|
Японія подала офіційну скаргу до СОТ на Україну - за високі |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Чет 31 жов, 2013 17:57
Доиграемся что Япония тоже в отместку Украине введёт повышенные пошлины на ввоз автомобилей ЗАЗ и Богдан...
-
lelya_fedorov_72
-
-
- Заблокований
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 48 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2013 19:19
ждем следующих жалоб. и штрафа! без штрафа, и чтоб немалого, не подействуют жалобы.
-
Kieva
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2013 20:03
Starikan написав: Сергей Малина написав: Да вот пусть Укведро и продаёт тазики Васадзе где угодно, ради бога, кто мешает.
Ну Вам из окна собственного мерса виднее 
питання не в тому, звідки погляд - з мерса, чи з ланоса, а тому, що він вірний. ніхто з таких як васадзе і йому подібних ніколи не хотів тут мати собі конкурента у вигляді чи то імпорту чи тим більше якогось автозаводу, де випускали б сучасні авто, а не ланоси. а вони могли бути, тільки років так 8-10 тому, тільки знову ж таки такі як васадзе зробили все, щоб їх сюди не пустили. он в словаччині кіа побудував завод, чому б подібний завод не міг бути в україні? тільки васадзе він не потрібний. а тепер пізно, в теперішніх реаліяї (і наших і світових) сюди ніхто і не прийде. так що так васадзе і треба, а тим, хто можливо втратить робочі місця, так, їх шкода, але всі претензії до власників укравтопрому, вірніше до їх непомірного жлобства.
-
wild.tomcat
-
-
- Подякував: 45 раз.
- Подякували: 289 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 жов, 2013 23:24
sergio1969 написав:Ничего не выйдет. Ибо "золотого запасу", простите, неоспоримых аргументов нету у Японии. Вот лет так 70 назад - они могли бы это просить аргументированно. Как-то так: http://fan.lib.ru/img/c/chekmarew_w_a/19453/003.jpgА без "золотого запасу"...
насчет "70 лет назад" - плохо вы знаете историю  осталось еще дождаться ввода "экологичного" налога (или как они там его назвали) на б\у авто.
-
tiamin
-
-
- Подякував: 1298 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2013 13:49
tiamin написав:насчет "70 лет назад" - плохо вы знаете историю
И в чем я ошибся?
-
sergio1969
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2013 19:54
sergio1969 написав: tiamin написав:насчет "70 лет назад" - плохо вы знаете историю
И в чем я ошибся?
ну, я не знаю, что именно вы хотели сказать. но лет так 70 назад как раз шла Вторая мировая война, в которой Япония не особо отличалась аргументами, на которые вы намекаете.
-
tiamin
-
-
- Подякував: 1298 раз.
- Подякували: 181 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 01 лис, 2013 20:51
tiamin написав:лет так 70 назад как раз шла Вторая мировая война, в которой Япония не особо отличалась аргументами, на которые вы намекаете.
Ну да. Гоняя почти до 1943-го года ссаными тряпками по всему Тихому океану англичан, французов, голландцев, американцев - "не отличалась"...  Но я, вообще-то, имел в виду такой довод в экономических дискуссиях, как Императорский военно-морской флот. Который в том составе мог бы быть неплохим аргументом на тему снижения пошлин на "Ниссаны", "Тойоты",...
-
sergio1969
-
-
-
-
-
-
|
|
+ Додати тему
|