Через 50 років в Україні залишиться 12 млн осіб населення -

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 5678
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2013 18:30

roman tr. написав:
  вадик написав:
  roman tr. написав:eglo-odessa
я еще и рака немного побаиваюсь. вот как его профилактировать - черт его знает. ничего толкового, кроме как рекомендаций кушать цветную капусту - не нашел :?

А Вы не бойтесь. Никак его не предусмотришь. Вот у меня сколько знакомых и мужчин и женщин, не курящих , не пьющих, употребляющих рыбий жир и БАДы, сколько померло от рака за последние 10 лет ! Капец просто !!! А ведь ,вроде, люди не питались фастфудом, и многие вели здоровый образ жизни, а толку...
Это бич Божий ! О душе больше думайте, а не о том, как больше рыбьего жира сьесть...и может всё обойдется.

ну вот и я так думаю, может дело во внутренней гармонии? надо постигать дзен, расти духовно. не нервничать и не волноваться. так то хоть сдохнуть спокойно может получится :mrgreen:

"Все болезни от нервов..., только венерические от удовольствия." (с)
rjkz

Подякував: 8957 раз.
Подякували: 5691 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2013 18:36

rjkz написав:
через 50 лет вообще прогнозируют порядка 12 млн”, – добавил Сафиуллин.

Это ПР себе цель поставила?
Так это называется словом ГЕНОЦИД.

Ну так я ж и говорю: нужен през-осеменитель! :)
(жирный такой хряк. :P )
Изя Гуд

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2013 18:39

Re: Через 50 років в Україні залишиться 12 млн осіб населенн

rjkz написав:это СУЩЕСТВОВАНИЕ, это "тянуться" на 1500 - 3000грн в месяц, когда не только о качественной медицине, но иокачественном питании говорить не приходится, в результате всего этого наступает АППАТИЯ и на вопрос "хотите-ли вы долго жить?" многие могут ответить "а зачем?".

За якісну медицину звами погоджуюсь а за якісну їжу ні!
Якісна їжа, це крупи і макаронні вироби а не мівіна, це молочні продукти а не хімічний гмо майонез і кетчуп, це не: чіпси, снеки сухарики, кокакола, фанта і спрайт.
Короче це їжа без приколів і вона не обовязково має бути еко чистою (ібо напишуть що еко чисте а продадуть хімію, хіба якщо на своїй грядці і самі обробляли, але як на мене задоволення сумнівне)
Якщо людина займеться здоровим способом життя то в неї з з-п ще й лишиться і своє соціальне становище вона покращить:
Зменшаться витрати на алкоголь, на ліки і лікарів, всякі шкідливі штучки (типу кави і сигарет)
Якщо ви дітей привчали до здорового способу життя в них будуть набагато менші кишенькові витрати на бухло сигарети і наркотики!
Будете здорові, буде у вас енергія щось робити, буде краще працювати голова, будете більше заробляти.
Все просто а на перешкоді може стати лише погана екологія але це не означає що потрібно відмовлятись від здорового життя
Brain Damage

Подякував: 92 раз.
Подякували: 77 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2013 18:56

Brain Damage написав:Якісна їжа, це крупи і макаронні вироби а не мівіна, це молочні продукти а не хімічний гмо майонез і кетчуп, це не: чіпси, снеки сухарики, кокакола, фанта і спрайт.

а ще овочі, фрукти, горіхи та зелень. та чиста вода :) як гляну, кіко пляшка моршинської коштує, сльози навертаються.
unrokan_pff

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2013 19:22

roman tr. написав:а ще овочі, фрукти, горіхи та зелень. та чиста вода :) як гляну, кіко пляшка моршинської коштує, сльози навертаються.

За них забув :?
Якщо в місті живемо то це трохи проблема а якщо у власному будинку з територією то не так вже й страшно :wink:
тим більше що овочі фрукти горіхи і зелень можна і в сусідів позичити, головне щоб вони не бачили :mrgreen:
Воду купляти, то це тільки в місті і посуті як купляли воду так і будемо далі купляти, це на вартість здорового життя не впливає... ось 8)
Brain Damage

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2013 19:30

B_O_S написав:
  aleksalt написав:
  atel написав:Извините, не понял ответа. Вопрос был не "для чего", а "почему"
Че непонятного - муслимы моют окна, вот они и чистые-
а немцы такую работу делать НЕ БУДУТ, но, теперь,когда по Германии мечети как грибы растут, то бундесы задумались... :roll:
Имелось ввиду, что инициируют помойку окон не муслимы.
И у нас окна грязные не потому, что у нас некому их мыть.
У нас как раз некому инициировать помойку.

Поэтому вокруг так похоже на помойку, простите за каламбур. :mrgreen:

Воот! Это та мысль, которую я ожидал.
А в Германии почему-то есть кому это всё организовать.
У нас некому инициировать помойку окон. У нас некому инициировать лечение людей. У нас некому инициировать обучение детей. У нас некому инициировать даже выращивание картошки.
А без этого всего тенденция населения трижды независимой Украины идёт как раз к 12ти миллионам к такому-то году.
И виновато тут не ООН со своей статистикой и не "муслимы" с мечетями.
atel

Подякував: 0 раз.
Подякували: 41 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 10 чер, 2013 21:51

Brain Damage написав:
  roman tr. написав:а ще овочі, фрукти, горіхи та зелень. та чиста вода :) як гляну, кіко пляшка моршинської коштує, сльози навертаються.

Воду купляти, то це тільки в місті і посуті як купляли воду так і будемо далі купляти, це на вартість здорового життя не впливає... ось 8)

Хорошенькое дельце - "не впливає"...
У нас уходит примерно 30-35 бутылей моршинской (6 л ) в месяц на семью (и это пока - ребенок подрастает и его дневная компотная кастрюля тоже "подрастает"), 35х20грн=700грн.
rjkz

Подякував: 8957 раз.
Подякували: 5691 раз.

Профіль

14
10
7
Повідомлення Додано: Вів 11 чер, 2013 15:46

rjkz написав:Хорошенькое дельце - "не впливає"...
У нас уходит примерно 30-35 бутылей моршинской (6 л ) в месяц на семью (и это пока - ребенок подрастает и его дневная компотная кастрюля тоже "подрастает"), 35х20грн=700грн.

Я мав на увазі людина може буде закінченим наркоманом або посинілим від водки алкоголіком але ви навряд будете пити ту хімію яка лиється з крану ( якщо воду з крану попробувати то можна обригатись) і навіть якщо людина до того яка вирішила подбати про своє здоровя купляла моршинську так і після того теж буде купляти моршинську ібо ким би вона не була і де б вона не жила людина хоче пити :!:
Я розумію що вода в вас дорога: ну можете купити фільтр (не знаю як допомагає, але по телевізорі рекламують) або виїхати з міста десь в менше місто або невеличке смт чи село (якщо ви не живете в промислово розвиненій області звичайно)
хм... в мене появилась бізнес ідея... дякую вам :wink:
Brain Damage

Профіль

#<1 ... 5678
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей