Найменш популярні професії в Україні: слюсар, токар, електрогазозварник, водій і касир.
Дивися повний текст "Професія раба" втратила популярність в Україні - що думають читачі Finance.UA про робітничі професії.
|
|
"Професія раба" втратила популярність в Україні - що думаютьПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст "Професія раба" втратила популярність в Україні - що думають читачі Finance.UA про робітничі професії. Дивують люди типу bilbao, які пишуть невідомо що. Частка населення України, що має повну вищу освіту трохи менша за 20%. Частка населення з вищою освітою в США - 42%. Світовий лідер Канада - 51%. Хоча це стратегія сьогоднішньої влади - надати невірну інформацію, яка не відповідає дійсності про те що в нас забагато вузів чи освічених людей, адже їм потрібні прості робочі на їх заводах.
Re: "Професія раба" втратила популярність в Україні - що думЛюбая профессия не будет популярной, если она не будет решать главных жизненных проблем, задач работающего: отдельное жилье, содержание семьи, доступность мед.обслуживания, положительные перспективы, связанные с профессиональным ростом. Иначе любая работа - это разновидность рабства.
Re: "Професія раба" втратила популярність в Україні - що думПервое - цифры приведены с учетом бакалаврата, который так же считается высшим образованием. 2/ Насчет меня и стратегий, я как бы несу ответсвенность только за свои высказывания. Давайте не будем смешивать корнишоны с повидлом. 3/ Такое количество вузов не нужно. Это как дети, лучше иметь одного-двух, но со знаком качества. 4/ Не понимаю необходимости платить за учебу, а потом еще платить за каждый экзамен. В неше время такого не было. Подобные изменения произошли за последние 10 лет. Пусть лучше мой ребенок получит не A, a B+ по программированию, но посушит мозг, подготовит практички, напишет все текущие контрольные, повысит свой порог ответсвенности и войдет в профессию, чем я буду оплачивать фуршеты и сдачу экзаменов. Нет и еще раз нет, я против поголовного высшего образования. Некоторые люди предрасположены к интеллектуальному труду, некоторые к физическому, а процентов 40 ни к какому. Естественный отбор...
Ок, з бакалавратом це 34%. Де ви взагалі взяли 85-90%? Ви хоч розумієте що це за цифра? Це по-вашому діти до 14 років і пенсіонери за 60 масово мали б мати бакалаврат навіть в Кримських горах і на гуцульських полонинах. Хто вам сказав що вузів забагато? Ви знаєте цифри скільки вузів чи студентів на 1000 чоловік хоча б в Польщі, США, Німеччині і Україні? Чи тоже тому що 85-90%? Нема ніякої поголовної вищої освіти, ви можливо десь і бачите її в Києві чи великому місті, але не забувайте, що великі міста це навіть не п"ята частина всього населення України. І на що взагалі нам треба орієнтуватись? На те щоб випускати сантехніків і зварювальників, чи все-таки програмістів? На рахунок оплати за кожен екзамен я тоже нічого не розумію з ваших слів. Зараз в розвинутих країнах взагалі прийнято кожних 3 роки здавати платні сертифікаційні екзамени по професіях. Всі ваші роздуми просто некваліфікована дурня.
Всё дело в том, что пахать на фабрике тяжелее, чем ноги раздвигать или на шесте крутиться.
Re: "Професія раба" втратила популярність в Україні - що думСпасибо, взаимно. Если не понимаете, читайте вдумчиво с повторами, нечего на меня здесь свою агрессию изливать. Научитесь обсуждать темы цивилизованно. Плохо, очень плохо. Вот интересно, вы предлагаете за взятку на экзамене сертификаты давать, или сразу Олимпийскую медаль? Не подменяйте понятия сертификации и получения высшего образования. Лучше за деньги торговать воздухом или языком ляпать, чем на фабрике пахать.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||