budivelnik написав: , а по дорозі нагугліть і покажіть обєми коштів які отримують цицькосмоки А то копі-пасте - море . а циферок катма.
Цифры по шаромыгам я не раз приводил и ссылки давал когда с Вами обсуждал объём бюджетных "сисек" для конкретных застройщиков. Есть они и топике по шаромыгам. Не вижу необходимости Вам в ОЧЕРЕДНОЙ РАЗ их вам приводить.
Захар Оповідання що хтось отримав 5 млн а хтось 10 - тому всі отримали 10 млрд - це не цифри , це фантазії
По Україні - 42 млрд грн , я вже привів Що будете робити , коли розберусь з Києвом ? Застрелитесь ?
zahar_ написав:Продажи есть но их в реальности в РАЗЫ МЕНЬШЕ чем трещат СВистуны, "балакучий спецназ", отделы продаж шаромыг-застройщиков и отделы продаж остальной засройщицкой братии.
А яка різниця , в рази менше ніж пишуть - якщо по стату обєм будівельних робіт по Україні за 9 місяців - 48 млрд грн , з них 25 % -Київ.
Тому як би там різні дулясто-шаромижні не викаблучувались , а щомісяця на ринок Києва 1-1,2 млрд грн живих грошей приходить , а для цього потрібно щомісяця продавати по 80 000 - 100 000 м2
Якщо говорити про первинний ринок житла Київа, то: По-перше згідно статзвіту з 48 млрд "...Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 80,0% від загального обсягу..." По-друге обсях будівельних робіт, зазначений у повідомленні включає в собі всі види об"єктів, не лише житлові, відповідно 1-1,2 млрд грн живих(а якщо бюджет заборговує?) грошей не приходить в повному обсязі від фізосіб-покупців чи придбання житла за рахунок бюджету А звідсі витікає, що 80 000 - 100 000 м2 в місяць не продається
Серж77 написав:Якщо говорити про первинний ринок житла Київа, то: По-перше згідно статзвіту з 48 млрд "...Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 80,0% від загального обсягу..." По-друге обсях будівельних робіт, зазначений у повідомленні включає в собі всі види об"єктів, не лише житлові, відповідно 1-1,2 млрд грн живих(а якщо бюджет заборговує?) грошей не приходить в повному обсязі від фізосіб-покупців чи придбання житла за рахунок бюджету А звідсі витікає, що 80 000 - 100 000 м2 в місяць не продається
1 А мені і не потрібно щоб вийшло 80 000 - 100 000 м2 в місяць ,адже це 100% того що будується. 2 Якщо приводите своє бачення , то воно якесь не закінчене Може закінчите його розрахунком з кінцевим результатом вираженим в м2 ?
По Києву , щось один нолик не працює , розберусь - викладу
А это из-за своего "я не добачаю" изначально вместо Киева статисику по Киевской области привели?
budivelnik написав:Дійсно - викрикувати і звинувачувати - просто Обзивати і принижувати - ще простіше А знайти статистику - розуму не вистарчає. Дивіться по Києву Правда там навіть не 1-1,2 млрд грн в місяць , а всі 2 млрд грн в місяць , але думаю що це мінімальна дуля у Ваш бік. А тепер Ваша черга в статистиці порпатись щоб довести що на не житлове будівництво витратили більше 9 млрд грн в Києві за останні 9 місяців http://www.radikal.ru
По Києву , щось один нолик не працює , розберусь - викладу
А это из-за своего "я не добачаю" изначально вместо Киева статисику по Киевской области привели?
budivelnik написав:Дійсно - викрикувати і звинувачувати - просто Обзивати і принижувати - ще простіше А знайти статистику - розуму не вистарчає. Дивіться по Києву Правда там навіть не 1-1,2 млрд грн в місяць , а всі 2 млрд грн в місяць , але думаю що це мінімальна дуля у Ваш бік. А тепер Ваша черга в статистиці порпатись щоб довести що на не житлове будівництво витратили більше 9 млрд грн в Києві за останні 9 місяців http://www.radikal.ru
захар Тепер вже Вас можна звинувачувати в недобачаю 1 це статистика по Києву 2 Я її знайшов , я ж її і зняв , адже там в графі будівельні роботи за 9 місяців - 1,7 млрд грн всього 3 Я перелошпатив київську статзвітність і всюди 1,5-2 млрд грн на будівельні роботи 4 Тому й написав що нолик не грає , гляньте моє повідомлення з статистикою по Україні.
Так-то - студент , вчись поки я живий.
Пс Моя особиста думка , чому по Києву 1,7 млрд , а не 17 Я вважаю що можливо в цю суму не включена вартість будматеріалів , адже там чорним по білому обсяг будівельних робіт З іншого боку , точно така сама назва і в загальноукраїнській табличці Поки що я в роздумах як це пояснити.
zahar_ написав:Продажи есть но их в реальности в РАЗЫ МЕНЬШЕ чем трещат СВистуны, "балакучий спецназ", отделы продаж шаромыг-застройщиков и отделы продаж остальной засройщицкой братии.
А яка різниця , в рази менше ніж пишуть - якщо по стату обєм будівельних робіт по Україні за 9 місяців - 48 млрд грн , з них 25 % -Київ.
Тому як би там різні дулясто-шаромижні не викаблучувались , а щомісяця на ринок Києва 1-1,2 млрд грн живих грошей приходить , а для цього потрібно щомісяця продавати по 80 000 - 100 000 м2
Якщо говорити про первинний ринок житла Київа, то: По-перше згідно статзвіту з 48 млрд "...Нове будівництво, реконструкція та технічне переозброєння склали 80,0% від загального обсягу..." По-друге обсях будівельних робіт, зазначений у повідомленні включає в собі всі види об"єктів, не лише житлові, відповідно 1-1,2 млрд грн живих(а якщо бюджет заборговує?) грошей не приходить в повному обсязі від фізосіб-покупців чи придбання житла за рахунок бюджету А звідсі витікає, що 80 000 - 100 000 м2 в місяць не продається
Я поэтому и попросил будивельныка сослаться на источник - чтобы увидеть что речь идёт ИМЕННО КОНКРЕТНО О ЖИЛОМ СТРОИТЕЛЬСТВЕ в КИЕВЕ, а не о строительстве в общем по стране (включая там мосты дороги, гостинницы и проч.).
Очень похоже что с аргументом у него по жилищному строительству в Киеве - "обєм будівельних робіт по Україні за 9 місяців - 48 млрд грн , з них 25 % -Київ." - очередной пшик получился.
zahar_ Очень похоже что с аргументом у него по жилищному строительству в Киеве - "обєм будівельних робіт по Україні за 9 місяців - 48 млрд грн , з них 25 % -Київ." - очередной пшик получился.
Захар, почему "Очень похоже что с аргументом у него ..очередной пшик получился? Результат (пшик), как говорится, на лицо:)
budivelnik написав: , а по дорозі нагугліть і покажіть обєми коштів які отримують цицькосмоки А то копі-пасте - море . а циферок катма.
Цифры по шаромыгам я не раз приводил и ссылки давал когда с Вами обсуждал объём бюджетных "сисек" для конкретных застройщиков. Есть они и топике по шаромыгам. Не вижу необходимости Вам в ОЧЕРЕДНОЙ РАЗ их вам приводить.
Захар Оповідання що хтось отримав 5 млн а хтось 10 - тому всі отримали 10 млрд - це не цифри , це фантазії
Не "включайте дурака" - Вам приводились КОНКРЕТНЫЕ ЦИФРЫ за 2011 год с ориентировочными раскладами по "цмуленню" шаромыгами Киева "бюджетной сиськи": Госпрограмма 70Х30 "Доступне житло" .