому в Києві
2 Так як ця гілка створена в 2011 , то розповідати щось про період 2009-2010 , тут не було резону так само як не було резону враховувати події того проміжку часу
3 Коли якийсь замаскований рил заходить на конкретну гілку і починає мене в чомусь звинувачувати , то він повинен
а - вивчити тему гілки
б - визначити часові параметри які діють і обговорюються на цій гілці
4 Тільки після цього вискакувати з .... на лижах з своєю критикою .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 02 вер, 2012 21:54

budivelnik написав:Перше воно ж і останнє
Покажіть мені де йде зниження ?
На яких графіках авізо,мегакварталу чи ОператораБД є видиме ( більше 1-2%) зниження за останній рік-два ?.

Не можете показати , то якого милого розповідаєте баєчку ноги якої ростуть з періода серпень2008 - березень 2009 . Ви хоч увагу звернули що табличка яку Ви зараз критикуєте почата в січні 2011 ?

Вот график за 3 года.
Это индекс домика http://www.domik.net/nedvizhimost/ceny-kiev.html#realtPriceTabl
как они его считают, вопрос непосредственно к ним.
http://fotohost.org/images/a1da0734-35kB.jpg
Так вот, с января 2011 года по сегодня, этот индекс снизился с 1547 пунктов до 1400.
Не весть что, но почти 10% падения за полтора года. Хотя сами риелторы утверждали что по итогам только 11 года было падение на 10%. Но поскольку лучшего инструмента для анализа нет, приходится работать с тем что есть.
Только не надо так злиться.
Уверен что после девальвации, цены вниз пойдут более уверенными темпами. Хотя мегаквартал и авизо, возможно и дальше ничего не будут замечать.
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 07:41

potter написав:Вот график за 3 года.

Під захара маскуєтесь ?
Коли цитуєте - то хоч спробуйте зрозуміти.
В своїй цитаті я привів три джерела
Мегаквартал, авізо,операторБД

А Якого милого Ви привели домік ?
Тому що він показує падіння ?
Я приведу мекаквартал з авізо - в яких падіння відсутнє і що далі ?
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 17:31

budivelnik написав:

Під захара маскуєтесь ?

При чем тут захар и цитаты? Я привел информацию и дал ссылку на нее. Ваши претензии безосновательны.

Домик привел, потому что считаю их индекс хоть как то отвечающий действительности на РН. И слежу за этим индексом, сначала спора http://forum.finance.ua/topic84009.html?start=200, не перескакивая на другие.
Я высказываю свое мнение и свою позицию и считаю что депозит в долларах лучше чем аренда от квартиры. Пользуюсь теми инструментами которые есть в наличии и которые считаю нужными. А кто прав, я или вы, пусть каждый для себя решает сам.
potter

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 18:17

potter написав:
  budivelnik написав:
Это индекс домика http://www.domik.net/nedvizhimost/ceny-kiev.html#realtPriceTabl
как они его считают, вопрос непосредственно к ним.
http://fotohost.org/images/a1da0734-35kB.jpg

Під захара маскуєтесь ?

При чем тут захар и цитаты? Я привел информацию и дал ссылку на нее. Ваши претензии безосновательны.

Домик привел, потому что считаю их индекс хоть как то отвечающий действительности на РН. И слежу за этим индексом, сначала спора http://forum.finance.ua/topic84009.html?start=200, не перескакивая на другие.
Я высказываю свое мнение и свою позицию и считаю что депозит в долларах лучше чем аренда от квартиры. Пользуюсь теми инструментами которые есть в наличии и которые считаю нужными. А кто прав, я или вы, пусть каждый для себя решает сам.

Без проблем , графік доміка за три роки , значить графік доміка за 3 роки
Тільки в мене запитання
Чому один графік доміка(Ваш) показує падіння з 1800 до 1400 = 22% за три роки
А другий графік того ж доміка(мій) показує падіння з 2050 до 1700 = 15% за цих самих 3 роки
http://fotohost.org/images/a1a2acfd-117kB.jpg
Так куди ділись в одному і тому ж ресурсі 7% ? Адже це саме та величина на якій Ви настоюєте аргументуючи своє міфічне падіння.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 19:59

budivelnik написав:
  potter написав:
  budivelnik написав:Під захара маскуєтесь ?

Без проблем , графік доміка за три роки , значить графік доміка за 3 роки
Тільки в мене запитання
Чому один графік доміка(Ваш) показує падіння з 1800 до 1400 = 22% за три роки
А другий графік того ж доміка(мій) показує падіння з 2050 до 1700 = 15% за цих самих 3 роки
http://fotohost.org/images/a1a2acfd-117kB.jpg
Так куди ділись в одному і тому ж ресурсі 7% ? Адже це саме та величина на якій Ви настоюєте аргументуючи своє міфічне падіння.

прАгнАзЫст budivelnik не только "не добачає" и "забудько" - он ещё и "ветошью прикидывается"? :lol: :lol: :lol:
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 20:23

budivelnik написав:Так куди ділись в одному і тому ж ресурсі 7% ? Адже це саме та величина на якій Ви настоюєте аргументуючи своє міфічне падіння.

Может вы лучше домик спросите? Для меня тоже загадка, как они индекс считают.
Когда начинал вести табличку, был только индекс домика, без средней цены. Сам не в восторге от этого индекса, но за неимением ничего лучше, приходиться работать с тем что есть.
potter

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 21:38

potter написав:
  budivelnik написав:Так куди ділись в одному і тому ж ресурсі 7% ? Адже це саме та величина на якій Ви настоюєте аргументуючи своє міфічне падіння.

Когда начинал вести табличку, был только индекс домика, без средней цены. Сам не в восторге от этого индекса, но за неимением ничего лучше, приходиться работать с тем что есть.

Таким чином Ви самі признаєте розбіжність в 7%
Тепер в мене до Вас запитання
1 а чому Ви пробуєте мене змусити користуватись ресурсом , який має розбіжність в 7%
2 Чому Ви особисто не звертаєте увагу на ресурси ( авізо-мегаквартал , ) - які не показують падіння ?
3 Куди скажете мені подіти мою власну інформацію по продажам в 2010-2011 роках , яка також не показує падіння. ( Ви особисто можете вважати мою інформацію недостовірною , але ж я знаю достовірна вона чи ні :D )

Надіюсь , тепер Ви зрозумієте чому на мене не впливають мантри про обвальне падіння, тим більше що суперечка навколо 3-5% - все одно вкладається в межі математичної похибки і точно менша за ті величини які ігноруються нами в спрощеній моделі.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 22:05

potter написав:

potter в индексе домика учитывалась величина торга и отсекались неадекватные хотелки.

Это как-бы заменитель уровня цен продаж.

А второй график который тулит будивельнык построен на обычных хотелках (порой весьма неадекватных) из базы данных домика.
Востаннє редагувалось zahar_ в Вів 04 вер, 2012 00:14, всього редагувалось 1 раз.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 03 вер, 2012 23:32

budivelnik Недвижимость товар весьма неоднородный. Если цена нового жилья привязана к себестоимости ниже которой не может опуститься (не будет спроса то просто строить перестанут), то цена вторички зависит только от покупательской способности и желания продавца продать. Так что экстраполировать ваш личный опыт на весь рынок недвижимости тоже не совсем корректно.
Мы не имеем доступа к информации ни по количеству проданных квартир, ни по цене продаж. Авизо и Мега квартал оперируют исключительно заявленной ценой, а не ценой продаж (достоверность этих объявлений тоже под большим вопросом). И если верить риелторам, то цена продажи отличается от заявленной процентов на 10. Так что ваши инструменты не лучше.
potter

Профіль

#<1 ... 6970717273 ... 87>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор