|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? - 2015 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:07
Жека79 написав: 3002 написав:ПС Никто не спорит, что в гривне цены на жилье выросли, просто если мы сделаем поправку на РЕАЛЬНУЮ инфляцию раза 2, то вроде как подъем не особо та и большой, а если учесть недополученную выгоду от того что деньги не хранились в долларе, то соответственно назвать то что о чем вы спорте хорошей инвестицией язык не поворачивается
Давайте счас не будем говрить о долларе. Тут всем понятно что лучше всего было сидеть с долларовым матрасом. 1. у вас было 800 тыс грн год назад--вы купили квартиру 2. у вас было 800 тыс грн голд назад--вы положили на депо в овнобанк ваш выбор? зная ситуацию сейчас--ваш выбор??? В какой бы ситуации вы бы предпочли оказаться??? просто назовите пункт 1 или 2. Можете добавить свой вариант(кроме сидеть с наличным баксом)
Сидеть с наличным евро))) А если серьезно, на мой взгляд вы как то сильно сужаете варианты вложения денег, как будто кроме покупки квартиры или депо альтернатив нет. Можно было купить банковское золото, затарится импортным товаром, отправить сына заграницу получать образование и т.д.
-
3002
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:08
flyman написав:Тобто було на депо 10куе у 2103. І тих же 10куе лишилось на депо, як це "обєсцєнілось"? Вліт на лаве, лише в тих банках, де введена ТА при курсі ПА15, а віддають при курсі ПА25, і в результаті девала виліт за 1 суму ФГВФО. Але ж да, "тиха гавань" - це ріал естейт, а не фантики.
Я вас понял , математик  . Отдают говорите??? вам сколько отдали? сколько УЕ у вас лежало и сколько вам отдали?? Флайман специально для вас бизнес план. Регистрируете ООО в Польше--ведете какую то деятельность, любую, главное покупайте дорогой товар и можете его прдавать по такой же цене  , главное чтобы был оборот по счету фирмы который открыт в банке. Спустя пол-года -год вы можете получить кредит под 2-3% годовых на развитие бизнеса.А кредит может быть и 50-100 к евро и поболее. Берете бабло и провозите в Украину и ложите под 10-20-50% годовых. и живете и в ус не дуете. Сделаете так??  Или жим-жим??? Что то незнаю ниодного кто бы в такое вписался, все дружат с головой, хотя и КЕШФЛОВ по вашему нехилый. 
-
Жека79
-
-
- Подякував: 418 раз.
- Подякували: 620 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:09
flyman написав: alexandrslob написав:http://odessa.od.olx.ua/obyavlenie/zhk-naberezhnyy-kvartal-1-komn-15000u-e-vremya-pokupat-IDcCl8H.html#3c8823ff29;promoted
щас тут напишуть, що то фейк, що не може собівартсть в Одесі в багатоповерхівці бути ПА300, і що там житит не можна, то іпеня іпеней одеси, я би-там-не-купив, і т.д.
Ну так щодо іненя-іпіней-то яж і постю нижчий сегмент щоб легше орієнтуватись. Можна почати з будинків в Совінйоні (найєлітніший район Одеси) які раніше були по 2-3 мільйона доларів а зараз їх виставили і не можуть продати за декілька сотень тисяч доларів (тобто падіння не в 2-3 рази як по квартирах) а до десяти разів.
-
alexandrslob
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 85 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:09
flyman написав: budivelnik написав:Спробуйте розглянути крізь призму інструменту доходи (середньомісячні/середньостатистичні) Було квартира в 200 000 ує що =1 млн грн що=500 середньомісячних зарплат і давала 5000 грн(2,5 зарплати) Стало 150 000 ує що=4 млн грн що = 1000 середньомісячних зарплат і дає 8000 грн(2,5 з/п) Як бачите У вартості ує - програш, у всіх інших варіантах - виграш А тепер порявняйте з депо овнобанків При цьому порівнювати з варіантом трьохлітрова банка - дещо не коректно , бо за 5 років людина отримала приблизно 25000 доларів назад у вигляді орендних плат. І взагалі Економіка - це взаємоповязані саморегульовані глечики Якщо в одному зникає - то в іншому додається , але при цьому загальна кількість ресурсу завжди приблизно однакова.
а давайте так: депо 2013 рік + 10% депо 2014 + 1% депо 2015 -3% Ітого 2013...2014 +8% нерухомість: 2013-2015 -30%..40%. Так що ліпше, мінус 40 на КРЖН чи плюс 4 на депо?
Давайте Депо у Вас в гривнях чи в доларах ? Якщо в гривнях - то дискусію можна завершувати Якщо в доларах То отримання депо сумою в 100 000 по закінченню в еквіваленті 150-200 доларів в день це приблизно 2 роки в банк як на роботу ходити.... ( з урахуванням того що в році є вихідні і не робочі/святкові дні)
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:12
Rainbow написав: Жека79 написав:Вы реально СЕЙЧАС не жалеете что не купили ТОГДА (год назад) недвигу??
вы реально думаете над тем, что пишите?) У меня подруга год назад купила 1к квартиру в новострое КГС 53 метра=53 тыс. дол., дом обещают сдать летом. А теперь простой вопрос, сколько метров можно купить сегодня за 53 тыс. зеленых? =D Пи.Си: если вдруг проблема с математикой, то 53 000* 26 = 1 378 000 грн
Если вдруг проблема с математикой--то в математике сравнивают равные величины. счас цена --1.378.000 грн год назад какая была цена в грн???  что то мне кажется что 53 по 8=424.000 Доход у подруги В какой валюте??? 
-
Жека79
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:14
Жека79 написав: flyman написав:Тобто було на депо 10куе у 2103. І тих же 10куе лишилось на депо, як це "обєсцєнілось"? Вліт на лаве, лише в тих банках, де введена ТА при курсі ПА15, а віддають при курсі ПА25, і в результаті девала виліт за 1 суму ФГВФО. Але ж да, "тиха гавань" - це ріал естейт, а не фантики.
Я вас понял , математик  . Отдают говорите??? вам сколько отдали? сколько УЕ у вас лежало и сколько вам отдали?? Флайман специально для вас бизнес план. Регистрируете ООО в Польше--ведете какую то деятельность, любую, главное покупайте дорогой товар и можете его прдавать по такой же цене  , главное чтобы был оборот по счету фирмы который открыт в банке. Спустя пол-года -год вы можете получить кредит под 2-3% годовых на развитие бизнеса.А кредит может быть и 50-100 к евро и поболее. Берете бабло и провозите в Украину и ложите под 10-20-50% годовых. и живете и в ус не дуете. Сделаете так??  Или жим-жим??? Что то незнаю ниодного кто бы в такое вписался, все дружат с головой, хотя и КЕШФЛОВ по вашему нехилый. 
1. Купи-продайка вам іде, то і займайтесь, купуйте дорогий товар в Польщі і з 100% надбавкою перепродавайте тут. Навіщо вам конкуренти? 2. Ти уже відпрацював схему, то маладєц, якщо ні чого звіздиш на форумі, іди работай над бізнес планом. 3. Не твоє собаче діло, скільки я поклав і скільки забрав. Я написав реальну дохідність по депо за останні 3 роки. І це пасивний дохід, на який тратиться в місяць 8-16 годин особистого часу.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1605 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:15
Жека79 написав: Rainbow написав: Жека79 написав:Вы реально СЕЙЧАС не жалеете что не купили ТОГДА (год назад) недвигу??
вы реально думаете над тем, что пишите?) У меня подруга год назад купила 1к квартиру в новострое КГС 53 метра=53 тыс. дол., дом обещают сдать летом. А теперь простой вопрос, сколько метров можно купить сегодня за 53 тыс. зеленых? =D Пи.Си: если вдруг проблема с математикой, то 53 000* 26 = 1 378 000 грн
Если вдруг проблема с математикой--то в математике сравнивают равные величины. счас цена --1.378.000 грнгод назад какая была цена в грн???  что то мне кажется что 53 по 8=424.000 Доход у подруги В какой валюте??? 
Как я понял это не нынешняя цена, а какой был бы у них эквивалент в гривнах, если бы они не купили тогда квартиру с намеком на то что могли бы себе позволить гораздо больше
-
3002
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:17
budivelnik написав:То отримання депо сумою в 100 000 по закінченню в еквіваленті 150-200 доларів в день це приблизно 2 роки в банк як на роботу ходити.... ( з урахуванням того що в році є вихідні і не робочі/святкові дні)
ти з свого будівельного бізнесу за скільки часу витягнеш 100000 у.е. живого кешу? який % від сумарної вартості активів?% Я 1 ФГВФО витягую за 1-2 дні. Більше нема потреби, депо - моя робоча конячка, яка не просить їсти багато, і яка мене підтримує "між проектами" коли нема основного доходу.
Востаннє редагувалось flyman в Сер 18 лют, 2015 12:20, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:19
flyman написав:1. Купи-продайка вам іде, то і займайтесь, купуйте дорогий товар в Польщі і з 100% надбавкою перепродавайте тут. Навіщо вам конкуренти? 2. Ти уже відпрацював схему, то маладєц, якщо ні чого звіздиш на форумі, іди работай над бізнес планом. 3. Не твоє собаче діло, скільки я поклав і скільки забрав. Я написав реальну дохідність по депо за останні 3 роки. І це пасивний дохід, на який тратиться в місяць 8-16 годин особистого часу.
чето тон поменялся???  Я тебе реально добра желал, чтобы ты не наступал на теже грабли и понял наконец что допозиты под 25% это мыльный пузырь до поры до времени. Мне ПОФИГ скоко ты положил, но что то мне кажется что не ЗАБРАЛ НИФИГА, потому и психуеш. Если еще раз есть желание наступить на теже грабли--вперед, не буду переубеждать. Зы. и я уже ТУТ давно ниче не перепродаю, дыши ровно флайман, а то я вроде тебе на больное наступил, чесслово-не хотел
-
Жека79
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 18 лют, 2015 12:22
Жека79 написав: flyman написав:1. Купи-продайка вам іде, то і займайтесь, купуйте дорогий товар в Польщі і з 100% надбавкою перепродавайте тут. Навіщо вам конкуренти? 2. Ти уже відпрацював схему, то маладєц, якщо ні чого звіздиш на форумі, іди работай над бізнес планом. 3. Не твоє собаче діло, скільки я поклав і скільки забрав. Я написав реальну дохідність по депо за останні 3 роки. І це пасивний дохід, на який тратиться в місяць 8-16 годин особистого часу.
чето тон поменялся???  Я тебе реально добра желал, чтобы ты не наступал на теже грабли и понял наконец что допозиты под 25% это мыльный пузырь до поры до времени. Мне ПОФИГ скоко ты положил, но что то мне кажется что не ЗАБРАЛ НИФИГА, потому и психуеш. Если еще раз есть желание наступить на теже грабли--вперед, не буду переубеждать. Зы. и я уже ТУТ давно ниче не перепродаю, дыши ровно флайман, а то я вроде тебе на больное наступил, чесслово-не хотел
написав будівельнику, напишу ще тобі. Моя ціль - бути рантьє, тобто жити на пасивний дохід. Витягувати все із БС і тримати в тумбочці, або започинати бізнес не бачу змісту. Депо-корівка молочко дає, навіщо її різати, навіть якщо не сезон?
Востаннє редагувалось flyman в Сер 18 лют, 2015 12:24, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
-
-
Профіль
-
-
1