|
В Україні вперше за роки незалежності зменшилася кількість у |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Суб 10 лис, 2012 13:00
Ol_Alex написав:Судя по тому, что ты тут добавил свои 5 копеек, то внес весомый вклад в это 200 постов - т.е. такой же бездельник.
А ты - идиот или провокатор - выбирай. Пиши,как тут принято то на мове,то на русском. 
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 16:15
mju Пане Алексе, дуже важко з вами спілкуватись як з культурною людиною. Не вживайте будь-ласка виразів "говорить хоть каком", "гейропейских" бо мене це не ображає, а про вас я починаю думати погано. На моєму прекрасному хуторі людині з знаням німецької не складно влаштуватись на роботу. Туристи дають заробити гуманітаріям, а технарі на виробництві (салон мерседес - там з документацією потрібно працювати, виробництво взуття - це те про що я знаю). Крім того, якщо статки дозволять подорожувати за кордоном - англійська обов'язкова. Глобалізація панове. І ще таке, якщо в мене не було знання англійської - я би заробляв половину того що маю зараз, якщо не менше. Тож таки дуже потрібна.
"говорить хоть каком" тут, прошу прощения, потерялся предлог "на" - хоть на каком... гейропа == Геи + Европа А по поводу лубяной картинки, нарисованной в пассаже. Для холопа всегда! выгоднее знать язык хозяина. В свое время учили польский, чтоб пана лучше обслуживать, теперь - английский...Так что продолжайте. Я нарисованного вами будущего для Украины не хочу... 
-
Alex4040
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 18:20
Alex4040 написав:Для холопа всегда! выгоднее знать язык хозяина.
Как, однако, точно вы охарактеризовали тех, кто ратует за "защиту русского языка"...
-
Xirss
-
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 340 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 18:20
Alex4040 написав:"говорить хоть каком" тут, прошу прощения, потерялся предлог "на" - хоть на каком... гейропа == Геи + Европа А по поводу лубяной картинки, нарисованной в пассаже. Для холопа всегда! выгоднее знать язык хозяина. В свое время учили польский, чтоб пана лучше обслуживать, теперь - английский...Так что продолжайте. Я нарисованного вами будущего для Украины не хочу... 
Вибачення приймаю, буває. Всерівно ваш пасаж на тему геїв не розумію. Тут не ювенальна юстиція обговорюється. Бачу ви в цьому питання великий прихильник "Свободи"? А на рахунок холопів і хазяїв, я вам наведу приклад з сімейного життя. Якщо чоловік в домі хлюпко, який ні від хуліганів жінку захистити не може, ні морального авторитету не має - то зазвичай він дуже чутливий до "жіночої роботи" (посуд помити чи позамітати він не може, бо це ознаки "не чоловіка"). Але якщо чоловік камінь - то йому такі дрібниці байдужі. До чого я веду - якщо ви у своєму житті господар, то ярлики "хазяїн" чи "слуга" вішати не будете. Мені в житті з шведами довелось багато поспілкуватись, ми розмовляли англійською, і нікому в голову не прийшла думка, мірятись ярликами. Сучасний технічний світ розмовляє англійською - інтернетом ходять курси провідих технічних вузів з медицини, техніки, робототехніки і все англійською. Якби я планував закритись на хуторі і світ бачити через призму вітчизняного ТБ - то англійська мені потрібною не була б. А так вибачте, вимушений був вивчити.
-
mju
-
-
- Подякував: 210 раз.
- Подякували: 491 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 20:09
mju написав: Всерівно ваш пасаж на тему геїв не розумію.
А що там розуміти? - Латентний гомосексуалізм. Людина, очевидно, заздрить європейцям з їх толерантним відношенням до сексуальних меншин от і згадує і те і інше при першій ліпшій нагоді...
-
zeleniy
-
-
- Подякував: 605 раз.
- Подякували: 679 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 21:02
В Днепре ещё популярен иврит... Даже школа есть, с этим языком обучения, причём государственная. №144. Во, дают, не хотят учить на соловьиной  , наверное что-то знают.
-
Kirjan
-
-
- Подякував: 85 раз.
- Подякували: 106 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 21:35
Kirjan
Молодці євреї - у цих людей треба повчитися любити свій народ, його історію, мову та культуру...
-
zeleniy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 21:47
zeleniy написав:Молодці євреї - у цих людей треба повчитися любити свій народ, його історію, мову та культуру...
Так можно и про русских ответить 
-
Kirjan
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 21:59
Kirjan
Хіба?
-
zeleniy
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 10 лис, 2012 23:21
КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ
Стаття 3. Людина, її життя і здоров'я, честь і гідність, недоторканність і безпека визнаються в Україні найвищою соціальною цінністю.
Права і свободи людини та їх гарантії визначають зміст і спрямованість діяльності держави. Держава відповідає перед людиною за свою діяльність. Утвердження і забезпечення прав і свобод людини є головним обов'язком держави.
Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
{Офіційне тлумачення частини першої статті 10 див. в Рішенні Конституційного Суду № 10-рп/99 від 14.12.99}
Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.
Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.
Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.
Что мешает украинцам учиться в русских школах? Правильно - недостаток русских школ. Значит, их должно быть больше.
Востаннє редагувалось Kirjan в Суб 10 лис, 2012 23:27, всього редагувалось 1 раз.
-
Kirjan
-
-
-
-
Профіль
-
-
|