Київ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 4445464748 ... 299>
Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 16:41

alipa написав:господа-обьясните дилетанту:что я как вкладчик выиграю от введения ВА?
депозит закончился месяц назад :cry:

Возможность перевложить депозит, получать %% и не падать духом.
Jex

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 16:47

ВА

alipa написав:господа-обьясните дилетанту:что я как вкладчик выиграю от введения ВА?

Все зависит от ВА. В ПИБе выплачивали частями деплзиты и проценты. а вот напрмие в вонючем Укралпромбанке - только проценты и всё. или продлеваешь депозит или митингуешь, но всё равно ничего не получаешь...........
stasss2000

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:01

Я понял-всем спасибо
Опять игра в лохотрон может частями ,я может и нет,может % а курс растет потихоньку и накой мне % при таких раскладах
alipa

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:06

Re: ВА

stasss2000 написав:

Все зависит от ВА. В ПИБе выплачивали частями деплзиты и проценты. а вот напрмие в вонючем Укралпромбанке - только проценты и всё. или продлеваешь депозит или митингуешь, но всё равно ничего не получаешь...........

В усьому винна Юля, яка не дала нормально працювати НБУ у січні, що посилило негативні тенденції.. Нашо ставили "баптіста" контролювати рефінансування, кому він даватиме, тільки БЮТівським олігархам?? Юлю геть
risak

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:12

alipa написав:Я понял-всем спасибо
Опять игра в лохотрон может частями ,я может и нет,может % а курс растет потихоньку и накой мне % при таких раскладах

Є інші пропозиції, не брати процентів???
risak

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:16

а причому тут Юля ... Турчинов просто маэ право голосу...а не вето

скоріше винен Ющ та Стельмах... ще з початку кризи , треба було вживати нормальні заходи по банкам . ..узгоджено з урядом..як це роблять у нормальних країнах....а не придумувати безглузді мораторії, безконтрольне рефінансування тощо
Vitold

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:20

Челу ЗАЧОТ,с утра предсказал ВА с вероятностью 95%!Молоток. У меня кстати моя однокласница управляющая в НАДРА в Донецком регионе, так сама не может забрать 20 т.$,отмечу - управляющая.Введение ВА ждут со дня на день,не смотря на мощное лоби со стороны правительства! А купонами,по её таки слова можно будет только ж.пу подтереть к конуц месяца :) А 20 штук будут 5 лет возвращать в гривнах по курсу приёма - 4.9 :( Все уже подыскали альтернативную работу и сидят на чемоданах...
Андрей 455

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:21

Челу ЗАЧОТ,с утра предсказал ВА с вероятностью 95%!Молоток. У меня кстати моя однокласница управляющая в НАДРА в Донецком регионе, так сама не может забрать 20 т.$,отмечу - управляющая.Введение ВА ждут со дня на день,не смотря на мощное лоби со стороны правительства! А купонами,по её таки слова можно будет только ж.пу подтереть к конуц месяца :) А 20 штук будут 5 лет возвращать в гривнах по курсу приёма - 4.9 :( Все уже подыскали альтернативную работу и сидят на чемоданах...
Андрей 455

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:23

Vitold написав:а причому тут Юля ... Турчинов просто маэ право голосу...а не вето

скоріше винен Ющенко та Стельмах... ще з початку кризи , треба було вживати нормальні заходи по банкам . ..узгоджено з урядом..як це роблять у нормальних країнах....а не придумувати безглузді мораторії, безконтрольне рефінансування тощо

Якраз притому, що вона:
1) з однієї сторони ускладнювала НБУ здійснювати рефінансування банків - тобто зменшувала "заливку" банківської системи грошима, а
2) з іншої сторони дала вказівки органам держ.влади і місцевого самоврядування про виведення із банків депозитів, тобто зменшувала і без того вже зменшені пасиви банківської системи.

ОСЬ І РЕЗУЛЬТАТ ЇЇ ПОПУЛІСТИЧНОЇ І НЕПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ! (до-речі, банк "Надра", яскравий приклад того, як можна загинути через політичні розбірки комерційному банку)
скорпіон

Повідомлення Додано: Пон 09 лют, 2009 17:23

Vitold написав:а причому тут Юля ... Турчинов просто маэ право голосу...а не вето

скоріше винен Ющенко та Стельмах... ще з початку кризи , треба було вживати нормальні заходи по банкам . ..узгоджено з урядом..як це роблять у нормальних країнах....а не придумувати безглузді мораторії, безконтрольне рефінансування тощо

Це смішно - Юля відпрацьовує на люмпен-електорат, її не цікавлять вкладники.. Усе рефінсування піде в Ощад, така вказівка батісту є, а також колгоспам на закупівлю палива, як завжди...
risak

#<1 ... 4445464748 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор
Топ
відповідей
Топ