Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tatop написав:А поточні в доларі та євро в Вас відкриті?
у меня текущий ощадний USD у меня в ИБ для пополнения доступны только гривневые депозиты
Караул. І в мене те саме. Шановний представник банку, що це таке? Збої в ІБ чи відмінено поповнення валютних депо через ІБ? Що Ви мовчите? Клієнти лояльні до РС хвилюються.
tatop написав:А поточні в доларі та євро в Вас відкриті?
у меня текущий ощадний USD у меня в ИБ для пополнения доступны только гривневые депозиты
Караул. І в мене те саме. Шановний представник банку, що це таке? Збої в ІБ чи відмінено поповнення валютних депо через ІБ? Що Ви мовчите? Клієнти лояльні до РС хвилюються.
Наскільки я знаю, то в Інтер-Банку РС ніколи не було можливості поповнити валютні онлайн-депо... відкрити ці депо можна було з Ощадних валютних рахунків, а от поповнювати лише через касу...
YaVI, а що тяжко шановному представнику банку сказати, що згідно таких і таких правил, регламенту і т. д. поповнювати валютні депо нізя через ІБ. І всі були б спокійні і просили б доповнити ІБ таким функціоналом.
Востаннє редагувалось tatop в Сер 26 гру, 2012 16:42, всього редагувалось 1 раз.
Haza написав:Хто знає, де сайті можна знайти тарифи для поточного рахунку? Дякую
Добрий день!
Ознайомитися з тарифами по продукту "Поточний рахунок для фізичних осіб" ПАТ «Банк Руский Стандарт» можна, звернувшись у відділення Банку (http://www.rsb.ua/about/branch/) або за телефонами Довідково-інформаційного центру Банку: 0-800-300-880 (дзвінки безкоштовні зі стаціонарного телефону і з мобільних телефонів для операторів мобільного зв'язку «Київстар», «Білайн», «Діджус», «МТС», «Голден Телеком» і «МТС» на території України); 583 (дзвінки безкоштовні з мобільних телефонів, 2 грн - плата за з'єднання (з ПДВ, без урахування збору до ПФ)); 0-44 390-95-95. Довідково-інформаційний центр Банку працює цілодобово, без вихідних.
Дякуємо Вам за звернення, сподіваємося на подальшу співпрацю з Вами.