Фідокомбанк

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 287288289290291 ... 299>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Фідокомбанк 2.9 5 288
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
32%
92
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
11%
33
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
13%
37
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
20%
57
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
24%
69
Всього голосів : 288
Повідомлення Додано: Сер 14 сер, 2013 16:58

вот я о том же . Его нельзя было проверить ?
Batarejkin

Подякував: 13 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 сер, 2013 17:47

lanusya_bless добрий день!
Я написала вам у приватні повідомлення. Для того, аби з`ясувати деталі, нам необхідні додаткові дані. Буду вдячна за відповідь!
Юля Кіндра

Заблокований
Подякував: 42 раз.
Подякували: 60 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 16 сер, 2013 17:20

lanusya_bless
Світлано,добрий день!

Я надіслала вам детальну інформацію про ваш рахунок на особисту електронну скриньку, також додала виписку, де ви зможете побачити всі операції.
Наш менеджер найближчим часом зателефонує вам та пояснить всі деталі і відповість на додаткові питання, якщо буде необхідно.

Дякую, що звернулися!
Юля Кіндра

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2013 09:41

Прекращение деятельности Фидокомбанка

Юля Кіндра, добрый день!

Это правда что-ли, банк ликвидируют :?: (прочитала новость на ../ua/press/news)?! Какая процедура возвращения депозитов вкладчикам, через Фонд гарантирования или сами отдаете?
pufik

Подякував: 4 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2013 11:57

pufik
Доброго дня! Дякуємо за актуальне питання!

Банк не ліквідується. В квітні 2013 року Ерсте Банк був придбаний власником ФІДОБАНКУ – Олександром Адарічом, і було прийняте рішення про злиття банків, завершення якого планується до кінця цього року. ФКБ БАНК (колишній Ерсте) припинить свою діяльність шляхом приєднання до ФІДОБАНКУ. В результаті приєднання ПУАТ «ФІДОБАНК» стане правонаступником всіх прав та обов’язків ПАТ «ФКБ БАНК», що означає, що всі договори, які ФКБ БАНК (Ерсте) укладав зі своїми клієнтами та партнерами, в тому числі депозитні та кредитні, будуть дійсними. Тобто клієнт має право здійснювати будь-яку операцію, що передбачена угодою.
У разі виникнення будь-яких запитань, ви можете завжди звернутись до вашого менеджера або зателефонувати до контакт-центу (044) 593 00 00

До речі, якщо у вас є строковий депозит у ФКБ БАНКу, ви можете його достроково забрати зараз без комісій та втрати відсотків по вкладу при умові відкриття на ту ж суму депозиту в ФІДОБАНКу, при цьому ФІДОБАНК додає до базової ставки по депозиту 0,5% для вкладників ФКБ БАНКу.

Я буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені лінк на статтю, на яку ви натрапили. Лінк, вказаний вами, неповний, і я не можу відкрити новину.
Юля Кіндра

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2013 12:02

Re: Фідокомбанк (Ерсте)

та их не ликвидируют - у них процесс слияния.
Batarejkin

Подякував: 13 раз.
Подякували: 48 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2013 12:25

Юля Кіндра написав:pufik
Доброго дня! Дякуємо за актуальне питання!

Банк не ліквідується. В квітні 2013 року Ерсте Банк був придбаний власником ФІДОБАНКУ – Олександром Адарічом, і було прийняте рішення про злиття банків, завершення якого планується до кінця цього року. ФКБ БАНК (колишній Ерсте) припинить свою діяльність шляхом приєднання до ФІДОБАНКУ. В результаті приєднання ПУАТ «ФІДОБАНК» стане правонаступником всіх прав та обов’язків ПАТ «ФКБ БАНК», що означає, що всі договори, які ФКБ БАНК (Ерсте) укладав зі своїми клієнтами та партнерами, в тому числі депозитні та кредитні, будуть дійсними. Тобто клієнт має право здійснювати будь-яку операцію, що передбачена угодою.
У разі виникнення будь-яких запитань, ви можете завжди звернутись до вашого менеджера або зателефонувати до контакт-центу (044) 593 00 00

До речі, якщо у вас є строковий депозит у ФКБ БАНКу, ви можете його достроково забрати зараз без комісій та втрати відсотків по вкладу при умові відкриття на ту ж суму депозиту в ФІДОБАНКу, при цьому ФІДОБАНК додає до базової ставки по депозиту 0,5% для вкладників ФКБ БАНКу.

Я буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені лінк на статтю, на яку ви натрапили. Лінк, вказаний вами, неповний, і я не можу відкрити новину.

Спасибо за пояснение, уже разобралась. То была не статья, а пресс-релиз у Вас на сайте от 15.08, там просто указано что банк "припиняє свою діяльність" і у кредиторов (это ж и вкладчики?) есть 2 мес. на предъявление своих требований, это и смутило....
pufik

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2013 13:43

pufik
Вірно, кредитори банку - це і є вкладники.
Якщо будуть питання, будь ласка, звертайтеся.
Юля Кіндра

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2013 14:53

Batarejkin написав:та их не ликвидируют - у них процесс слияния.

Угу, "войны не будет, но будет такая борьба за мир, что камня на камне не останется" ...
bolex

Подякував: 1902 раз.
Подякували: 1509 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 21 сер, 2013 15:19

Юля Кіндра написав:Юля Кіндра
Вірно, кредитори банку - це і є вкладники...

...що означає, що всі договори, які ФКБ БАНК (Ерсте) укладав зі своїми клієнтами та партнерами, в тому числі депозитні та кредитні, будуть дійсними.

Не понятно тогда - почему в пресс-релизе указаны 2 месяца? Что будет с теми депозитами, срок действия которых не закончится к тому времени, их автоматически переведут на правоприемника (Фидобанк) или как?
pufik

Профіль

#<1 ... 287288289290291 ... 299>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор