В Україні вперше за роки незалежності зменшилася кількість у

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<123456 ... 14>
Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 13:00

Ol_Alex написав:Судя по тому, что ты тут добавил свои 5 копеек, то внес весомый вклад в это 200 постов - т.е. такой же бездельник.

А ты - идиот или провокатор - выбирай. Пиши,как тут принято то на мове,то на русском. :mrgreen:
вадик

Заблокований
Подякував: 110 раз.
Подякували: 421 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 16:15

mju
Пане Алексе, дуже важко з вами спілкуватись як з культурною людиною. Не вживайте будь-ласка виразів "говорить хоть каком", "гейропейских" бо мене це не ображає, а про вас я починаю думати погано.
На моєму прекрасному хуторі людині з знаням німецької не складно влаштуватись на роботу. Туристи дають заробити гуманітаріям, а технарі на виробництві (салон мерседес - там з документацією потрібно працювати, виробництво взуття - це те про що я знаю). Крім того, якщо статки дозволять подорожувати за кордоном - англійська обов'язкова. Глобалізація панове.
І ще таке, якщо в мене не було знання англійської - я би заробляв половину того що маю зараз, якщо не менше. Тож таки дуже потрібна.

"говорить хоть каком" тут, прошу прощения, потерялся предлог "на" - хоть на каком...
гейропа == Геи + Европа

А по поводу лубяной картинки, нарисованной в пассаже.
Для холопа всегда! выгоднее знать язык хозяина. В свое время учили польский, чтоб пана лучше обслуживать, теперь - английский...Так что продолжайте.
Я нарисованного вами будущего для Украины не хочу... :twisted:
Alex4040

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 18:20

Alex4040 написав:Для холопа всегда! выгоднее знать язык хозяина.

Как, однако, точно вы охарактеризовали тех, кто ратует за "защиту русского языка"...
Xirss

Подякував: 72 раз.
Подякували: 340 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 18:20

Alex4040 написав:"говорить хоть каком" тут, прошу прощения, потерялся предлог "на" - хоть на каком...
гейропа == Геи + Европа

А по поводу лубяной картинки, нарисованной в пассаже.
Для холопа всегда! выгоднее знать язык хозяина. В свое время учили польский, чтоб пана лучше обслуживать, теперь - английский...Так что продолжайте.
Я нарисованного вами будущего для Украины не хочу... :twisted:

Вибачення приймаю, буває. Всерівно ваш пасаж на тему геїв не розумію. Тут не ювенальна юстиція обговорюється. Бачу ви в цьому питання великий прихильник "Свободи"?

А на рахунок холопів і хазяїв, я вам наведу приклад з сімейного життя. Якщо чоловік в домі хлюпко, який ні від хуліганів жінку захистити не може, ні морального авторитету не має - то зазвичай він дуже чутливий до "жіночої роботи" (посуд помити чи позамітати він не може, бо це ознаки "не чоловіка"). Але якщо чоловік камінь - то йому такі дрібниці байдужі.
До чого я веду - якщо ви у своєму житті господар, то ярлики "хазяїн" чи "слуга" вішати не будете.
Мені в житті з шведами довелось багато поспілкуватись, ми розмовляли англійською, і нікому в голову не прийшла думка, мірятись ярликами.
Сучасний технічний світ розмовляє англійською - інтернетом ходять курси провідих технічних вузів з медицини, техніки, робототехніки і все англійською. Якби я планував закритись на хуторі і світ бачити через призму вітчизняного ТБ - то англійська мені потрібною не була б. А так вибачте, вимушений був вивчити.
mju

Подякував: 210 раз.
Подякували: 491 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 20:09

mju написав: Всерівно ваш пасаж на тему геїв не розумію.

А що там розуміти? - Латентний гомосексуалізм. Людина, очевидно, заздрить європейцям з їх толерантним відношенням до сексуальних меншин от і згадує і те і інше при першій ліпшій нагоді...
zeleniy

Подякував: 605 раз.
Подякували: 679 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 21:02

В Днепре ещё популярен иврит... Даже школа есть, с этим языком обучения, причём государственная. №144. Во, дают, не хотят учить на соловьиной :mrgreen: , наверное что-то знают.
Kirjan

Подякував: 85 раз.
Подякували: 106 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 21:35

Kirjan

Молодці євреї - у цих людей треба повчитися любити свій народ, його історію, мову та культуру...
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 21:47

zeleniy написав:Молодці євреї - у цих людей треба повчитися любити свій народ, його історію, мову та культуру...

Так можно и про русских ответить :idea:
Kirjan

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 21:59

Kirjan

Хіба?
zeleniy

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 лис, 2012 23:21

КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ

Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.

Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.

Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.

{Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду № 10-рп/99 від 14.12.99}

Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.

В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.

Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.

Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.

Что мешает украинцам учиться в русских школах? Правильно - недостаток русских школ. Значит, их должно быть больше.
Востаннє редагувалось Kirjan в Суб 10 лис, 2012 23:27, всього редагувалось 1 раз.
Kirjan

Профіль

#<123456 ... 14>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор