«Вказівок про скасування режиму поки не надходило», - повідомив начальник Бєлгородської митниці генерал-майор Анатолій Ушаков
Дивися повний текст Росія продовжує блокувати українські товари - не дивлячися на заяви Кабміну.
|
|
Росія продовжує блокувати українські товари - не дивлячися нПропонуємо до обговорення:
Дивися повний текст Росія продовжує блокувати українські товари - не дивлячися на заяви Кабміну. Предвидя продолжение "многодневного банкета" продублирую:
ну шо? переконалися ще раз в нечесній грі Раші. на одні і ті ж грабіл довго ще будемо наступать? Чи вже може якось в ЄС?
ну, собственно, а чего вы ждали? Россия она и в Африке Россия. С ней просто нереально договориться.
и будет продолжать блокировать. мы им мешаем, и они всеми способами будут показывать, кто в доме хозяин. В перспективе мы можем стать сильной страной, но только в составе ЕС, а это совсем не в планах Кремля.
Экономический форум, вроде, а посетители сплошь ботаны
Разве не понятно, что остановиться процедуры, предпринятые по ранее остановленным грузам, невозможно. Скажем, взяли пробу на экспертизу - разумеется, будут ждать результата. На каком основании без результата отпускать? В РФ лишь пообещали грузы, заходящие в Россию с 20-го подвергать более мягкой процедуре контроля. обіцянки-цяцянки - це про росію. самі видумали якісь ризики, а тепер бояться і намагаються іх уникнути? ще більшого фарсу я не бачила. у нас всі знають, что рошеновські цукерки найсмачніші. і що там росії в них не сподобалось, нікому не відомо. мабуть, їхньому "красному октябрю" заважали.
от мені цікавий хід думки тих людей з рабською психологією, які кричать про неземну любов до раши. Мені цікаво, ви кричите від того що вам подобається коли вас раком нагинають чи вам так боляче від цього?! Скільки ж можна вже реальних прикладів загарбницького та колоніаторського ставлення рашки до України, чи вам все мало? Щиро сподіваюсь, що з кожним днем в Україні стає все менше тих, хто при найменшому тиску підставляє свою дупу і повзає на колінах, а все більше стає людей з почуттям власної гідності. Україна не для рабів!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||