шпекулятивно пробувати продаж можна, але, метикую, не з першого підходу не бачу на чому євро варто лити короткострок
краще дочекатися зіткнення з 200-денною середньою - оцінити реакцію та тільки маючи аргументи окрім техніки щось робити. все ж купувати з відкату навіть хоч в локальному аптренді теоретично вірніше, ніж шукати продаж.
прорив жирного червоного похилого спротиву з історичних вершин не дитяча забава !
Wall Добавлено: Чт 24 янв, 2013 14:06 ..."з тижневої підтримки (1.3502 - 1.4227) буду купував потроху"(С) А так мені в канаді та в австралії безпечніше, а фунтег хай покаже Що хоче до верху, і де його стопити.
шпекулятивно пробувати продаж можна, але, метикую, не з першого підходу не бачу на чому євро варто лити короткострок
краще дочекатися зіткнення з 200-денною середньою - оцінити реакцію та тільки маючи аргументи окрім техніки щось робити. все ж купувати з відкату навіть хоч в локальному аптренді теоретично вірніше, ніж шукати продаж.
прорив жирного червоного похилого спротиву з історичних вершин не дитяча забава !
Якщо 1,35 пройдемо.. Але все одно як на мене дотик до денної підтримки(в тебе зелена) " Неизбежен как крах мирового империализма" Тоді можна буде визначитись зі стопами, Я так думаю, а як ринок вирішить http://fotohost.org/images/a1c7f900-56kB.gif