Платинум Банк - БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 3536373839 ... 3068>
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 17:37

Эдмар написав:Хотел снять денежку картой Платинума в банкомате Дельты. А банк карту выплевывает и извиняется ... Банкомат рабочий - до меня и после по дельтовским карточкам деньги снимались. В чем может быть причина ?

Це відповідь Дельти в колишніх Кредитпромівських відділеннях на те, що Платина не дозволяє знімати в своїх банкоматах з Дельтівських МС Debit.
Така собі асинхронна відповідь конкуренту. :wink:
Хоча, обидва банки в Атмосфері. :lol:
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 17:41

ИБ

Как все не ругают ИБ Платины, у меня за полгода пока не было проблем, моментально заходит, переводит, деньги гоняет.

Зато на Дельту тупняк несколько раз за месяц нападает, да и в обычные времена медленно очень между разделами переходы
хотя может технологически их система и выше уровнем, не знаю
aclan

Подякував: 37 раз.
Подякували: 26 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 17:50

ІБ

Интернет банк обновляется
Дорогие друзья! Проходят технические работы - мы делаем Pt Click еще быстрее и удобнее!
Доступ в Интернет банк будет скоро открыт. Приносим извинения за временные неудобства и благодарим за Ваше терпение
.
без попередження на цей раз
wolt450

Подякував: 15 раз.
Подякували: 406 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 17:51

aclan написав:Как все не ругают ИБ Платины, у меня за полгода пока не было проблем, моментально заходит, переводит, деньги гоняет.

Зато на Дельту тупняк несколько раз за месяц нападает, да и в обычные времена медленно очень между разделами переходы

Та нормальний ІБ що в Дельти, що в Платини.
На ІБ Дельти більше навантаження особливо біля 1 -го робочого числа місяця і 25 -го,
тоді і особливо тормозить.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 17:57

aclan написав:Как все не ругают ИБ Платины, у меня за полгода пока не было проблем, моментально заходит, переводит, деньги гоняет.

У кожного банкінгу свої "таракани", а ПтКлік тут не виключення
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 18:20

Haza написав:
  Sean написав:
  Haza написав:Може вже з нового року друкують договори...

мне еще летом на ВК договор дали, имхо, от отделения зависит

Ось це мене і дратує, що кожне відділення "пляше" як йому заманеться :evil:

Представник Платинум банку.
Чи можу я прийти у відділення за адресою м.Києв, проспект Бажана 10 та:
1. Отримати роздрукований договір, а не дистанційне розпорядження, до раніше відкритого депозиту в Platinum Click?
2. Отримати нормальну виписку до раніше відкритого депозиту в Platinum Click, де можна бачити номер договору та номер депозитного рахунку?

Якщо мені відмовлять у відділенні, до кого мені їх "послати"? Тільки не кажіть "у підтримку"!

Доброго дня! Для зручності, Ви можете заздалегідь зателефонувати у відділення Банку і домовитися про зустріч з менеджером. У випадку, якщо у Вас виникнуть проблеми з обслуговуванням, Ви можете звернутися за допомогою до керівника відділення.
Platinum Bank

Заблокований
Подякував: 5 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 18:21

l66 написав:Представитель Платинум Банка!
А что Вы можете сказать по просьбе оповещать клиентов об изменениях % хотя бы за один операционный день ? (за 1 день работы отделений) Или так и будет Ваш банк делать клиентам приятные и неприятные сюрпризы ?

Добрый день! Просим прощения, на сайте был временный технический сбой, который уже устранен. Актуальная информация об изменении процентных ставок доступна на сайте Банка: http://www.platinumbank.com.ua/upload/f ... viadep.pdf
В будущем мы обязательно рассмотрим возможность предупреждать клиентов заблаговременно о подобных изменениях.
Platinum Bank

Заблокований
Подякував: 5 раз.
Подякували: 102 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 18:26

Platinum Bank
К депозитам он-лайн в отделении должны распечатывать платежку, выписку или мемориальный ордер? Мне по двум последним депозитам (готивка и вильни кошты) ничего не смогли распечатать, кроме дистанционного распоряжения.
vollena71

Подякував: 539 раз.
Подякували: 586 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 18:36

Квесторе_поверніться
Вздор!
Банкоматы Платины принимают только карты визы и не принимают мастер-кард любого банка
olmss

Подякував: 26 раз.
Подякували: 40 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 січ, 2014 18:57

Platinum Bank написав:
  Haza написав:Представник Платинум банку.
Чи можу я прийти у відділення за адресою м.Києв, проспект Бажана 10 та:
1. Отримати роздрукований договір, а не дистанційне розпорядження, до раніше відкритого депозиту в Platinum Click?
2. Отримати нормальну виписку до раніше відкритого депозиту в Platinum Click, де можна бачити номер договору та номер депозитного рахунку?

Якщо мені відмовлять у відділенні, до кого мені їх "послати"? Тільки не кажіть "у підтримку"!

Доброго дня! Для зручності, Ви можете заздалегідь зателефонувати у відділення Банку і домовитися про зустріч з менеджером. У випадку, якщо у Вас виникнуть проблеми з обслуговуванням, Ви можете звернутися за допомогою до керівника відділення.

Ви мені так і не відповіли чітко, що саме я маю право у відділені отримати (дистанційне розпорядження\договір)?!
Haza
3

Подякував: 248 раз.
Подякували: 525 раз.

Профіль

1
  #<1 ... 3536373839 ... 3068>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему