Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
kmm3 написав:vitalikss86 Не згоден практично з усім листом. Хотілося б, звичайно, щоб не оподатковували, але справедливо буде платити саме 15% з процентного доходу, бо за цією ставкою оподатковуються доходи фізичних осіб. Так є у світі. Також абсурдним виглядає пункт про збанкрутілі банки. Мало того, що держава організує повернення коштів, ви ще й плачете, що упущеної вигоди шкода! Добре, що взагалі щось повертають
Це не держава повертає Це повертає фонд. А в цей фонд гроші поступають саме від банків і від продажу активів після початку процедури банкрутства.
Держава допомагає банкам рефінансуванням та докапіталізацією. Це уже більше "пахне злочинними діями" у деяких випадках.
kmm3 написав:vitalikss86 Не згоден практично з усім листом. Хотілося б, звичайно, щоб не оподатковували, але справедливо буде платити саме 15% з процентного доходу, бо за цією ставкою оподатковуються доходи фізичних осіб. Так є у світі. Також абсурдним виглядає пункт про збанкрутілі банки. Мало того, що держава організує повернення коштів, ви ще й плачете, що упущеної вигоди шкода! Добре, що взагалі щось повертають
Це не держава повертає Це повертає фонд. А в цей фонд гроші поступають саме від банків і від продажу активів після початку процедури банкрутства.
Держава допомагає банкам рефінансуванням та докапіталізацією. Це уже більше "пахне злочинними діями" у деяких випадках.
Алексей77 написав:Дельта все таки гривневый банк. Относительно мало валютных кредитов
Мені теж незрозуміло, для чого Дельта (і не тільки) залучав валюту
Бо банкіри повелись на дешевий ресурс.
Усе ж було при янику з азіровим умовно стабільно. Курс коливався в межах +- 4%.
Доларові депозити залучали під 11% та обмінювали на гривну. Видавали кредити. Потім викупляли валюту та повертали вклади. "Для чого ж платити 24% якщо можна 11+4%?" Але схема зламалась.
Тепер розплата за халяву
Востаннє редагувалось ST_11 в Сер 02 кві, 2014 12:06, всього редагувалось 2 разів.
Представник Дельти,таке питання. Відповіді як завжди у вас на гарячій лініі розбігаються. Зняття готівки з рахунку 2625 через касу Дельти в звичайний день. Коли буде фактичне списання? І якщо зняття в білінг?
DENVER_S написав:Ни дня без новых тарифов. Я уже боюсь читать "Шановні клієнти!"
big539 написав:ну надо же чем то запудривать моск аленям Хорошая тактика, дельте - респект!
Просто вы раньше не отслеживали, частота новостей увеличилась не значительно. Раньше ленивые остолопы выкладывали всю горсть новостей в один день, часто задним числом. Военное время, че уж там, главное маневры, отвлекающие внимание.
Следите за нами традиционно в вечернем выпуске службы новостей с 21 часа до 23 часов на офсайте Мудельты
nalim написав:[ а вы смелый орел? или, может быть, гриф
Да, я не бегаю по банкам, не разрываю депо, н есоздаю панику. Поймите, в современном мире все от всех зависят и забирая деньги из системы вы глобально делаете хуже и себе тоже. Еще раз скажу: боитесь - не несите деньги в банк, ведь это точно такой же бизнес, как и другие и риск тоже здесь есть А якщо я знаю де можна заробити більше за той самий період то мені упускати вигоду й продовжувати фінансувати чийсь приватний бізнес? риторичне запитання)
Ви чомусь не читаєте уважно пости. Більшість людей забирають кошти з депозитів які уже завершились а не розривають. Але і при цьому банк не виконує свої зобов'язання у повному обсязі та вчасно. Мабуть треба голосувати власними коштами за таке ставлення до себе
Еще раз - для банка депозиты по сроку являются плановым событием, выбивают их из нормального процесса именно досрочные расторжения. В результате не отдают или плохо отдают ВСЕМ. [/quote]
Т.е., другими словами, банк умело управляет своей ликвидностью, а виноваты во всем простые вкладчики, которых вы высокомерно называете оленями?
Востаннє редагувалось ADI в Сер 02 кві, 2014 12:08, всього редагувалось 2 разів.