Wall
продавці приготувалися натискати "sell" ... потім "buy" )
усе як у захоплюючій мережевій компутерній грі !
головне, що ми теж приготувалися натискати ту ж саме кнопку, але трохи пізніше ...
|
|
![]() Wall
продавці приготувалися натискати "sell" ... потім "buy" ) усе як у захоплюючій мережевій компутерній грі ! головне, що ми теж приготувалися натискати ту ж саме кнопку, але трохи пізніше ... Востаннє редагувалось ЛОБ в Чет 06 гру, 2012 15:03, всього редагувалось 1 раз.
![]()
Радуйся ![]() ![]() ![]() ![]() Wall
обережніше, твоя обмовка обвалила ринок ) ну що ж, євро знизився трохи глибше, ніж хотілося - позбирав (майже) усі тейк-профіти у +5 піпсів, хоча ще вчора я мав паперового "журавля" у небі на півтори-дві фігури (вийшло фіги ))) добрі дані по ринку праці США підтримують ризикові настрої шанси євро на ріст до кінця року суттєво зменшилися але ще залишаються напередодні фінального засідання ФРС 12 грудня та можливих сюрпризів щодо КУЄ.4 особисто я не роблю ставку на оголошення про запуск додаткової очевидно надмірної програми зкупки державних боргових паперів уряду США : у Євро є свої внутрішні причини відновити статус-кво до бакса щонайменше на рівні 1,30-1,35 з наступного тижня ринок почне втрачати свої повноцінні торгівельні обсяги та загальну ліквідність, тому щось прогнозувати не має сенсу ринки запрацюють з другої поливини січня 2013-го тоді й будемо перемальовувати графіки та редагувати прогнози ![]() Wall
на старших тижнях її не було, не люблю йорзатися та переставляти стоп-накази
прокол стався на прес-конференції Драгі, коли він визнав обговорення серед членів керівної ради теми (зниження) % ставки рефінансування (поточна 0,75 %) там де тонко ... ринок був готовий закривати нестійкі лонги - яка різниця на чому ??? але є одне АЛЕ. ставки грошового міжбанківського ринку овернайт по Євро вже тривалий час спочивають на дні - в межах 0,10 % ! не в останню чергу з причин надлишкової ліквідності у системі ринок давно нижче, і корегування ставки ЄЦБ нічого не дасть : поштовх до комерційного кредитування - кінцева ціль монетарщиків - є низькі ризики та чіткі перспективи економічної експансії у регіоні до речі, ставки грошового ринку по долару (таргет Federal Funds 0 - 0,0,25 %) значно вище єврових, не дивлячись на суттєво нижчу номінальну ставку центробанку тому можу зробити припущення, що питання ставок не стане рушійним фактором форекс на найближчу перспективу (1-2 кварталів), головна ж невідома змінна при визначенні перспектив Євро є рецесія у Євро-периферії (від`ємні показники ВВП) та (не-?) можливість самостіного фінансування фіскальних дисбалансів країнами PIGS Драгі не випадково пройшовся по чуттєвій для Євро темі : очевидно, тамтешні засєдатєлі розуміють небезпеку укріплення єви (що наближається після КУЄ.3-4 від ФРС) на фоні внутрішніх проблем, та діють на випередження продовжуємо торгувати широкий рейндж 1,20-1,35, надаючи перевагу техніці та перевіреним рівням підтримкм/спротиву - до якісних змін ![]() Я надзвичайно радий, що прокол стався на прес-конференції Драгі(С), а не завдяки моїй (вірніше вона не моя а Фоми з курсу, просто сподобалась) обмовці
![]() ![]() ![]() Будемо готуватись до нових рухів, думаю я вже тільки в новому році. Хороших тобі і всім вихідних та ПРОФІТІВ!!! П.С. Падаюча зіронька денна звичайно сама не розверне короткочасний аптренд але понизити може, що ми й бачили, показав тільки щоб ти був готовий(а значить озброєнний) до такого сценарію. ![]() Зняв хмаринки просто, щоб було видно як рівень тримає + тижнева комбінація свічечок...
![]() Цитата
7 декабря. /Dow Jones/. В Morgan Stanley намерены снова покупать пару евро/доллар США на 1,2905 после того, как по длинной позиции банка, открытой на 1,3050, сработал стоп-приказ на ограничение убытков в один цент. В банке не верят, что скоро последует реакция ЕЦБ в виде изменения ставок, и говорят, что хотя понижение прогнозов роста ВВП Бундесбанком указывает на средне- и долгосрочный риск, этот риск должен быть в ближайшей перспективе ограничен возможностью запуска программы ОМТ. Сейчас пара торгуется по 1,2940. В банке сохраняют целевой уровень роста на 1,34 со стоп-приказом на 1,2825 по длинной позиции, которую они планируют открыть на 1,2905. НАвіть стопи показують. Загонщики-гонщики ![]() Востаннє редагувалось Wall в Нед 09 гру, 2012 17:18, всього редагувалось 1 раз.
|
|