|
Форвард Банк Forward Bank (2009 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 17 січ, 2013 13:57
Alexander_K написав:Ну что значит "должны"! Я не хочу заводить ни карточку, ни текущий счёт. А вклад бы я открыл. Почем
такие здесь правила ... по-другому не могут ... если для вас это принципиально , откройте депо в др. банке ...
-
ALEX66
-
-
- Подякував: 256 раз.
- Подякували: 186 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 13:58
Alexander_K написав: ALEX66 написав: Alexander_K написав:Скажите пожалуйста! Можно у вас открыть депозитный вклад, чтобы при этом вы мне не открывали ни карточки, ни текущего счёта?
После окончания депо, деньги должны упасть или на карт. счет или на текущий ...
Ну что значит "должны"! Я не хочу заводить ни карточку, ни текущий счёт. А вклад бы я открыл. Почему в других банках я могу это сделать, а здесь нет?
Що карточка що поточний Вам нічого не буде коштувати. Тільки коли закінчиться депозит, то з поточного Ви заберете гроші в день закінчення. А з карткового на третій день. Поточний під депо майже з нульовими тарифами.
-
tatop
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 410 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:01
tatop написав:Що карточка що поточний Вам нічого не буде коштувати.
Не хочу. А то чули як воно було в банку Універсал? Депозит закінчився, поточний залишився, а вони взяли і ввели потім за нього оплату.
-
Alexander_K
-
-
- Подякував: 99 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:03
ALEX66 написав: Alexander_K написав:Ну что значит "должны"! Я не хочу заводить ни карточку, ни текущий счёт. А вклад бы я открыл. Почем
такие здесь правила ... по-другому не могут ... если для вас это принципиально , откройте депо в др. банке ...
Та вже відкрив в двох других, де цього не вимагають. Хотілось трохи діверсифікувати заощадження. А ви не аідкажете, в якіх ще банках немає такої вимоги?
-
Alexander_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:05
Alexander_K написав: tatop написав:Що карточка що поточний Вам нічого не буде коштувати.
Не хочу. А то чули як воно було в банку Універсал? Депозит закінчився, поточний залишився, а вони взяли і ввели потім за нього оплату.
Так закроете поточный после получения всех своих денег ... Закрытие счета - бесплатно ...
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:06
ALEX66 написав: Alexander_K написав: tatop написав:Що карточка що поточний Вам нічого не буде коштувати.
Так закроете поточный после получения всех своих денег ... Закрытие счета - бесплатно ...
Сегодня бесплатно, а завтра сделают платно.
-
Alexander_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:08
Alexander_K написав: ALEX66 написав: Alexander_K написав:Ну что значит "должны"! Я не хочу заводить ни карточку, ни текущий счёт. А вклад бы я открыл. Почем
Та вже відкрив в двох других, де цього не вимагають. Хотілось трохи діверсифікувати заощадження. А ви не аідкажете, в якіх ще банках немає такої вимоги?
В СитиКоммерцБанке можно не открывать ...
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:11
Alexander_K написав: ALEX66 написав: Alexander_K написав:Не хочу. А то чули як воно було в банку Універсал? Депозит закінчився, поточний залишився, а вони взяли і ввели потім за нього оплату.
Сегодня бесплатно, а завтра сделают платно.
Все может быть ... 
-
ALEX66
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:42
Support BRS написав:Доброго дня,DIV! Наразі назвати Вам причину не зарахування коштів у розмірі 100 грн. неможливо без ідентифікації Вас як клієнта Банку. Рекомендуємо вказати Ваші ПІБ та контактну інформацію листом на електронну адресу 0800300880@rsb.ua або особистим повідомленням на цьому ресурсі. Звертаємо Вашу увагу, що для отримання коштів було необхідно дотриматися всіх акційних умов. За попередньо інформацією усі клієнти – учасники акції отримали винагороду. Якщо з Вашого боку всі умови для отримання винагороди було виконано, в разі підтвердження цих даних буде ініційовано нарахування Вам грошових коштів. Також звертаємо Вашу увагу, що якість та вичерпність відповіді Банку на звернення залежить від повноти інформації, наданої клієнтом. Надалі, будь ласка, одразу вказуйте більш конкретні дані листом або повідомленням для отримання чіткої адресної відповіді. Приносимо щирі вибачення за можливі незручності та висловлюємо сподівання на подальшу взаємовигідну співпрацю.
Відправив щойно на 0800300880@rsb.ua листа. Про результати обовязково повідомлю учасників форуму.
-
DIV
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 635 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 17 січ, 2013 14:47
Alexander_K написав: ALEX66 написав: Alexander_K написав:Ну что значит "должны"! Я не хочу заводить ни карточку, ни текущий счёт. А вклад бы я открыл. Почем
В Форумі
-
Haza
-
3
-
- Подякував: 248 раз.
- Подякували: 525 раз.
-
-
Профіль
-