Faceless написав:Frant відчепіться від KIMа, тим паче ви йому приписали цитату Сашка-Обвала. На цьому перебранку закінчено, або вам, як ініціатору, буде видано клізму
Так, я переплутав повідомлення "обвалішок")))) Зміст-то однаковий: "Ой, як дорого!" )))
Я розумію, що "хрущ" за 100 000 доларів в 2008 році - це дорого. Але зараз цей хрущ вже можна купити за 35 000 доларів. Фактично - за 7 років подешевшало в 3 рази.
І це - дорого??? За квартиру в столиці європейської держави???
Навіть у Молдаван в Кишиневі - чи не дорожче буде!
Вітання "обвалішкам", які планують за 5 000 чи за 7 000$ купити квартиру в Києві)))
Востаннє редагувалось Frant в Пон 22 чер, 2015 22:22, всього редагувалось 4 разів.
vikapavl написав:zahar_ какие нужны аргументы? квартира в Киеве стоит в три раза дешевле аналогичной в Минске - ну разве это не маразм? я понимаю, война и все такое, но война закончится в конце концов, и цена полезет вверх. ПС это обычный здравый смысл The problem is that common sense is not that common )))
Это не аргумент , а какой то "здравый смысл" по вашему !
Это песТня , нафиг аргументы , "здравый смысл" Шо это за здравый смысл , что он аргументы пересиливает , нИпанятно ?
В Минске на момент 1487 долл м2 , полёт вниз . О каких в три раза речь ? Вы в своём уме ?
Востаннє редагувалось ZuZdo в Пон 22 чер, 2015 22:28, всього редагувалось 2 разів.
vikapavl написав:zahar_ какие нужны аргументы? квартира в Киеве стоит в три раза дешевле аналогичной в Минске - ну разве это не маразм? я понимаю, война и все такое, но война закончится в конце концов, и цена полезет вверх. ПС это обычный здравый смысл The problem is that common sense is not that common )))
vikapavl сейчас скажет что вы не там смотрите - а в Минске верняк цены в три раза выше киевских
vikapavl написав: какие нужны аргументы? квартира в Киеве стоит в три раза дешевле аналогичной в Минске - ну разве это не маразм? я понимаю, война и все такое, но война закончится в конце концов, и цена полезет вверх.
Видать vikapavl знает то что не знает аудитория форума - если в Минске 1хрущи по 32 куе, то в Киеве vikapavl знает что уже есть 1к хрущи по 10 куе. И понятное дело что с 10 куе -" цена полезет вверх."
Клинический бред. Давайте я вам предложу работу, где нужно будет "полезно" потрудиться, а оплата - уж как-нибудь потом, если получится? Жду очереди желающих
Генри Форд, если и бредил, то гораздо яснее, чем некоторые умеют думать
studpart написав:виявляється 50-60 років тому хрущики будували всього за 12 днів! http://domik.ua/novosti/pochemu-u-pyati ... 39185.html і як таке "жутло" зараз може взагалі щось коштувати???
Ці заказні туфтові статті пишуть люди, які за життя не зробили своїми кривими руками навіть собачої будки! А до реального будівництва мають таке відношення, як дворовий пес Тузік до виробництва екслюзивної галантереї у Франції.
До речі, таких "фахівців" тут на гілці - хоч греблю гати! Вони й "експерти", і "статисти", і "архітектори", і "економісти"!
І будівельників хають - ті будують-бо "негарно, без ліпнини і візерунків" А самі живуть в "хрущовці" на окраїні міста, працюють на посаді "старший куди пошлють" і гроші на місячний трамвайний проїзний просять у своєї дружини, яка торгує овочами на найближчому до метро ринку і завжди має "свіжу" копійчину .