grape написав:Другий крок - важливіший: закидуєш у пошук в гугл назву вулиці і номер будинку і якщо власник квартири сам хоч один раз давав оголошення на будь-якому сайті про продаж квартири то це буде видно в результатах пошуку ( в т.ч. по площі квартири, поверху).Результатом я задоволена - декілька хвилин в інтернет і телефон власника квартири у мене в руках.
фантастика
кто был на просмотре где либо и помнит имя хозяина, а ну назовите адрес просмотрим по базе, для интереса
grape написав:yura_ Можливо для Вас це і фантастика, із серії надзвичайних можливостей - а для мене економія часу, грошей і так дальше.Кожен сам вирішує в що хоче вірити, а в що ні.
Стадионная 16/6, 14/16, 3к, к109
поиск ничего не дает
Юра, Ви читаєте уважно? "... якщо власник квартири сам хоч один раз давав оголошення на будь-якому сайті про продаж квартири..." Значить по Вашому об'єкту власник ніразу не захотів сам дати оголошення. На жаль, лінь є у деяких людях і у таких важливих випадках як купівля-продаж нерухомості.
grape написав:yura_ Можливо для Вас це і фантастика, із серії надзвичайних можливостей - а для мене економія часу, грошей і так дальше.Кожен сам вирішує в що хоче вірити, а в що ні.
Стадионная 16/6, 14/16, 3к, к109
поиск ничего не дает
Юра, Ви читаєте уважно? "... якщо власник квартири сам хоч один раз давав оголошення на будь-якому сайті про продаж квартири..." Значить по Вашому об'єкту власник ніразу не захотів сам дати оголошення. На жаль, лінь є у деяких людях і у таких важливих випадках як купівля-продаж нерухомості.
даже в кэше можно найти , говорят же, что однажды было размещено можно найти, а как собственник отреагировал, что вы сами на него вышли?
felicity а как собственник отреагировал, что вы сами на него вышли?
Він сам дав один! раз оголошення про продаж із своїм телефоном - і я по ньому передзвонила. Звичайно відреагував, навіть, подібно, був задоволений. Здається ріелтори його самого уже дістали. Зі слів власника квартири, варто було тільки подати оголошення - зразу пішли дзвінки від ріелторів із пропозиціями своїх так би мовити послуг.
Я Вас умоляю, что Вы хотите там увидеть, как грабят, убивают и насилуют людей? Вот Вам, к примеру, та же Филадельфия - в Топ 10 в США по GMP (аналог ВВП для городов). https://www.youtube.com/watch?v=4z2DtNW79sQ Где-то там огни настоящего большого города, здесь же лишь огни горящих костров...
Тот же Нью Йорк - богатейший город мира. Но в какой-нибудь там Южный Бронкс нормальный человек может сунуться только в бронежилете и с М16 наперевес. http://www.youtube.com/watch?v=aQhOUMCEeHA
grape написав:felicity а как собственник отреагировал, что вы сами на него вышли?
Він сам дав один! раз оголошення про продаж із своїм телефоном - і я по ньому передзвонила. Звичайно відреагував, навіть, подібно, був задоволений. Здається ріелтори його самого уже дістали. Зі слів власника квартири, варто було тільки подати оголошення - зразу пішли дзвінки від ріелторів із пропозиціями своїх так би мовити послуг.
конечно же, продавцу эти хороводы покупателей не нужны и делиться с мутными риелторами доходом, все хотят за счет кого-то нагреться
даже и не знаю какие они там услуги могли предоставить продавцу, если у продавца все нормально и документами и головой