alipa написав:господа-обьясните дилетанту:что я как вкладчик выиграю от введения ВА?
депозит закончился месяц назад
Возможность перевложить депозит, получать %% и не падать духом.
|
|
![]()
Возможность перевложить депозит, получать %% и не падать духом.
![]() ВА
Все зависит от ВА. В ПИБе выплачивали частями деплзиты и проценты. а вот напрмие в вонючем Укралпромбанке - только проценты и всё. или продлеваешь депозит или митингуешь, но всё равно ничего не получаешь...........
![]() Я понял-всем спасибо
Опять игра в лохотрон может частями ,я может и нет,может % а курс растет потихоньку и накой мне % при таких раскладах
![]() Re: ВА
В усьому винна Юля, яка не дала нормально працювати НБУ у січні, що посилило негативні тенденції.. Нашо ставили "баптіста" контролювати рефінансування, кому він даватиме, тільки БЮТівським олігархам?? Юлю геть
![]()
Є інші пропозиції, не брати процентів???
![]() а причому тут Юля ... Турчинов просто маэ право голосу...а не вето
скоріше винен Ющ та Стельмах... ще з початку кризи , треба було вживати нормальні заходи по банкам . ..узгоджено з урядом..як це роблять у нормальних країнах....а не придумувати безглузді мораторії, безконтрольне рефінансування тощо
![]() Челу ЗАЧОТ,с утра предсказал ВА с вероятностью 95%!Молоток. У меня кстати моя однокласница управляющая в НАДРА в Донецком регионе, так сама не может забрать 20 т.$,отмечу - управляющая.Введение ВА ждут со дня на день,не смотря на мощное лоби со стороны правительства! А купонами,по её таки слова можно будет только ж.пу подтереть к конуц месяца
![]() ![]()
![]() Челу ЗАЧОТ,с утра предсказал ВА с вероятностью 95%!Молоток. У меня кстати моя однокласница управляющая в НАДРА в Донецком регионе, так сама не может забрать 20 т.$,отмечу - управляющая.Введение ВА ждут со дня на день,не смотря на мощное лоби со стороны правительства! А купонами,по её таки слова можно будет только ж.пу подтереть к конуц месяца
![]() ![]()
![]()
Якраз притому, що вона: 1) з однієї сторони ускладнювала НБУ здійснювати рефінансування банків - тобто зменшувала "заливку" банківської системи грошима, а 2) з іншої сторони дала вказівки органам держ.влади і місцевого самоврядування про виведення із банків депозитів, тобто зменшувала і без того вже зменшені пасиви банківської системи. ОСЬ І РЕЗУЛЬТАТ ЇЇ ПОПУЛІСТИЧНОЇ І НЕПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ! (до-речі, банк "Надра", яскравий приклад того, як можна загинути через політичні розбірки комерційному банку)
![]()
Це смішно - Юля відпрацьовує на люмпен-електорат, її не цікавлять вкладники.. Усе рефінсування піде в Ощад, така вказівка батісту є, а також колгоспам на закупівлю палива, як завжди...
|
|