Путін оголосив нову "холодну війну" Україні

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<12345 ... 16>
Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:07

ПУТИН?...

...он такой милый...ну, прям как этот веселый парень:

http://fotohost.org/images/a1b5dbb5-61kB.jpg
aleksalt

Подякував: 667 раз.
Подякували: 1502 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:07

victor1979v написав:
  Runner написав:Россія веде проти України інформаційну і економічну війну. Може, з точки зору росіян це дружнє "прінуждєніє к братству", але з точки зору України дії Росії виглядають саме як холодна війна.

Зайдите на сайте российских изданий, я вас уверяю, вы не найдете злобы или враждебности по отношению к Украине. Может быть, за исключением небольшого количества тупых имперских ресурсов, которые малополулярны в стране. Отношение русских к украинцам в целом дружественное. Общий тон публицистики - украинцы хорошие ребята, которые правда почему то не хотят платить за газ, а хотят опять брать его нахалявку, как в 90-е и 2000-е.
В Украине же, даже на ресурсах, далеких от политики, ведется самая настоящая информ война. Не знаю, может властям так удобнее - показать, что есть внешний враг, который мешает Украине развиваться, или просто менталитет у украинцев такой, что есть зависть...вроде еще недавно были в равных условиях, а сейчас в России нефть и газ. да и вообще зарплата выше...Впечатление, что Россия Украине что-то должна.

Ага, єти грьобание хахли прадались НАТО, вєлікая рассія далжна паказать хахлам их место...

Зайдітє на лєнта ру і нє только. Там такіх каментаріев више криши.

Давєча бил там, убєдился в дружественности...

Що казати, якщо під час будь-яких подій, пов'язаних з Україною телефонують родичі з Владивостока і розповідають мені жахи, від яких мені смішно. З 2004 року добре пам'ятаю, "у вас там війна, людей вбивають, ріжуть, танки, за російську мову катують". Блін, де??? Зомбоящик працює...
alibabator

Подякував: 24 раз.
Подякували: 123 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:08

Заміна вітчизняних олігархів на олігархів російських пересічному українцю виграшу не дасть.
Runner

Подякував: 123 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:11

Runner написав:victor1979v
:D
У вас, певно, якийсь окремий православний інтернет. Це, певно, співпадіння, але Україна раз на кілька років опиняється серед головних ворогів в опитуваннях росіян, Південний потік росіяни просувають вже за "лояльних" януковичів, за газ Україна платить більше ніж її західні сусіди, і при цьому Росія намагається отримати у власність ГТС України, сирні війни, небажання проводити демаркацію кордонів, настирне бажання втягнути Україну в тайожний союз (звісно через піклування про українців і для їхнього ж блага). Не треба розповідати про "русскіх брат"єв", в Україні добре знають ціну цьому братству.

В России недавно был проведен опрос, по результам которого 67% россиян относятся к украинцам как к дружественному и независимому народу.
поменьше заморачивайтесь политикой
victor1979v

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:17

alibabator
знаете, когда показывают, как стариков-ветеранов закидывают в автобусе камнями бритоголовые фашисты, да...зомбоящик работает.
Русским на самом деле на многое плевать - на газ, на сырные войны, даже на ес....но память великой отечественной войны священна. это объединяет страну. А Украину память о второй мировой разделяет, к сожалению...
victor1979v

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:20

victor1979v
"По нєдавнєму опросу - брат"я навєк і помєньшє заморачівайтєсь політікой". Ну-ну... Почекаємо коли на московських телевежах знову отримають команду "фас". :D
Runner

Подякував: 123 раз.
Подякували: 233 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:29

"Who is Putin?" - спросили у Касьянова(когда он был премьером)

Касьянов заулыбался, но не ответил...

Вот ответ на поставленный вопрос:

http://fotohost.org/images/a15abb73-56kB.jpg
aleksalt

Подякував: 667 раз.
Подякували: 1502 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 12:31

Runner написав:
"По нєдавнєму опросу - брат"я навєк і помєньшє заморачівайтєсь політікой". Ну-ну... Почекаємо коли на московських телевежах знову отримають команду "фас". :D

victor1979v вы не пробиваемы. Ваш любимый какнал интер? и росийские сми.
Вам гворят конкретные вещи, реальные люди, например:
якщо під час будь-яких подій, пов'язаних з Україною телефонують родичі з Владивостока і розповідають мені жахи, від яких мені смішно. З 2004 року добре пам'ятаю, "у вас там війна, людей вбивають, ріжуть, танки, за російську мову катують"
это происходит сейчас в наше время преднамеренно с подачи власти.
Вы не знаете что ответить и возвращаетесь к второй мировой
zmina

Подякував: 111 раз.
Подякували: 20 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 13:10

про рядовых расеян.
не знаю как сейчас, давно в такой ситуации не пересекался, ну а еще в 2006-07 на каких нибудь югах - турциях египтах
не особенно зависимо от образовательного ценза, диалоги примерно так:
о из киева
выпили трошки, их полюбе на политику тянет
как там вы, шо ж вы так
путен
нам же надо разом, вместе, великая победа, покажем этим пиндосам
на культурный ответ, что меня вме устраивает и давайте дружить на расстоянии - непонимание, переходящее во враждебность.
и эти чувства в россии подогреваются и культивируются.
так что не надо тут ля-ля про дружелюбие по отношению к украине.
да оно есть, но к такой украине, какой ее хотят видеть сами россияне - чуть смешной, со странным типа языком, вкусной едой, без претензии на самостийнисть.
Cricetus cricetus

Подякував: 408 раз.
Подякували: 413 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 22 лют, 2013 13:23

Адекватная логичная политика. Наконец-то хоть один адекватный лидер на постсоветском пространстве появился. Прижмет, наконец-то, я.ца местным свидомитам-толерастам и царьку-шапкокраду. :!: :!: :!: :!:
Alex4040

#<12345 ... 16>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє