Трансбанк БАНКРОТ

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Неплатоспроможні банки в стадії ліквідації
  #<1 ... 5152535455 ... 278>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Трансбанк БАНКРОТ 2.1 5 95
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
57%
54
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
12%
11
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
12%
11
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
5%
5
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
15%
14
Всього голосів : 95
Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2009 19:47

Нарушение прав человека такое, что Белорусия и росия отдыхают. А буржуи им еще дают деньги, и говорят, "что Укроаина - демократичная страна". Чтобы забрать свои деньги по окончившимуя договору, которые я накопил на ежегодную плановую госпитализацию, я представил медицинскую справку в Запоржское отделение и Бельдию, но "врачи" из Трансбанка решили, что заболеваний не досиаточно для того, чтобы я распоряжался своими законными деньгами. А, небось, в 1986 году не были в Чернобыле и не знают, почему люди болеют.
Пора уже обращатьс к междунродном сообществу.
ShlodzikV

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2009 20:48

жасмін написав:Сьогодні знову відправила скаргу до секретаріату президента .Суд буде через 2 тижня . На 2 депозит теж буду подавати через суд . Люди як у вас справи

Да, да. Нужно было ещё намекнуть на то, что Трансбанк не отдаёт деньги из-за фонда его ненаглядной супруги, который в один день снял всю сумму, лишив тем самым банк оборотных средств. :)
Мышь белая

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2009 20:52

ShlodzikV написав:Нарушение прав человека такое, что Белорусия и росия отдыхают.
.....................
Пора уже обращатьс к междунродном сообществу.

Аналогично. Я потребовал деньги даже не с депозита, а со своего расчётного счёта, на роды супруги, предоставив все соответствующие документы. Но и роды оказались недостаточной причиной.

Хорошая идея, обращаться в международный суд по правам человека.
Кто что знает по этому поводу? Какие документы нужны и куда отсылать?
Мышь белая

Повідомлення Додано: Чет 21 тра, 2009 21:12

на моё заявление в нбу, датированное 16.04.2009г., получил письмо, обнаруженное сегодня в почтовом ящике, в котором содержался письменный ответ.
итак., заявление:
Вих. № __________________ Голові
від «___» __________ 200_ р. Національного
банку України
Стельмаху В.С.

ФОП П.І.П.
ІПН ХХХХХХХХХХ
м. Миколаїв,
вул. _____________,
буд. ХХ, кв. ХХ
ХХ-ХХ-ХХ
Заява

З метою здійснення підприємницької діяльності у серпні 2006 року подав заяву та отримав свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи-підприємця П.І.П. Є сумлінним платником податків.
Керуючись Інструкцією, затвердженою постановою Правління НБУ № 492 від 12.11.2003 р. відділенням філії «Херсон-Трансбанк» АКБ «Трансбанк» у м. Миколаєві (МФО 352822) було відкрито поточний рахунок у гривні № ХХХХХХХХХХХХХХ.980 ФОП П.І.П., тим самим по відношенню до банку я набув статусу клієнту банку згідно визначення терміну ст. 2 Закону України «Про банки і банківську діяльність»: «клієнт банку - будь-яка фізична чи юридична особа, що користується послугами банку».
Згідно банківських виписок від ХХ.ХХ.2009 р. та ХХ.ХХ.2009 р. на мій поточний рахунок були перераховані грошові кошти.
На неодноразові звернення (у формі подання платіжних доручень № ХХ від ХХ.ХХ.2009 р. та № ХХ від ХХ.ХХ.2009 р.) щодо використання мною коштів на поточному рахунку для видачі заробітної плати відділення філії «Херсон-Трансбанк» АКБ «Трансбанк» у м. Миколаєві приймало ці доручення, але не виконувало їх, посилаючись на:
1) введення Тимчасової адміністрації – тим самим порушуючи ст. 59 Закону України «Про банки і банківську діяльність»: «… зупинення власних видаткових операцій банку за його рахунками, а так само зупинення видаткових операцій за рахунками юридичних або фізичних осіб здійснюється лише в разі накладення арешту відповідно до частини першої цієї статті...»;
2) введення мораторію на задоволення вимог кредиторів – тим самим вільно трактуючи Постанову НБУ № 97 від 28.02.2009 р.: адже згідно ст. 2 Закону України «Про банки і банківську діяльність», в якому наведено визначення терміну: «кредитор банку - юридична або фізична особа, яка має документально підтверджені вимоги до боржника щодо його майнових зобов'язань». Банк порушуючи всі юридично-правові норми змінив мій статус з «клієнту банку» на «кредитор банку». Грошові кошті, перераховані на мій рахунок не є майном банку. Отже, в діях банку містяться ознаки складу злочину, передбаченого ст. 191 Кримінального кодексу України. За даним фактом подано заяву до прокуратури. Також порушується ст. 85 Закону України «Про банки і банківську діяльність»: «… мораторій не поширюється на обслуговування поточних операцій, здійснюваних тимчасовим адміністратором, на вимоги щодо виплати заробітної плати».
Призначення платежу згідно платіжного доручення № ХХ від ХХ.ХХ.2009 р. є саме «перерахування грошових коштів на поточний рахунок без ПДВ для видачі заробітної платні».
Внаслідок дій банку, що суперечать наявним законам, викладеним вище, повністю паралізовано здійснення підприємницької діяльності, отже я не маю інших джерел надходження коштів для існування. Крім того, мені відомо, що відділення філії «Херсон-Трансбанк» АКБ «Трансбанк» у м. Миколаєві найближчим часом має бути ліквідовано, але ніякого офіційного письмового попередження банком мені, як клієнту банку, не було надано.
Прошу Вас, як Голову регулятора роботи банківської системи України, допомогти у вирішенні мого питання та дати належну оцінку діям відділення філії «Херсон-Трансбанк» АКБ «Трансбанк» у м. Миколаєві.

Фізична Особа-Підприємець ________________ П.І.П.

ответ:
Ваша заява від ХХ.ХХ.2009 щодо невиконання платіжних доручень Акціонерним комерційним банком «Трансбанк» (далі - Банк), що надійшла з листом Секретаріату Кабінету Міністрів України від ХХ.ХХ.2009 №ХХ-Х-ХХХХХХ/ХХ, розглянута та повідомляється наступне.
Відповідно до ст. 75, 85 Закону України „Про банки і банківську діяльність" (далі - Закон про банки) постановою Правління Національного банку України від 28.02.2009 №97 у Банку призначено тимчасову адміністрацію строком на 1 рік - з 01.03.2009 до 01.03.2010 та з метою створення сприятливих умов для відновлення фінансового стану Банку введено мораторій на задоволення вимог кредиторів строком на 6 місяців з 01.03.2009 до 01.09.2009.
Відповідно до ст. 85 Закону про банки на кредиторські вимоги по зобов'язаннях банку, які виникли із договорів банківського рахунку, банківського вкладу тощо, строк виконання яких настав до призначення тимчасової адміністрації Банку, поширюється дія мораторію. Дія мораторію не поширюється на вимоги щодо виплати зарплати, пенсії та на обслуговування поточних операцій і за наявності коштів такі вимоги підлягають задоволенню.
У зв'язку з тим, що повноваження загальних зборів, спостережної ради і правління банку відповідно до ст. 78 Закону про банки перейшли до тимчасового адміністратора Банку, питання щодо повернення коштів має вирішуватись тимчасовим адміністратором відповідно до вимог чинного законодавства України та умов укладених договорів. Тимчасовим адміністратором призначено фізичну особу - незалежного експерта Бердія Михайла Григоровича, який працює за адресою: 03150, м. Київ, вул. Фізкультурна, 9.
Таким чином, вирішення всіх питань, пов'язаних з обслуговуванням клієнтів банків, належить до виключних повноважень тимчасового адміністратора Банку.
Відповідно до статті 2 Закону України «Про Національний банк України» Національний банк України є особливим центральним органом державного управління, який згідно з частиною 2 статті 19 Конституції України діє лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Статтею 55 Закону про банки встановлено, що відносини банку з клієнтами регулюються законодавством України, нормативно-правовими актами Національного банку України та угодами (договорами) між клієнтом та банком.
Згідно зі статтею 5 Закону про банки органам державної влади і органам місцевого самоврядування забороняється будь-яким чином впливати на керівництво чи працівників банку у ході виконання ними службових обов'язків або втручатись у діяльність банку, за винятком випадків, передбачених законом.
Отже, Національний банк України не має правових підстав здійснювати втручання у відносини банку з його клієнтами щодо виконання договірних зобов'язань.
Заступник директора Дирекції
з банківського регулювання та нагляду Р.А.Гриценко

Вик: Рибальченко Н.О. 256-04-33

вот так вот.
почитал закон. не нашел я в этой преславутой 85 статье фразы "на кредиторські вимоги по зобов'язаннях банку, які виникли із договорів банківського рахунку, банківського вкладу тощо, строк виконання яких настав до призначення тимчасової адміністрації Банку, поширюється дія мораторію".
и ответ был, не на письмо, присланное на имя дедушки, а с секр. кму, т.е. моё письмо где-то "потерялось".
а письма, написанные на имя бердия, "спускаются" до уровня филий.
не хочу писать всех эмоций, выражу их просто числом π.
usa10co

Подякував: 0 раз.
Подякували: 2 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 24 тра, 2009 13:16

Как видите, над нами(вкладчиками) издеваются.
А я поначалу не приня всерьез предложение возвратить депозит за 30% - но это до введения ВА.
А подавать в суд нужно на Украину.
Данных этого форума достаточно, только их надо оьобщить и определить действительных информаторов, которые прячутся за никами.
Кто понимает - это элементарно. Может пойти соучастником модернатор, если будет уничтожать.
Копия форума имеется.
Готов поучавствовать - пенсию отдам.

PiSi: Выиграл же сын Луценка в суде!!
ShlodzikV

Повідомлення Додано: Пон 25 тра, 2009 08:09

Люди можливо нам потрібно буде якось написати групову скаргу до мвф я знайду інфу і потім скину .Або кожен з нас має відправити скаргу і копії відповідей з банку і нбу до секретаріату і вказати те. що нбу ігнорує наші скарги і покриває незаконні дії банку .Вони пишуть що не мають права втручатися у відносини банку і клієнта .а самі ввели тим. адмін .а по закону про банки ст 76 нбу має право усунути тим .адмін .-ра у разі невідповідності його діяяльності. Тимч. адм не має права здійснювати діяльності при наявності конфлікту інтересів а тут у нас і є конфлікт інтересів нам не віддають гроші і нбу про це знає бо ми пишемо до нього скарги .і ми тепер маєм чим давити на нбу .
жасмін

Повідомлення Додано: Пон 25 тра, 2009 10:20

Неплохая идея. Можно потраить. Только нужно грамотно составить письмо.
qwertyk

Повідомлення Додано: Пон 25 тра, 2009 15:52

Всем привет!

Дела наши совсем, наверно, швах.
Разговоривала с людьми, которые имеют инфу с банка, сказали, что банк даже 30% не отдал фонду Украина, денег реально нет - не гасит ему не владелец ( строительные и медийные проекты ), не автодор, почти никто.
Что наши требования будут лежать так в картотеке, что с решением суда - ДЕНЕГ НЕТ! По закону ВА могут продлить и на год, и на два ( все законодательство корявое в плане людей ) К владельцу по закону никаких претензий - все украл, изъял на свои бизнесы - и "НЕ СМОГЛА Я - НЕ СМОГЛА"
Банку рефинансирования не дают, но пока там ср-ва фонда и не объявят банкротом.Будут тянуть, чтобы как-то выводить эти ср-ва в Эксимбанк. Как только выведут банк сразу ликвидируют - ПО СЛУХАМ. Точно никто ничего не знает. Первый из небольших банков Причерноморье пошел на ликвидацию . Я думаю чем дольше будут тянуть с ликвидацией тем нам же хуже, я думаю в фонде гарантирования денег на всех тоже не хватит.

Надо что-то делать, пока там фонд Ющенко - надо поднимать шум, если на выборы г-н Ющенко собрался- ему этот скандал не нужен
amico

Повідомлення Додано: Пон 25 тра, 2009 16:32

дружини Ющенка переводить гроші в інший банк
06.03.2009 15:12___ www.ПРАВДА.com.ua

Версія для друку Додати коментар [ 15 ]
--------------------------------------------------------------------------------

Фонд "Дитяча лікарня майбутнього", яким керує дружина президента, голова наглядової ради фонду "Україна 3000" Катерина Ющенко, переводить свої кошти з "Трансбанку", у який Нацбанк увів тимчасову адміністрацію, в "Укрексімбанк".

Про це розповів голова наглядової ради благодійного фонду "Дитяча лікарня майбутнього" Андрій Мірошниченко в інтерв'ю газеті "Дело".

"Нам минулого року надійшло близько 20 мільйонів гривень. Ці надходження – вхідний баланс по минулому року. А всього на рахунках Фонду "Україна 3000" і Фонду "Дитяча лікарня майбутнього" – близько 100 мільйонів гривень", - повідомив він.

"Причому, на депозитних рахунках накопичена сума коштів, які надходили саме на проект "Дитяча лікарня майбутнього". Тому вийшло так, що на рахунках виявилося більше, ніж нам перерахували. Адже усі витрати, які йшли на проектування лікарні і на адміністративні витрати по цьому проекту, покривалися за рахунок відсотків, які ми отримували по депозитах. Навіть там виходила позитивна різниця", - додав Мірошниченко.

Останні події

У РУЕ кажуть, що уряд "привласнив" газ за "фальшивими документами"
У Європі бачать, що Україна йде до краху, і називають Фірташа "спонсором" Ющенка

Він зазначив, що "практично вся сума знаходилася у Трансбанку, але у Фонду і його дочірніх структур є рахунки й у інших фінустановах – це Укрексімбанк, банк "Львів", Інвест-кредит Банк".

На запитання про те, як фонд рятує гроші, які знаходяться на рахунках Трансбанку, Мірошниченко відповів: "Зараз відкрито рахунки по всіх наших структурах у найбільшому державному банку – Укрексімбанку. На частину грошей платіжні документи вже оформлені".

На уточнююче запитання, чи означає це, що всі пожертвування зараз будуть надходити на рахунки в Укрексімбанк, голова наглядової ради фонду "Дитяча лікарня майбутнього" відповів: "Вони вже почали надходити".

"Ми відкрили рахунки, якщо не помиляюся, два тижні тому. Зараз, після того як у Трансбанку введена тимчасова адміністрація, там почала діяти певна процедура здійснення платежів – так званий принцип черговості. Відповідно до черговості, залежно від надходжень платежів на коррахунок банку, будуть повернуті гроші, які знаходилися в нас у Трансбанку", - розповів Мірошниченко.

"Ми ставимося до цього процесу досить спокійно. Постійно моніторимо банк, і я бачу, що там немає якоїсь трагічної ситуації", - додав він.

На питання, чому фонд тримав майже всі гроші у Трансбанку, Мірошниченко відповів: "Трансбанк – це структура, яка дала на проект "Дитяча лікарня майбутнього" перший мільйон. І потім вони вклали досить велику суму грошей протягом трьох років. Крім цього, нам надали найкращі на той момент умови: пільговий режим. Це високі процентні ставки по депозитах, мінімальні платежі, можливість оперативно керувати ресурсами".

Він повідомив, що у фонду був тільки гривневий депозит, тому що в нього "не може бути інших", депозитна ставка мінялася, але "останнім часом це було 19,5%".

Мірошниченко також зазначив, що жодних переваг перед іншими вкладниками у благодійних фондів немає. "Єдине – оскільки в нас суттєвий обсяг коштів, то ми в зобов'язаннях банку займаємо значну позицію", - додав він.

Українська правда

Якщо ви виявили помилку на цій
жасмін

Повідомлення Додано: Пон 25 тра, 2009 17:12

Вы на дату обратите внимание.
Как уже писалось не раз в этой теме, деньги уже давно переведены(буквально сразу же после введения моратория).
qwertyk

#<1 ... 5152535455 ... 278>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє