|
Дельта |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Вів 24 бер, 2009 16:30
Freed написав:midnight написав:на банк жалітися важко (черкаська філія). депозит оформила швидко, попередні забрала без проблем. от тільки дівчата, що мене обслуговували, намагаючись переконати залишитись клієнтом банку, виявили себе некомпетентними в деяких фінансових питаннях, що стосувалися надійності банків, величини їх активів та якості кредитного портфелю. я з ними не сперечалася, але як на мене керівництву банку варто було б підвищити рівень знань свої співробітників, щоб вони не мололи дурні, яка може викликати сумнів в професіоналізмі банківських робітників і банку в цілому. від депозиту я не відмовилась, але його суму я зменшила. про всяк випадок. 
Мне странно это читать, так как для экономистов была рассылка информации о банке для консультирования клиентов. Если у Вас есть вопросы, как руководитель отделения, готов на них ответить.
жодних питань. я на віру сприймаю будь-яке твердження працівника банку про рідний банк, звісно з поправкою на "всяк кулик свое болото хвалит". однак твердження, що "дельта" з його 30 місцем по активам є банком більшим ніж "форум" (12 місце за версією finance.ua) на мій погляд не має права на висловлювання. водночас, чому це збільшення відсоткових ставок по депозитам "дельтою" говорить про його надійність, а таке ж саме підвищення іншими банками означає лише бажання цих банків набрати якомога більше грошей перед тим як луснути? так чи інакше я залишилась вашим кієнтом і, якщо проблем з поверненням чергового депозиту не виникне, таким і залишусь. 
-
midnight
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 16:47
на банк жалітися важко (черкаська філія). депозит оформила швидко, попередні забрала без проблем. от тільки дівчата, що мене обслуговували, намагаючись переконати залишитись клієнтом банку, виявили себе некомпетентними в деяких фінансових питаннях, що стосувалися надійності банків, величини їх активів та якості кредитного портфелю. я з ними не сперечалася, але як на мене керівництву банку варто було б підвищити рівень знань свої співробітників, щоб вони не мололи дурні, яка може викликати сумнів в професіоналізмі банківських робітників і банку в цілому. від депозиту я не відмовилась, але його суму я зменшила. про всяк випадок. Very Happy
Насамперед, дозвольте подякувати Вам за співробітництво! Щодо компетентності економістів - Фрід абсолютно правильно зауважив - вони всі були ознайомлені з показниками банку за 2008 рік і навіть з тим, як трактувати той чи інший рядок у звітності. Кілька питань до працівника банку, що спілкуєтья в даній вітці: 1. Чи можете ви уточнити, чи встановлено вже депозитний банкомат у Львівському відділенні в центрі міста на вул. Братів Рогатинців. Банкомат стоїть запакований в целофані вже кілька місяців. Його там дуже бракує. 2. У вас появився новий депозит - "Выгодный курс", умови його на сайті дуже неконкретні, можете уточнити хоча б який орієнтовно там зараз курс долара? 3. ЧИ є аналог картки "Чарівний гаманець" в валюті - тобто депозиту в валюті з вільним рухом коштів?
1. З даного питання я рекомендую звернутися безпосередньо до начальника даного відділення.
2. Курс встановлюється щоденно і він є трохи нижчим за загальний (тобто купувати валюту вигідніше). Проте, з моєї точки зору, краще буде обміняти кошти за звичним курсом, а потім вкласти під 14% річних на депозит "Найкращий", оскільки по Вигідному курсу дуже, ІМХО, низький відсоток. Принаймні, я робив би саме так.
Востаннє редагувалось Hot-line в Сер 06 тра, 2009 20:48, всього редагувалось 1 раз.
-
Hot-line
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 17:14
Hot-line написав:на банк жалітися важко (черкаська філія). депозит оформила швидко, попередні забрала без проблем. от тільки дівчата, що мене обслуговували, намагаючись переконати залишитись клієнтом банку, виявили себе некомпетентними в деяких фінансових питаннях, що стосувалися надійності банків, величини їх активів та якості кредитного портфелю. я з ними не сперечалася, але як на мене керівництву банку варто було б підвищити рівень знань свої співробітників, щоб вони не мололи дурні, яка може викликати сумнів в професіоналізмі банківських робітників і банку в цілому. від депозиту я не відмовилась, але його суму я зменшила. про всяк випадок. Very Happy
Насамперед, дозвольте подякувати Вам за співробітництво! Щодо компетентності економістів - Фрід абсолютно правильно зауважив - вони всі були ознайомлені з показниками банку за 2008 рік і навіть з тим, як трактувати той чи інший рядок у звітності. Спробую вирішити дане питання, наскільки це можливо  До речі (якщо не секрет) - на який термін оформлено Ваш новий депозит? Кілька питань до працівника банку, що спілкуєтья в даній вітці: 1. Чи можете ви уточнити, чи встановлено вже депозитний банкомат у Львівському відділенні в центрі міста на вул. Братів Рогатинців. Банкомат стоїть запакований в целофані вже кілька місяців. Його там дуже бракує. 2. У вас появився новий депозит - "Выгодный курс", умови його на сайті дуже неконкретні, можете уточнити хоча б який орієнтовно там зараз курс долара? 3. ЧИ є аналог картки "Чарівний гаманець" в валюті - тобто депозиту в валюті з вільним рухом коштів?
1. Спробую уточнити. Але з даного питання я рекомендую звернутися безпосередньо до начальника даного відділення. 2. Курс встановлюється щоденно і він є трохи нижчим за загальний (тобто купувати валюту вигідніше). Проте, з моєї точки зору, краще буде обміняти кошти за звичним курсом, а потім вкласти під 14% річних на депозит "Найкращий", оскільки по Вигідному курсу дуже, ІМХО, низький відсоток. Принаймні, я робив би саме так. 3. Щодо "Ощадного стандарту" - я ще з'ясую більш детально, оскільки у різний час ми у ЦОК отримували різні дані з цього приводу. Тому відпишу тут пізніше 
панночка, що керує відділенням, ознайомила мене з фін.резуьтатами і не сказала нічого такого, що могло б викликати у мене питання чи незгоду, а от дівчата в операційному залі трохи перстарались і наговорили незрозумілостей. але не думаю, що це проблема. на них же тиснуть - мають утримати клієнта за будь-яку ціну. от і помиляються.
строк - не секрет. 3 місяці, "найкращий для своїх". на прийняття рішення не вплинула інформація, що нею поділилися працівниці банку. ну а сума, то така справа, тисячею менше, тисячею більше, головне - внесок зробити.
-
midnight
-
-
- Подякував: 13 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 20:18
midnight написав: жодних питань. я на віру сприймаю будь-яке твердження працівника банку про рідний банк, звісно з поправкою на "всяк кулик свое болото хвалит". однак твердження, що "дельта" з його 30 місцем по активам є банком більшим ніж "форум" (12 місце за версією finance.ua) на мій погляд не має права на висловлювання. водночас, чому це збільшення відсоткових ставок по депозитам "дельтою" говорить про його надійність, а таке ж саме підвищення іншими банками означає лише бажання цих банків набрати якомога більше грошей перед тим як луснути? так чи інакше я залишилась вашим кієнтом і, якщо проблем з поверненням чергового депозиту не виникне, таким і залишусь. 
1. Не понимаю почему сравнивали с "Форумом". Хороший банк.
2. Дельта банк занимается краткосрочными кредитами, поэтому у нас нет разрыва ликвидности. У нас нет кредитов ипотеки и автокредитов. Уровень доходности по кредитам, примерно 60% годовых - поэтому мы может повышать процентные ставки.
3. Нам не нужны Ваши деньги для покрытия разрыва ликвидности - они намнужны для работы, для кредитования. Так как мы увеличиваем объемы кредитования и сеть магазинов-партнеров.
-
Freed
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 20:51
Я вот читаю господина Freedа об увеличении объемов кредитования (в в т.ч. и в основном, я так понимаю, через сеть магазинов) и сомнения меня берут относительно того, что он говорит  Все мои знакомые, партнеры и т.п., так или иначе завязанные на розничную торговлю, говорят о катастрофически упавшем потребительском спросе  Что Вы на это скажете? Как Вы в этих условиях наращиваете объемы кредитного портфеля? 
-
chill
-
-
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 20:55
Freed написав:Kropa написав:Кілька питань до працівника банку, що спілкуєтья в даній вітці: 1. Чи можете ви уточнити, чи встановлено вже депозитний банкомат у Львівському відділенні в центрі міста на вул. Братів Рогатинців. Банкомат стоїть запакований в целофані вже кілька місяців. Його там дуже бракує. 2. У вас появився новий депозит - "Выгодный курс", умови його на сайті дуже неконкретні, можете уточнити хоча б який орієнтовно там зараз курс долара? 3. ЧИ є аналог картки "Чарівний гаманець" в валюті - тобто депозиту в валюті з вільним рухом коштів?
1. По поводу банкомата, к сожалению не знаю, но могу сказать, что мы аошли в банкоматную сеть "Атмосфера", включающую в себя 2 200 банкоматов по Украине. 2. Курс немного выше курса покупки банка, устанавливается ежедневно. 3. Депозит "Ощадный" - не попадает под мараторий НБУ. Так как является текущим счетов с хорошей процентной ставкой на остаток средств.
К сожалению, на сайте "Дельта Банка" нет ни слова о входе в банкоматную сеть "АТМоСФЕРА". Такую информацию можно было бы и в новостях разместить, и в разделе "Отделения и банкоматы".
И на сайте "АТМоСФЕРА" http://www.atmosphere.net.ua/members_atmoshera_rus.htm
в списке участников также отсутствует "Дельта Банк".
Кому верить?
-
Alex Smith
-
-
- Подякував: 35 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 21:31
chill написав:Я вот читаю господина Freedа об увеличении объемов кредитования (в в т.ч. и в основном, я так понимаю, через сеть магазинов) и сомнения меня берут относительно того, что он говорит  Все мои знакомые, партнеры и т.п., так или иначе завязанные на розничную торговлю, говорят о катастрофически упавшем потребительском спросе  Что Вы на это скажете? Как Вы в этих условиях наращиваете объемы кредитного портфеля? 
Я не сравниваю с докризисным временем. Я веду сравнение с декабря месяца, с тех пор, когда "точки продаж в магазинах" перешли под мое руководство.
Так же вижу количество заявок и колличество отказов - на соновании этих данных делаю выводы.
Если Ваши партнеры работают в Киеве - готов предложить им сотрудничество в этом направлении.
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 21:36
Alex Smith написав:К сожалению, на сайте "Дельта Банка" нет ни слова о входе в банкоматную сеть "АТМоСФЕРА". Такую информацию можно было бы и в новостях разместить, и в разделе "Отделения и банкоматы". И на сайте "АТМоСФЕРА" http://www.atmosphere.net.ua/members_atmoshera_rus.htmв списке участников также отсутствует "Дельта Банк". Кому верить?
Я Вам сообщаю оперативную информацию.
Что касаеться изменений на сайтах - это не делается в течении 1-2 дня - к сожалению, этот процесс может затянуться на 2 недели...согласования макета, функциональности...и прочей информации.
Есть телефон горячей линии "Атмосферы" можете перезвонить и убедиться.
Мое отделение по информации на сайте начало работать в конце января месяце, но реально в декабре.
-
Freed
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 24 бер, 2009 21:40
chill написав:Я вот читаю господина Freedа об увеличении объемов кредитования (в в т.ч. и в основном, я так понимаю, через сеть магазинов) и сомнения меня берут относительно того, что он говорит  Все мои знакомые, партнеры и т.п., так или иначе завязанные на розничную торговлю, говорят о катастрофически упавшем потребительском спросе  Что Вы на это скажете? Как Вы в этих условиях наращиваете объемы кредитного портфеля? 
Я хоть и не Freed, но не пойму, что Вас удивляет. Спрос падает из-за того, что у людей нет денег. А тут появляется дельта-мен и дает кредит на покупку всякой мелочи. Понятно, что возьмут не так много, как взяли бы год назад, но кредиты и сейчас востребованы. Сам сейчас взял бы тысяч 100 грн. года на 3. Правда только в грн. и при адекватной цене денег.
Кстати, Freed, в Дельта банке такие кредиты возможны? Под залог, цена которго, по крайней мере на сегодня больше, чем необходимый кредит
-
Serqbond
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 25 бер, 2009 00:06
панночка, що керує відділенням, ознайомила мене з фін.резуьтатами і не сказала нічого такого, що могло б викликати у мене питання чи незгоду, а от дівчата в операційному залі трохи перстарались і наговорили незрозумілостей. але не думаю, що це проблема. на них же тиснуть - мають утримати клієнта за будь-яку ціну. от і помиляються. строк - не секрет. 3 місяці, "найкращий для своїх". на прийняття рішення не вплинула інформація, що нею поділилися працівниці банку. ну а сума, то така справа, тисячею менше, тисячею більше, головне - внесок зробити.
В будь-якому разі я впевнений, що ми виправдаємо Вашу довіру.
Востаннє редагувалось Hot-line в Сер 06 тра, 2009 20:47, всього редагувалось 1 раз.
-
Hot-line
-
-
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
|