|
"Податок на депозит платитимуть всі" - думка |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:16
motrya написав:по сути ничего не изменилось - декларацию прийдется заполнять
а откуда эта инфо? трубили ж что из-за того что Банк НА, от депозитчиков теперь поход в налоговую не требуется, весь сыр бор из-за этого и был ! Причем Банки не будут разглашать тайну, а платить скопом налог...не по именно откуда инфо
в банке специалисты
Востаннє редагувалось vitalikss86 в Пон 07 лип, 2014 16:17, всього редагувалось 1 раз.
-
vitalikss86
-
-
- Подякував: 38 раз.
- Подякували: 39 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:17
motrya написав:по сути ничего не изменилось - декларацию прийдется заполнять.
Ссылка, плис.
-
Londoner
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:19
Лучший "депозит" в этой стране это "валюта-матрас". С учётом 100% девала каждый 5 лет такой способ депозитирования ещё не подводил.
-
Jack
-
-
- Подякував: 128 раз.
- Подякували: 136 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:22
Jack написав:Лучший "депозит" в этой стране это "валюта-матрас". С учётом 100% девала каждый 5 лет такой способ депозитирования ещё не подводил.
нет если к примеру посчитать так (10 тыс долларов в 2010 г = 80 тыс грн) а в 2014 г. в банке за счет % можно получить 160 тыс. грн! 19% годовых! в итоге 160/12=13,33 тыс долларов, что больше на 3,33тыс дол. первоначально ( Вывод - В Банке выгоднее, чем матрас-бакс)
-
vitalikss86
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:25
Bashuk написав: massimo2012 написав:Хотите моих денег ? а что вы даете мне взамен? корупцию! "правители". Вы даже АТО не можете толком провести. Я назло разорву все договора, чтоб только не платить кровосисям
Такая же фигня.
НЕТ это самое простое уйти и смолчать! Я вот думаю создать рабочие группы или через Банки достучаться в НБУ (ведь Банки будут терять клиентов) о пересмотре Закона! В каждом банке пусть будет табличка/петиция организована. и вкладчики и клиенты смогут оставить свои отзывы или подписи против или за Закон данный! Если таких будет более 1млн.чел то я думаю всё вернется на круга свои (пусть будет 5%) я думаю возражать никто не станет-но 15 это много особенно для подверженой инфляции Гривны.
-
vitalikss86
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:29
vitalikss86 написав:а откуда эта инфо? трубили ж что из-за того что Банк НА, от депозитчиков теперь поход в налоговую не требуется, весь сыр бор из-за этого и был ! Причем Банки не будут разглашать тайну, а платить скопом налог...не по именно
Londoner написав:Ссылка, плис.
второе чтение от 02.07.2014 4. У статті 170: абзац перший підпункту 170.2.9 пункту 170.2 доповнити реченням такого змісту: “Податковий агент під час кожного нарахування платнику інвестиційного прибутку нараховує (утримує) податок за ставками, визначеними пунктом 167.1 статті 167 цього Кодексу, та сплачує (перераховує) утриманий податок до бюджету під час кожного нарахування такого доходу, що не звільняє платника податку від подання річної податкової декларації при отриманні ним доходу, зазначеного у цьому пункті”;
-
motrya
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:33
vitalikss86 написав: Bashuk написав: massimo2012 написав:Хотите моих денег ? а что вы даете мне взамен? корупцию! "правители". Вы даже АТО не можете толком провести. Я назло разорву все договора, чтоб только не платить кровосисям
Такая же фигня.
НЕТ это самое простое уйти и смолчать! Я вот думаю создать рабочие группы или через Банки достучаться в НБУ (ведь Банки будут терять клиентов) о пересмотре Закона! В каждом банке пусть будет табличка/петиция организована. и вкладчики и клиенты смогут оставить свои отзывы или подписи против или за Закон данный! Если таких будет более 1млн.чел то я думаю всё вернется на круга свои (пусть будет 5%) я думаю возражать никто не станет-но 15 это много особенно для подверженой инфляции Гривны.
депозит - дело добровольное! Несогласны - забирайте! Пикетировать банки должны, это больше даже их проблема!
-
Ed_
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 277 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:34
motrya написав: vitalikss86 написав:а откуда эта инфо? трубили ж что из-за того что Банк НА, от депозитчиков теперь поход в налоговую не требуется, весь сыр бор из-за этого и был ! Причем Банки не будут разглашать тайну, а платить скопом налог...не по именно
Londoner написав:Ссылка, плис.
второе чтение от 02.07.2014 4. У статті 170: абзац перший підпункту 170.2.9 пункту 170.2 доповнити реченням такого змісту: “Податковий агент під час кожного нарахування платнику інвестиційного прибутку нараховує (утримує) податок за ставками, визначеними пунктом 167.1 статті 167 цього Кодексу, та сплачує (перераховує) утриманий податок до бюджету під час кожного нарахування такого доходу, що не звільняє платника податку від подання річної податкової декларації при отриманні ним доходу, зазначеного у цьому пункті”;
Це фонда...ключове слово .....інвестиційний прибуток.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:37
Квесторе_поверніться написав:Це фонда...ключове слово .....інвестиційний прибуток.
ознакомьтесь с пунктом 167.1
-
motrya
-
-
- Подякував: 58 раз.
- Подякували: 51 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 лип, 2014 16:38
motrya написав: Londoner написав:Нормальное решение. Было бы гораздо хуже, если бы налоговым агентом выступили не банки, а вкладчики.
по сути ничего не изменилось - декларацию прийдется заполнять.
Не нужно дезинформировать. Положение о заполнении декларации осртавили только для инвестиционного дохода. Для процентов, в новой редакции, необходимость декларирования убрали: “170.4. Оподаткування процентів. 170.4.1. Податковим агентом платника податку під час нарахування на його користь доходів у вигляді процентів, є особа, яка здійснює таке нарахування. Податковим агентом у строки, визначені цим Кодексом для місячного податкового періоду, до бюджету сплачується (перераховується) загальна сума податку, нарахованого за ставкою, визначеною абзацом першим пункту 167.1 статті 167 цього Кодексу, із загальної суми процентів, нарахованих за податковий (звітний) місяць на суми банківських вкладних (депозитних) або поточних рахунків, ощадних (депозитних) сертифікатів, вкладів (депозитів) членів кредитної спілки у кредитній спілці. Доходи, зазначені у цьому підпункті остаточно оподатковуються податковим агентом під час їх нарахування. 170.4.2. Податкові агенти (банки, кредитні спілки), які нараховують доходи у вигляді процентів, зазначених у підпункті 170.4.1 цього пункту, у податковому розрахунку, подання якого передбачено підпунктом "б" пункту 176.2 статті 176 цього Кодексу, відображають загальну суму нарахованих у звітному податковому періоді доходів та загальну суму утриманого з них податку. П ри цьому у податковому розрахунку не зазначається інформація щодо суми окремого банківського вкладного (депозитного) або поточного рахунку, ощадного (депозитного) сертифікату, вкладу (депозиту) члена кредитної спілки у кредитній спілці, суми нарахованих процентів, а також відомості щодо фізичної особи – платника податку, якій нараховані такі доходи.В старой редакции было так: 170.4.1. Податковим агентом платника податку під час нарахування (виплати) на його користь доходів у формі процентів є особа, яка здійснює таке нарахування (виплату). Загальна сума податків, утриманих протягом звітного податкового місяця з таких нарахованих (виплачених) процентів платнику податку, сплачується (перераховується) таким податковим агентом до бюджету у строки, визначені цим Кодексом для місячного податкового періоду. При цьому банківська установа не здійснює утримання та перерахування податку із суми доходу у формі процентів, а податок сплачується фізичною особою самостійно за результатами подання річної податкової декларації.
Востаннє редагувалось Londoner в Пон 07 лип, 2014 16:40, всього редагувалось 1 раз.
-
Londoner
-
-
- Подякував: 108 раз.
- Подякували: 451 раз.
-
-
Профіль
-
-
|