Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?2014-16
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
flyman написав:на даний момент оренда 1к в Києві, 2000.3000 грн. (100..150уе)
Это где такая оренда?? я свою за 4500 выставил--улетела за час, в день было назначено 8 просмотров, на 3 просмотре люди сказали берем--первые и вторые пошли что то смотреть дальше, перезвонили через 3 часа сказали берем--а уже поздно было....остальных обзванивали чтоб не ехали уже
торпеда?
і ця?
первая объява-пишет архив, тоесть очень старое.... вторая---это ПЕЧАЛЬ...... вы б там жили?? я б даже на порог не зашел в такую квартиру.....извините конечно но видимо у нас разные требования к жилищным условиям.... мне если б еще доплачивали--я б там не жил
Жека79 написав:первая объява-пишет архив, тоесть очень старое.... вторая---это ПЕЧАЛЬ...... вы б там жили?? я б даже на порог не зашел в такую квартиру.....извините конечно но видимо у нас разные требования к жилищным условиям.... мне если б еще доплачивали--я б там не жил
там того архива от 10 рыл. а от від одного рила, аж три варіанта ПА100
іщо одна
ось Куренівка 2к, одна к. закрита, 2000 грн
Аренда падає в гривні!!!!!!!!!
Востаннє редагувалось flyman в Вів 30 гру, 2014 12:27, всього редагувалось 1 раз.
Дурню пишуть, бо з нашим рівнем зарплат у конвертах, порівнювати офіційні доходи за Держстатом у нас і в інших країнах безглуздо.
flyman написав:культура спылкування публыкы
Цілком відповідає рівню розуміння опонента. Якщо адекватним людям чітко написали одне, а дехто Флайман вперто бере і множить ліві цифри, ще й приписуючи іншим свої фантазії, то ніяк, окрім "тупити", культурно це не назвеш. А, ну зараз мабуть почнуться нові фантазії, що мерчик - це типовий киянин з типовою зарплатнею у 150 долярів. Звісно.
3002 написав:Тоже не понимаю откуда цифра в 233 месяца аренды? Т.е. вы хотите сказать что инвестиции в КРЖН должны отбиться за 20 лет?? Тогда это точно не инвестиционно привлекательная сфера
Это просто отношение стоимости (из объявлений) обычной 1к в Варшаве к размеру аренды такой же 1к (равной по площади и на той же улице). Как я писал выше, вполне может быть нерепрезентативной, ведь взят просто случайный объект. Статистики на бомбере по Варшаве пока нет.
flyman написав: А то як можна своэю задницею сыдати на диван, на якому непонятно шо ы хто вичворяв.
как тогда с таким подходом вы живете в гостиницах ??? Возите везде свой диван с собой??? Или вы никуда не ездите и всю жизнь проводите только на ,,своем,, диване???
Faceless написав:Дурню пишуть, бо з нашим рівнем зарплат у конвертах, порівнювати офіційні доходи за Держстатом у нас і в інших країнах безглуздо.
Вы наверное не в курсе что Держстат досчитывает "економіку, яка не спостерігається"? Учтите ещё свору чинновников низшего ур-ня с ЗП в 2000 грн, сотрудников коммунальных служб, продаванов в магазах и т.д.
Faceless написав:Якщо адекватним людям чітко написали одне, а дехто Флайман вперто бере і множить ліві цифри, ще й приписуючи іншим свої фантазії, то ніяк, окрім "тупити", культурно це не назвеш.
Я беру інфу з відкритих дежерел. Ось приводжу приклад, що по курсу "чорного ринку" оренда 1к, і навіть 2к досягнула $100 і це вже не поодинокі випадки (торпеди), а достатній прошарок оренди КРЖН. А ринок оренди дуже чутливий до з/пл мерчиків, і ціни падають не від благодійності ленд-лордів, а від того, що така кон"юктура ринку, попит/пропозиція. І оренда прив"язана до з/пл мерчиків - "пересічених". Брати зараз нерухомість з метою інвестиції, то чиста дурня, так як дохідність від"ємна, а щоб вийти в нуль, то 1к "типового сегменту" має почи натися від 6000уе, із медіаною 9000уе. і максимумом на 12000уе. А от Ваші дані спираються на "знайомих Фейслеса", фентазі Франта і понти від Прохожого. апдейт, ще одна турпеда на Л.Курбаса?
Востаннє редагувалось flyman в Вів 30 гру, 2014 12:43, всього редагувалось 1 раз.
3002 написав:Вы наверное не в курсе что Держстат досчитывает "економіку, яка не спостерігається"?
А вы наверно не в курсе, как досчитывают эти отфонарные данные?
3002 написав:Вы наверное не учитываете свору чинновников низшего ур-ня с ЗП в 2000 грн, сотрудников коммунальных служб
И как думаете, сколько этих самых чинуш и коммунальщиков в общей доле населения Киева? Или вы прикидываетесь, что не понимаете, что такое средняя?
Ну и расскажите как Держстат считает тень? Только конкретно а не общими фразами типа "все берется от фанаря". Очень интересно почитать))))
Доли я не знаю ,собственно, как и вы, поэтому спорить об их удельном весе глупо, тем более что перечислил далеко не все группы, которые получают ниже 5000грн.
Faceless написав:Якщо адекватним людям чітко написали одне, а дехто Флайман вперто бере і множить ліві цифри, ще й приписуючи іншим свої фантазії, то ніяк, окрім "тупити", культурно це не назвеш.
Я беру інфу з відкритих дежерел. Ось приводжу приклад, що по курсу "чорного ринку" оренда 1к, і навіть 2к досягнула $100 і це вже не поодинокі випадки (торпеди), а достатній прошарок оренди КРЖН. А ринок оренди дуже чутливий до з/пл мерчиків, і ціни падають не від благодійності ленд-лордів, а від того, що така кон"юктура ринку, попит/пропозиція. І оренда прив"язана до з/пл мерчиків - "пересічених". Брати зараз нерухомість з метою інвестиції, то чиста дурня, так як дохідність від"ємна, а щоб вийти в нуль, то 1к "типового сегменту" має почи натися від 6000уе, із медіаною 9000уе. і максимумом на 12000уе. А от Ваші дані спираються на "знайомих Фейслеса", фентазі Франта і понти від Прохожого. апдейт, ще одна турпеда на Л.Курбаса?
Скорее всего это комната, рылы часто пишут квартира подразумеваная коммуналку (т.е. квартиру коммунального типа)
так як влада дала ОПГ від навісу добро, то як приводилось в статті "київська пересічена бабушка має" отсєгнуть пенсію що ОПГ переоформила кредити ПА8 із збререженням % ставки. А так як пенсії на відміну від цін на життєво необхідні товари/комуналку заморожені, то бабушки будуть змушені шукати додатковий заробіток, напр. через здачу в оренду вільної площі. Відповідно, ринок оренди ще просяде. Я у 2008 у Львові платив 150уе зеленню за 1к в 2к квартирі без господарів. Аналог тут на Куренівці приводив, 2000 грн. Так що КРЖН досяг рівня РН м.Львова далекого ще докризового 2008 року, і валюта операцій по оренді тепер гривня, а колись був долар США. Так що частково бачим що учотка Юра не даремне вангує перехід КРЖН на грішу.