|
ВО "Батьківщина" готова обнулити партійні і мажоритарні спис |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Сер 07 лис, 2012 00:07
Дваждыдвашник написав:Понимаете, глядя на сторонников оппозиции (хамство, невежество и пустота), как то невольно перестаешь быть равнодушным
А Вы не ведитесь. Они ведь не только хамы, но еще и провокаторы: сначала своим хамским поведением нарываются на грубость, а потом кнопочку "жалоба" нажимают. Ну а затем могут как ни в чем не бывало поинтересоваться - а не вас ли банили за хамство 
-
kappkann
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 00:15
zeleniy написав: Дваждыдвашник написав:Понимаете, глядя на сторонников оппозиции (хамство, невежество и пустота), как то невольно перестаешь быть равнодушным 
А вас хіба не за хамство блокували вдень?
За то что вступаю в диспут с неадекватами. Спасибо модераторам - дали часок чтобы остыть, вдуматься в ужасающую пустоту невежества, хамства и пустословия оппонентов.
-
Дваждыдвашник
-
-
- Подякував: 890 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 00:33
Дваждыдвашник От бачите, в усьому є своя користь  . Але хіба хтось винний у вашій нестриманості та нетерпимості, окрім вас самого?
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 00:36
zeleniy написав: . Але хіба хтось винний у вашій нестриманості та нетерпимості, окрім вас самого?
Опять вы все перекручиваете. Какая нестриманість? Я ж написал - за общение с неадекватами!
-
Дваждыдвашник
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 00:47
zeleniy написав:Людина повинна залишатися людиною за будь яких обставин, а не ставати хамлом за першої ліпшої нагоди і при цьому мати наглість у хамстві звинувачувати інших...
а можете ссылочку на мой хамский пост кинуть (только чтобы это не был ответ на ваше или чье то еще хамство) или вы как обычно?  zeleniy написав: Дваждыдвашник написав:Я ж написал - за общение с неадекватами!
От бачите, знову усі винні у ваших проблемах 
Ну вы кудесник прямо, находите настолько скрытый смысл, что и я, автор поста, не знал о его существовании. Кто виноват, в чем виноват??? Хотите буду общаться с вами в вашей же, слегка параноидальной, манере? Это нелегко, но могу попробовать 
-
Дваждыдвашник
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 лис, 2012 01:02
Дваждыдвашник написав: Кто виноват, в чем виноват???
Т.н. неадеквати в тому, що вас залокували. Ви звинувачуєте, в тому що сталося, не себе і свою поведінку, а когось у тому, що ви змушені були себе так вести... Дваждыдвашник написав: Хотите буду общаться с вами в вашей же, слегка параноидальной, манере?
Спілкуйтесь так, я вважаєте необхідним і як дозволяє вам ваша вихованість...
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
-