budivelnik написав:Тому я в своїх повідомленнях використовую загальноукраїнські тенденції, при чому допускаю що демографія Києва відрізняється від демографії України , але не в 1,4 рази......
cosjak написав:Більше того! Вважаю, що серед померлих більший відсоток тих, у кого немає квартир. Бо вони живуть бідніше, гірше харчуються, більше нервують, п’ють та курять. Очевидно, що і помирають вони частіше.
якби вони частіше помирали, то їх частка постійно б зменшувалася. Помирають і ті й ті однаково "швидко" (тобто однакова частка від населення), просто тривалість життя інша і структура населення за віком. Наприклад, більш забезпечених помирає 5% на рік, ці 5% були віком від 80 років Менш забезпечених - теж 5%, але вони віком від 70 років
cosjak написав:Більше того! Вважаю, що серед померлих більший відсоток тих, у кого немає квартир. Бо вони живуть бідніше, гірше харчуються, більше нервують, п’ють та курять. Очевидно, що і помирають вони частіше.
якби вони частіше помирали, то їх частка постійно б зменшувалася. Помирають і ті й ті однаково "швидко" (тобто однакова частка від населення), просто тривалість життя інша і структура населення за віком. Наприклад, більш забезпечених помирає 5% на рік, ці 5% були віком від 80 років Менш забезпечених - теж 5%, але вони віком від 70 років
давайте по другому, вы бываете на кладбище, я бываю иногда на кладбище, что же жизнь такая , итак по некоторым кладбищам статистика такая, по свежим могилам не всегда пожилые люди - есть дети, есть подростки, есть люди среднего возраста, через несколько недель будут поминальные дни, вот сами и увидите какие возрастные группы чаще всего попадают в статистику Минюста как по Киеве так и по областям, и не на всех была оформлена недвига вот это реальная картина
budivelnik написав:допускаю що демографія Києва відрізняється від демографії України , але не в 1,4 рази
Почему-то стоимость киевской недвижимости Вас не удивляет.
я считаю что адекватные цены были бы на 20% дешевле... но реальность такова как она есть...
вы лично так считаете, так выставляйте свою хату на 20% дешевле рынка, проверим рынок недвижимости на адекватность , или вы хотите чтобы от вашего только желания цены на 20% просели