|
Фідокомбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Сер 14 сер, 2013 16:58
вот я о том же . Его нельзя было проверить ?
-
Batarejkin
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 14 сер, 2013 17:47
lanusya_bless добрий день! Я написала вам у приватні повідомлення. Для того, аби з`ясувати деталі, нам необхідні додаткові дані. Буду вдячна за відповідь!
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
- Подякував: 42 раз.
- Подякували: 60 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 сер, 2013 17:20
lanusya_bless Світлано,добрий день!
Я надіслала вам детальну інформацію про ваш рахунок на особисту електронну скриньку, також додала виписку, де ви зможете побачити всі операції. Наш менеджер найближчим часом зателефонує вам та пояснить всі деталі і відповість на додаткові питання, якщо буде необхідно.
Дякую, що звернулися!
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2013 09:41
Юля Кіндра, добрый день! Это правда что-ли, банк ликвидируют  (прочитала новость на ../ua/press/news)?! Какая процедура возвращения депозитов вкладчикам, через Фонд гарантирования или сами отдаете?
-
pufik
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2013 11:57
pufik Доброго дня! Дякуємо за актуальне питання!
Банк не ліквідується. В квітні 2013 року Ерсте Банк був придбаний власником ФІДОБАНКУ – Олександром Адарічом, і було прийняте рішення про злиття банків, завершення якого планується до кінця цього року. ФКБ БАНК (колишній Ерсте) припинить свою діяльність шляхом приєднання до ФІДОБАНКУ. В результаті приєднання ПУАТ «ФІДОБАНК» стане правонаступником всіх прав та обов’язків ПАТ «ФКБ БАНК», що означає, що всі договори, які ФКБ БАНК (Ерсте) укладав зі своїми клієнтами та партнерами, в тому числі депозитні та кредитні, будуть дійсними. Тобто клієнт має право здійснювати будь-яку операцію, що передбачена угодою. У разі виникнення будь-яких запитань, ви можете завжди звернутись до вашого менеджера або зателефонувати до контакт-центу (044) 593 00 00 До речі, якщо у вас є строковий депозит у ФКБ БАНКу, ви можете його достроково забрати зараз без комісій та втрати відсотків по вкладу при умові відкриття на ту ж суму депозиту в ФІДОБАНКу, при цьому ФІДОБАНК додає до базової ставки по депозиту 0,5% для вкладників ФКБ БАНКу.
Я буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені лінк на статтю, на яку ви натрапили. Лінк, вказаний вами, неповний, і я не можу відкрити новину.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2013 12:02
та их не ликвидируют - у них процесс слияния.
-
Batarejkin
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2013 12:25
Юля Кіндра написав:pufik Доброго дня! Дякуємо за актуальне питання! Банк не ліквідується. В квітні 2013 року Ерсте Банк був придбаний власником ФІДОБАНКУ – Олександром Адарічом, і було прийняте рішення про злиття банків, завершення якого планується до кінця цього року. ФКБ БАНК (колишній Ерсте) припинить свою діяльність шляхом приєднання до ФІДОБАНКУ. В результаті приєднання ПУАТ «ФІДОБАНК» стане правонаступником всіх прав та обов’язків ПАТ «ФКБ БАНК», що означає, що всі договори, які ФКБ БАНК (Ерсте) укладав зі своїми клієнтами та партнерами, в тому числі депозитні та кредитні, будуть дійсними. Тобто клієнт має право здійснювати будь-яку операцію, що передбачена угодою. У разі виникнення будь-яких запитань, ви можете завжди звернутись до вашого менеджера або зателефонувати до контакт-центу (044) 593 00 00 До речі, якщо у вас є строковий депозит у ФКБ БАНКу, ви можете його достроково забрати зараз без комісій та втрати відсотків по вкладу при умові відкриття на ту ж суму депозиту в ФІДОБАНКу, при цьому ФІДОБАНК додає до базової ставки по депозиту 0,5% для вкладників ФКБ БАНКу. Я буду дуже вдячна, якщо ви надішлете мені лінк на статтю, на яку ви натрапили. Лінк, вказаний вами, неповний, і я не можу відкрити новину.
Спасибо за пояснение, уже разобралась. То была не статья, а пресс-релиз у Вас на сайте от 15.08, там просто указано что банк "припиняє свою діяльність" і у кредиторов (это ж и вкладчики?) есть 2 мес. на предъявление своих требований, это и смутило....
-
pufik
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2013 13:43
pufik Вірно, кредитори банку - це і є вкладники. Якщо будуть питання, будь ласка, звертайтеся.
-
Юля Кіндра
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2013 14:53
Batarejkin написав:та их не ликвидируют - у них процесс слияния.
Угу, "войны не будет, но будет такая борьба за мир, что камня на камне не останется" ...
-
bolex
-
-
- Подякував: 1902 раз.
- Подякували: 1509 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 сер, 2013 15:19
Юля Кіндра написав:Юля Кіндра Вірно, кредитори банку - це і є вкладники... ...що означає, що всі договори, які ФКБ БАНК (Ерсте) укладав зі своїми клієнтами та партнерами, в тому числі депозитні та кредитні, будуть дійсними.
Не понятно тогда - почему в пресс-релизе указаны 2 месяца? Что будет с теми депозитами, срок действия которых не закончится к тому времени, их автоматически переведут на правоприемника (Фидобанк) или как?
-
pufik
-
-
-
-
Профіль
-
-
|