може статися, що корекцію вже завершено й надалі йдемо на штурм 1,35-1,37 вирішив не перейматися здогадками "куди" та дати можливість ринку або довести мої сподіваняя тейком, або анулювати їх стопиком
може статися, що корекцію вже завершено й надалі йдемо на штурм 1,35-1,37 вирішив не перейматися здогадками "куди" та дати можливість ринку або довести мої сподіваняя тейком, або анулювати їх стопиком
Не знаю хто правий, скоріш за все ринок-він завжди правий!!!!! Сподівання на кінець місяця(вище є опис) ну і в першу чергу близький СТОП Десь ми вже про це говорили, різні депо-різні тактики та стратегії.
за півроку утримання короткої позиції висока вартість фондування знизила ефективність точки входу десь на 1,5 % - значит, весь цей час я фінансував комусь його вдалий "carry trade" ))
знайшов малюночок, де зафіксовано початкові точки входу :
Не знаю хто правий, скоріш за все ринок-він завжди правий!!!!!
не перебільшуй розумові здібності його величності ринку ) він діє за простим правилом - надурив то й заробив )))
але якщо нам вдається виживати та часом виривати у кукелів профіт, значить, ми не дурніші ! розводняк частенько нутром відчуваємо - як по єні з минулого літа !
як по Євро-кросам у 2011 році - EUR/CHF, EUR/CAD, EUR/AUD !!! ще раніше безпосередньо з EUR/USD - травень-липень 2010 маєш пам'ятати ...
ринок загалом це ситуативна більшість натовпу, рідше - кваліфікована меншість )))
натовп завжди возили й дурили як могли усі - вожді, політики, керівники центробанків, деякі гуру-економісти ... не страхатися бути поза юрбою та мислити самостійно є дуже цінним надбанням !
Востаннє редагувалось ЛОБ в Чет 28 лют, 2013 16:17, всього редагувалось 1 раз.