Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2013

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 33543355335633573358 ... 4030>
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 09:20

airmax78 написав:
  Унуноктий написав:кстати на этом форуме высшей ценностью преподносят "прицентральные БПС" а на домике народ недождётся когда объявят цены в Республике на окружной... невладеют информацией об истинной ценности :)

Республика - это удешевленный Комфорт-Таун - в Республике убрали единственный архитектурный элемент, который отличает ахитектуру домов в Комфорт-Тауне от промышленной архитектуры/архитектуры советских общежитий - наклонные крыши с мансардными этажами.

там тоже простенки из пеноблока будут?
unrokan_pff

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 09:55

roman tr. написав:
  airmax78 написав:
  Унуноктий написав:кстати на этом форуме высшей ценностью преподносят "прицентральные БПС" а на домике народ недождётся когда объявят цены в Республике на окружной... невладеют информацией об истинной ценности :)

Республика - это удешевленный Комфорт-Таун - в Республике убрали единственный архитектурный элемент, который отличает ахитектуру домов в Комфорт-Тауне от промышленной архитектуры/архитектуры советских общежитий - наклонные крыши с мансардными этажами.

там тоже простенки из пеноблока будут?

А чем плох пеноблок?
Куча бюджетных ЖК построены/строятся из него. И даже внешние стены.
Ну, что он мягкий - я знаю.
Если вопрос в экологичности (вреда для здоровья), то каким способом можно нивелировать его , если все-таки купить новострой из пенобетона? :cry:
Кто знает?
ADBOKAT

Подякував: 65 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:05

Екологія

ADBOKAT написав:Если вопрос в экологичности (вреда для здоровья), то каким способом можно нивелировать его , если все-таки купить новострой из пенобетона? :cry:
Кто знает?
Не потрібно вважати виробників буд-матеріалів - якимось ісчадієм ада.
При виробництві газобетону основним матеріалом який виділяється під час хімічної реакції - є водень, який сам по собі є дуже летючою речовиною , а враховуючи що в газобетону комірки не герметичні, то до моменту викладання газобетонних блоків в стіни - водню вже й днем з вогнем не знайдеш....

Тому
Оповідання про екологічно небезпечні матеріали швидше відносяться до двох категорій
а - утеплювачів на основі полістиролу
б - різного роду оздоблювальних матеріалів(лаки -фарби)
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:08

Tyler написав:Просто есть люди, которые в силу заангажированности выбирают только удобные цифры.

Вы - отличный пример такого человека.
Франт, Будивельнык, Юра говорят об ухудшении на РН, которые они видят. Хотя еще несколько месяцев назад они ставили на рост.
Вы же увлеклись троллингом Захара и не хотите замечать очевидные вещи.
AlsoDrunk

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:14

AlsoDrunk написав:
  Tyler написав:Просто есть люди, которые в силу заангажированности выбирают только удобные цифры.
Вы - отличный пример такого человека.
Франт, Будивельнык, Юра говорят об ухудшении на РН, которые они видят. Хотя еще несколько месяцев назад они ставили на рост.
Вы же увлеклись троллингом Захара и не хотите замечать очевидные вещи.
1 Я ставив і ставлю на ріст
2 Я показую тимчасові проблеми які виникли особисто в мене при реалізації трьох квартир ( при чому суть проблеми заключається в тому що я за цих два місяці після здачі збирався продати все а продав всього одну квартиру).
Ця проблема може бути повязана наприклад з тим , що на відстані в 2 км від мого обєкту ( в Рясне-1 , це вже Львів) ввели в експлуатацію частину будинку (1- підїзд 9 поверхового, 54 квартири , з цінами в 800 доларів/м2(всього на 10% дорожче ніж в мене)
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:18

budivelnik написав:Тому
Ціну на вторинку до моментк поки буде відбуватись будівництво нового - буде формувати ціна новобудови
У випадку коли нове не будують , бо попиту не має - ціна може бути будь-якою.

Алиллуйя!
AlsoDrunk

Заблокований
Подякував: 10 раз.
Подякували: 44 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:26

AlsoDrunk написав:
  budivelnik написав:Тому
Ціну на вторинку до моментк поки буде відбуватись будівництво нового - буде формувати ціна новобудови
У випадку коли нове не будують , бо попиту не має - ціна може бути будь-якою.
Алиллуйя, наш брат прозрел!
Мені цікаво
Кожен з обвалішок прочитавши ( зрозумівши вперше) те що я пишу вже років з 4 - буде вважати що це я прозрів а не він ?
1 Житло практично не можна переміщати
2 Ціна на житло в одному регіоні впливає на ціну на житло в іншому регіоні з розмірністю від 0 до +/-10 доларів/м2 на кожен кілометр відстані.

Виходячи з п1 і 2 - стає зрозуміло що:
а - будують тільки там де є фінансово забезпечений попит на житло
б - якщо є попит на нове житло , то це говорить про те що кількість існуючого житла не забезпечує потреби населення
в - виходячи з п. а) і б) - я стверджую що ціна житла диктується цінами в новобудовах

Якщо житла валом , а попиту на існуюче - не має , то ціна може бути будь-якою - і це підтверджують як закинуті шахтарські поселення так і волинські з карпатськими селами , але при цьому
ціни в депресивних регіонах не будуть мати жодного відношення до цін на територіях де є новобудови.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:31

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

Frant написав:В любом случае - надо дождаться девальвации. Она гораздо вероятнее, чем запуск ипотеки под небольшие проценты. Посему спешить некуда

прошло 5 лет... ждем дальше

я так понимаю ставка на девал раз в 8...10 лет?
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:41

AlsoDrunk написав:Франт, Будивельнык, Юра говорят об ухудшении на РН, которые они видят

я с нетерпением жду следующие две недели, пойдет рынок ниже отметок 2011 или там такая мощная поддержка что не пробьешь
yura_
1

Подякував: 1060 раз.
Подякували: 1314 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 01 лис, 2013 10:51

Эксперты: Украина исчерпала демографический потенциал
http://society.lb.ua/life/2013/11/01/23 ... map=%5B%5D
Унуноктий

Подякував: 374 раз.
Подякували: 581 раз.

Профіль

#<1 ... 33543355335633573358 ... 4030>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему