|
Експерти: 91% українських фахівців мріють виїхати за кордон |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: П'ят 23 лис, 2012 15:59
stewardtz написав:Да ладно... я вот сюда успеваю написать пока проект в очередной раз компилится  - так что было бы желание, а работа всегда найдётся. С зарплатой обычно хуже  ))
Мое мнение. в то время, как компилится проект, интересней хабр или скуль.ru почитать Тут же сплошные LOLs.
-
justit
-
-
- Подякував: 1670 раз.
- Подякували: 450 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 лис, 2012 16:01
justit написав: stewardtz написав:Да ладно... я вот сюда успеваю написать пока проект в очередной раз компилится  - так что было бы желание, а работа всегда найдётся. С зарплатой обычно хуже  ))
Мое мнение. в то время, как компилится проект, интересней хабр или скуль.ru почитать Тут же сплошные LOLs.
Ну надо ж знать настроение народа  Хоть и небольшой его части на финанс.уа
-
stewardtz
-
-
- Подякував: 193 раз.
- Подякували: 506 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 лис, 2012 17:05
Великие мечтатели. Это те 91%, которых каждый день по ночам вижу на лавочках по дороге с работы, колющих пиво под анекдоты от премьера.
-
Подзаконный акт
-
-
- Подякував: 269 раз.
- Подякували: 306 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 23 лис, 2012 17:51
Гондурас_мля написав: stokoz написав:91% почему то думает, что запад это 10-ки тыс. у.е. в месяц и при этом сидишь целый день в прохладном офисе, общаясь в чате? 
Шановний, ви звідки звалились? Зараз же не 80-ті роки минулого сторічча. Я навіть не знаю зі своїх знайомих хто не був за кордоном. Хто не працював там сам, або його батьки, діти, родичі. Кого з знайомих не візьмеш - або син а Америці по візі H1B працює, або, брат, кум, сват... Сусід в Канаді, інший - в Австралії. Всі інженери, між іншим, і працюють по спецільності. Їдуть, працюють, наприклад, в Штатах 5 років, потім багато вертаються. Далеко не всі хочуть громадянство приймати чи Грін-карту оформляти. Ще є надія, що бандюків, нарешті, поженуть і у нас буде не Уркостан, а нормальна країна.
Странно, мы в одной стране живем? У меня аж 2 человека из знакомых с высшим образованием, которые уехали на ПМЖ по визе для специалистов и работают по специальности. На оформление документов и сам процесс получения визы, каждый из них потратил больше года.
-
Vis
-
-
- Подякував: 21 раз.
- Подякували: 68 раз.
-
-
Профіль
-
-
|