Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
olgerd А мне не подскажите о ПроЗапасе? Что означает "всего" и "доступно"? И как пояснить, что вчера "доступно" было на 1000тыс Грн больше, чем сегодня, хотя я счёт пополнила сегодня на 1000 тыс через П2Ю? Вчера разница была 500 грн, а сегодня - 2000 Спасибо)
svmasha30 написав:olgerd А мне не подскажите о ПроЗапасе? Что означает "всего" и "доступно"? И как пояснить, что вчера "доступно" было на 1000тыс Грн больше, чем сегодня, хотя я счёт пополнила сегодня на 1000 тыс через П2Ю? Вчера разница была 500 грн, а сегодня - 2000 Спасибо)
Зараз мені важко в момент розібратись із Вашими цифрами. Але доступно значить, що система блокує певний всідсоток від загальної суми яка є на рахунку. Ви знімаєте доступну суму А. На другий день враховуючи той відсоток, ви вже можете зняти знову певну суму зменшуючи поступово залишок до мінімуму. Вже не памятаю так знімаючи дійдете чи до 6 чи до 30 грн. А коли захочете заьрати той мінімум то треба буде закрити картку депозитку.
Чи не 2% блокує, треба в тарифи глянути. А 0,5 з гривневих карт комісія при знятті.
stargazer Дивує, що доступна сума вчора була на 1000грн більша за сьогодняшню Тобто, вона зменшилася ! Хоч грошенят прибавилося А посилання на тарифи та регламент зарахувань можете дати? Бо я щось нічого на цьому сайті (газбанка) не бачу та не знаходжу Буду дуже вдячна
svmasha30 написав:stargazer Дивує, що доступна сума вчора була на 1000грн більша за сьогодняшню Тобто, вона зменшилася ! Хоч грошенят прибавилося А посилання на тарифи та регламент зарахувань можете дати? Бо я щось нічого на цьому сайті (газбанка) не бачу та не знаходжу Буду дуже вдячна
svmasha30 Так кожен з банків має свою утаємниченість і свої ризики. Але надійність тут набагато важливіша.
А щодо блокування то просто так написано в їх тарифах.Є у Вас 1000 грн. Значить ВАм буде доступна сума 1000 - 6 грн. -1000/100*1,5=1000-21=79. 21 грн. блокується. Чим більша сума на рахунку більша відповідно буде блокуватись за рахунок тих 1,5%.
Рассматриваю перевод валюты в сию банку. Вопросы бывалым: 1) Это гос. банк? Т.е. гарантируется вся сумма на счету, даже больше 200тыс? 2) Как у них с выдачей валюты? Есть ли тотальные (нет, придите завтра и т.п.) задержки? 3) Стоит ли заходить сюда с валютой?
anti написав:Рассматриваю перевод валюты в сию банку. Вопросы бывалым: 1) Это гос. банк? Т.е. гарантируется вся сумма на счету, даже больше 200тыс? 2) Как у них с выдачей валюты? Есть ли тотальные (нет, придите завтра и т.п.) задержки? 3) Стоит ли заходить сюда с валютой?
1. Не ГОС, а большая доля в собственности государства. Это разные вещи. Гарантируется до 200Т фондом 2. Нормально 900-950$ каждый день. Но бардак: 3 человека может обслуживаться в течении 2-х часов, то платежку не могут час распечатать и т.д. 3. Если сервис не нужен. По сервису уровень ощада, несравнимо с сервисом эксима. А вообще что-либо советовать неблагодарное дело
anti написав:Рассматриваю перевод валюты в сию банку. Вопросы бывалым: 1) Это гос. банк? Т.е. гарантируется вся сумма на счету, даже больше 200тыс? 2) Как у них с выдачей валюты? Есть ли тотальные (нет, придите завтра и т.п.) задержки? 3) Стоит ли заходить сюда с валютой?
1. Не ГОС, а большая доля в собственности государства. Это разные вещи. Гарантируется до 200Т фондом 2. Нормально 900-950$ каждый день. Но бардак: 3 человека может обслуживаться в течении 2-х часов, то платежку не могут час распечатать и т.д. 3. Если сервис не нужен. По сервису уровень ощада, несравнимо с сервисом эксима. А вообще что-либо советовать неблагодарное дело
Спасибо! Да, обслуживание (как минимум на Льва Толстого в Киеве) у них гипермедленное.