Wall Добавлено: Пн 14 янв, 2013 14:27 чи пригальмовує на повороті )))(С) Якщо пригальмує не досягувши тижневого спротиву, тоді вниз... http://fotohost.org/images/a1618f82-46kB.gif
AUD погоджено ) а GBP темна конячка, ти пропустив її ривок )))
місячні графіки - то занадто для короткострокового шпекуля ! на тижнях у Фунтєга чисте гуляй-поле !!! перитин усіх можливих середніх змінних БИЧИЙ, добра підтримка висхідної трендової та Хмарини
у кого шо болить ) я тобі про фунт - ти мені про ауд
зверни увагу на тижневі середні : Тенкан/Кідзун 1,6124/1,5919 - молоді бики жирують 55/200 ма 1,5869/1,5839 - ось коли старі досвідчені бики покрили все стадо ))
у кого шо болить ) я тобі про фунт - ти мені про ауд
зверни увагу на тижневі середні : Тенкан/Кідзун 1,6124/1,5919 - молоді бики жирують 55/200 ма 1,5869/1,5839 - ось коли старі досвідчені бики покрили все стадо ))
на завтрашньому звіті держказначейства США Total Net TIC Flows по руху капіталу (за листопад) маємо повернутися до верхів : нагадаю, за минулий жовтень було зафіксовано чистий відтік капіталу на $ 56,7 млрд.
у зв`язку з негативними потоками капітала динаміка Євро за листопад-грудень не світить нічого доброго щонайменше двом найближчим звітам TIC !
які наслідки ? хронічний дефіцит поточного рахунку (в основі якого лежить дефіцит торгівельного балансу) не буде покритий притоком коштів по фінансовому рахунку
отже, загальний платіжний баланс США матиме небезпечний розрив, що невідворотньо позначиться на курсі доляра
країна дефіцитів. та паразитів ! котрі живуть за рахунок інших, гойдають глобальні ринки як ... грушу )))
та ще й намагається звести баланс у державних фінансах, до чого америкоси навіть не думали приступати. очевидно, не спроста.
ситуація, що склалася, має хиткий статус-кво, але на поточний момент вигідна обом сторонам : мериканці послабляють доляр, а європейці отримали можливість на негараздах бакса стабілізувати свої боргові ринки та знизити вартість залучень Євро-периферії.
поки що нічия у валютній війні між Єрозоною (17) та США, а програють Японія, Азія та Океанія