2015 рік стане найтяжчим для української економіки - економі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1 ... 8910111213>
Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 15:47

rjkz написав:
  Дамоклов Меч написав:От я не розумію, чого тепер скаржитись? Коли починалося все рік тому, хто не знав, що тепер в Україні будуть важкі часи (крім самих дурнуватих і примітивних)? Будь-яка адекватна людина, яка хоч раз в житті відкривала книжку з історії, знає, що жодна революція не приносить країні процвітання. Після кожної революції наступають найважчі часи для тих, хто її здійснив. Так чого тепер скиглити? Всі отримали те, чого прагнули. Тепер треба ставати до роботи і відпрацьовувати борги. Життя в комфортних умовах для нинішнього покоління вже втрачено.

Эт все понятно!
Но если мы решили "затягивать пояса", то какого хрена тогда НБУ направо и налево разливает рефинанс?
Затягивать - так затягивать. Всем. И банкам и лично Гонтаревой. Сегодня банку наливают гривну, он ее загоняет на межбанк, баксы покупает по любому курсу=курс растет, выводит валюту за баланс, а потом "ОЙ!", банк банкротится, ФГВФЛу НБУ наливает опять гришу, ФГВФЛ раздает страждущим из обанкроченного банка, страждущие несутся скупать валюту=опять курс растет.

Оце Ви, шановний, дуже смішно зараз сказали. Гонтарєва і всі інші, хто зараз при владі, будуть пояси затягувать? Ох, і кумедно. Не для того ж вони до цієї влади рвалися через кров, щоб тепер себе в чомусь стримувати. Будьте реалістом нарешті. Живемо по-новому.

rjkz написав:Если в ФГВФЛ нет бабла, значит - баста! Нет выплат депозитчикам. Хотели 25-30% годовых - извольте нести риски. Какого хрена всем миром расчитываться за чью-то жадность?
Если у банка нет денег - то нет рефинанса. Банкротство банка должно быть = банкротству собственника вплоть до долговой тюрьмы. Потому как я смотрю очень понравилось нагрести бабок и банкротиться.

Це правильно. І так і буде. Ніхто з депозитчиків своїх грошей вже не дочекається, це зрозуміло. А кредитчики заплатять сповна. Не грошима, так майном.

А рефінанс, сподіваюся, Ви розумієте, що не на потреби вкладників видається :D
Дамоклов Меч

Заблокований
Подякував: 13 раз.
Подякували: 42 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:05

Дамоклов Меч написав:
  rjkz написав: Банкротство банка должно быть = банкротству собственника вплоть до долговой тюрьмы. Потому как я смотрю очень понравилось нагрести бабок и банкротиться.

Це правильно. І так і буде.

Вот здесь я согласен, банкротство предполагает ликвидацию. Если при банкротстве банка будут и собственника распродавать по органам, будет справедливо
titanik

Подякував: 125 раз.
Подякували: 132 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:11

titanik написав:
Вот здесь я согласен, банкротство предполагает ликвидацию. Если при банкротстве банка будут и собственника распродавать по органам, будет справедливо

У нас в год банкротятся пара десятков тысяч предприятий и сотня тысяч СПД.
Органов будет - хоть завались.
yarg

Подякував: 107 раз.
Подякували: 3598 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:13

Re: 2015 рік стане найтяжчим для української економіки - еко

titanik написав:Вот здесь я согласен, банкротство предполагает ликвидацию. Если при банкротстве банка будут и собственника распродавать по органам, будет справедливо

в том то и дело шо не надо никого распродавать по органам...
достаточно тряхнуть хорошенько...
деньги никуда не пропали...
они просто перешли от одного собственника к другому...
т.е. взяты у простого пересичного и выданы в качестве явно невозвратного кредита фирме "Рога и Копыта"
да мало ли как...
много схем смены собственника денег)))
ну надо же этим заниматься, а не раздавать на право и налево рефинанс и делать ставку на Фонд гарантирования вкладов и помощь МВФ
кстати последние уже высказались против :)
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:14

yarg написав:
  titanik написав:Вот здесь я согласен, банкротство предполагает ликвидацию. Если при банкротстве банка будут и собственника распродавать по органам, будет справедливо

проблема госдолга решена? :mrgreen:
odessit2007

Подякував: 24 раз.
Подякували: 4547 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:15

А чого так далеко? Аж до 2008? Зараз на зарплату 2008 можна купити у два рази менше, ніж у 2013. Я думаю саме через таких як ти))
Dmytriy_k

Подякував: 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:16

yarg написав:
  titanik написав:

Та нет, просто эта порочная практика банкротств прекратится. А так привыкли наворовать и обанкротиться
titanik

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:20

mju написав:... пише, що багато народу там працює понад 8 годин в день.
Крім того їх відпустка - 2 тижні на рік. А відпустка по доглядом за дитиною - 2 місяці. Робіть висновки.

Из усіх підприємств, на яких довелось працювати, реальну відпустку 4 тижні давали тока на одному, та й то два тижні одним куском та по тижню на новий рік та травень:) На усіх інших 24 доби було тільки по бухгалтерії. Та й 8 годин було тільки ж на тому підприємстві. По догляду за дитиною сидять повний срок тільки ті, у кого заробітня плата не перевищує допомогу+нянечка+вартість достатися до роботи, усі інші з зп понад 5 тисяч - виходять на роботу максимум через півроку.
Так що закони можно писати різні, можна прийняти щоб світовий день був 20 годин....
Valois

Подякував: 520 раз.
Подякували: 254 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:21

titanik написав:
  yarg написав:
  titanik написав:

Та нет, просто эта порочная практика банкротств прекратится. А так привыкли наворовать и обанкротиться

А есть еще такая штука -бизнес. И он не всегда бывает удачным. Пойдите в предприниматели - сами узнаете. или органов жаль ?
yarg

Подякував: 107 раз.
Подякували: 3598 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 24 лис, 2014 16:39

yarg написав:
  titanik написав:
  yarg написав:

А есть еще такая штука -бизнес. И он не всегда бывает удачным. Пойдите в предприниматели - сами узнаете. или органов жаль ?

А почему убытки за ваш типа неудачный бизнес должны оплачивать другие, а вы выходите сухими и готовыми к новому т.н. "бизнесу"? А попросту говоря обкрадыванию
titanik

Профіль

#<1 ... 8910111213>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор