Єдиний варіант - будувати житло самому???

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 56789 ... 21>
Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 00:53

05-06-2009
а є фірми, які традиційним будівництвом займаються по типових проектах?

Мені просто цікаво , а чим запитання від 5 червня відрізняється від запитання 16 травня :
16-05-2009
Питання: чи є такі фірми в Україні і зокрема у Львові?

Відповідь на це запитання повторювати чи самі вернетесь на першу сторінку і прочитаєте :?:
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 01:02

Если Вы не "крутой" дядя с ЗАПРОСАМИ,....
2. то же самое, но из оцинковки с полимерным покрытием (вид намного лучше) - 120-150грн максимум.

Ну и скажите мне, откуда Вы взяли 300грн за заборчик из сеточки?! Которому кстати красная цена 50-70грн за метр погонный.....

1 Якщо уважно читали , то повинні були побачити що я всюди писав про оцинковану сітку :D
2 Суперечка почалася з того , що паркан щоб коштувати 5000 доларів повинен був виготовлятись з дорогоцінних металів :D Навіть у Вас виходить що оцинкована сітка по периметру стандартних 8 соток коштує 150 х 120 = 18 000 грн , а у іншого форумчанина з бетонних блоків 280 х 120 =33 600 грн . Як бачите ні сітка ні бетон до дорогоцінних не відносяться , воріт і фірток в цих розрахунках не має :D + круті дяді з запросами на такі паркани ( по 2500-5000 у о ) навіть дивитьсь не будуть

Кстати о заборе из бетонных секций.... Одна секция 50х150см - 60/70грн, на забор высотой 2м - 4шт плюс столбик(второй общий) 50грн, итого метр погонный 220грн. Плюс "шоб травка не росла" - 40/50грн. Имеем на выходе максимум 260-280грн.
Вопрос: кто и на сколько Вас нагрел....

Ну а я казав про ціну в 300 грн , у Вас вийшло 260-280 :D Виходить нагріти я Вас хотів на 20 грн погонний метр . Але я у Ваших розрахунках бачу тільки вартість матеріалів . В мене питання а бетонувати стовпчики , ставити плити я за гарні очка повинен :?: Так що виходить що це Ви мене гривень на 50-70 на кожному метрі нагріти хочете :(

ps
Як бачите навіть Таке просте питання як паркан спокійно може здорожчити будівництво приблизно на 50 баксів квадратний метр :D
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 05 чер, 2009 01:16, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 01:06

budivelnik написав:
05-06-2009
а є фірми, які традиційним будівництвом займаються по типових проектах?

Мені просто цікаво , а чим запитання від 5 червня відрізняється від запитання 16 травня :
16-05-2009
Питання: чи є такі фірми в Україні і зокрема у Львові?

Відповідь на це запитання повторювати чи самі вернетесь на першу сторінку і прочитаєте :?:

повернувся на 1-шу сторінку. Жодного лінка і навіть назви фірми. Я не професіонал, щоби бригаду наймати і за ними слідкувати. Треба фірму з іменем, яка спеціалізується в таких послугах...
pasoleg

Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 01:26

повернувся на 1-шу сторінку. Жодного лінка і навіть назви фірми. Я не професіонал, щоби бригаду наймати і за ними слідкувати. Треба фірму з іменем, яка спеціалізується в таких послугах...

Даю найпростіший лінк з приблизно 200 варіантами пропозицій по будівництву до кольору та вибору :D Там де в оголошенні є слово ліцензія - це офіційна будівельна організація яка не пошкодувала 2000-10000 уо , навіть якщо не має нічого страшного якщо Ви не збираєтесь будувати багатоповерхівку :D
Організація з іменем це наприклад Карпатбуд , Комфорт-Сервіс . За імя доплатите ще з 100-200 доларів на квадрат :D

http://vashmagazin.ua/cat/catalog/?rub=278&subrub=1
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 04:13

Будивельник, как Вам не стыдно врать? :lol:
budivelnik написав:1 Вам написали і поки що Ви цього не заперечили що погонний метр паркану з слідуючих матеріалів :
сітка
цегла
бетон
метал
коштує набагато більше ніж 300 грн погонний метр ( це як правило вартістість тільки матеріалів без роботи ) :D , при чому ці матеріали до дорогоцінних не відносяться :wink:

Що Вас ще цікавить по парканах :?:

Вы написали, что метр погонный забора из сетки/бетона стоит намного больше 300 гривен!

Теперь Вам пишет форумчанин:
yuri_m написав: 1. забор из оцинковки - высота 1.5-1.8м, погонный метр забора стоит 55-60, с работой и "шоб трава не росла" итого 100грн максимум!
2. то же самое, но из оцинковки с полимерным покрытием (вид намного лучше) - 120-150грн максимум.

Ну и скажите мне, откуда Вы взяли 300грн за заборчик из сеточки?! Которому кстати красная цена 50-70грн за метр погонный.....

Как видите оцинковка С РАБОТОЙ будет стоить 100 гривен.
ИЛИ как тут предложили - шифер. Стоимость будет такая же как и оцинковки.

При этом Вы отвечаете - пишите 150 гривен метр за обычную оцинковку...
Как Вам не стыдно врать?
А до этого вообще писали, что даже сетка больше 300грн за метр стоит.

Считаем: 120*100 = полторы тысячи долларов за заборчик для 8 соток. Ну ворота добавим с установкой. Ну две тысячи. Ну это никак не 5 тысяч.

Точно также вполне приличный забор из бетонных блоков...
Кстати о заборе из бетонных секций.... Одна секция 50х150см - 60/70грн, на забор высотой 2м - 4шт плюс столбик(второй общий) 50грн, итого метр погонный 220грн.

Человек написал - 220 гривен. С работой максимум 280 гривен.

Вы тут же пишите: 280 гривен, но еще видите вам второй раз за работу надо заплатить - типо еще 70 гривен :lol:

МДА.

Ну как, теория о том, что любой самый дешевый бюджетный забор стоит больше 300 гривен погонный метр уничтожена?
Philips

Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 08:54

Кстати о заборе из бетонных секций.... Одна секция 50х150см - 60/70грн, на забор высотой 2м - 4шт плюс столбик(второй общий) 50грн, итого метр погонный 220грн.

Человек написал - 220 гривен. С работой максимум 280 гривен

Людина написала 220 - це вартість тільки 4 бетонних плит висотою 50 см і довжиною 1,5 м 4 * 70(60) / 1,5 м + 50 грн стовпчик = 186 (160) + 50 = 210-236 :D + портібен бетон для бетонування стовпчиків і фундамету 15 см х мін 50 см х довжину =40 грн + опалубка для цього фундаменту 10 грн + хтось це все повинен викопати + встановити - на бесплатно навіть Ви не згодитесь отже ще гривень :?: скільки Вам не шкода :D
210(236) + 40 + 10 =260 (286 ) + Ваша робота

Ну как, теория о том, что любой самый дешевый бюджетный забор стоит больше 300 гривен погонный метр уничтожена?

Теорії про самий дешевий паркан по 300 грн м п не існувало. Але вернемось до першоджерел з чого все починалось :D

Ternopil написав:
плюс забор ( навіть самий примітивний тис 5 дол получиться)

Отсыпьте и мне ! Это какой длины забор-то должен быть и из каких драгоценных металлов, чтоб столько стоить ?!

1 Як бачите довжина навіть стандартного паркана може бути 100-150 м і без випендрежу по матеріалам і роботі ( нехай навіть по 200-300 грн м п ) -коштувати 5000 баксів.
2 Те що в процесі суперечки запропонували будувати всього 1/4 паркана ( тільки фасадну сторону ) і доказувати що ця частина не може так дорого коштувати - не моя проблема .
3 Я радий що суперечка про паркан позволила отримати таку кількість інформації по цінам і типам парканів :D , після якої думаю знайдеться мало бажаючих розказати про можливість будівництва царського палацу під ключ за 400-500 доларів метр квадратний :D , якщо тільки паркан може потягнути з 50 у о за метр квадратний в цій ціні :wink:
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 10:48

От, справді, переконуюсь вкотре, що абсолютна більшість упадистів:
а) не мала нагоди чи бажання бодай поцікавитися цінами будівництва;
б) рекламні оголошення типу "від 130 дол. за м. кв." сприймає як щиру правду;
в) ніколи не замовляли і не оплачували не те що будівництва котеджу/будинку, а навіть банального ремонту в квартирі :D
Бруківка

Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 11:04

Бруківка написав:От, справді, переконуюсь вкотре, що абсолютна більшість упадистів:
а) не мала нагоди чи бажання бодай поцікавитися цінами будівництва;
б) рекламні оголошення типу "від 130 дол. за м. кв." сприймає як щиру правду;
в) ніколи не замовляли і не оплачували не те що будівництва котеджу/будинку, а навіть банального ремонту в квартирі :D

г) вместо того, чтобы обсуждать преимущества и недостатки предлагаемых типовых проектов, предпочитают переливать из пустого в порожнее. Это ж интереснее ! :mrgreen: Отсюда - вывод: они даже в страшном сне не могут себе представить жизнь за пределами большого города, потому отсутствует предметная заинтересованность обсуждаемой темой.

У меня вопрос к budivelnik, не могли бы Вы прокомментировать вопрос по поводу "канадских" домов ? Просто интересно услышать не "ля-ля" из серии "та это все фигня", а обоснования типа "толщина стен недостаточна для ...". Зараннее спасибо :!:
lebon

Подякував: 0 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 13:37

Мои 5 коп. Параллельно с основной деятельностью веду строительство двух дач в 10 км от Киева. Маленький (зато реальный) отчет:
Домик 10 на 12 метров, 3 этажа.
1 этаж - гараж + подвал + технический. ФБС ...-4-6
2 и 3 жилые. пеноблоки 365
Крыша двускатная.
Участок 10 соток с нуля.
Выполнено: вырубка густого кустарника, планировка, разбивка на местности, разработка котлована 300м3, устройство песчаной подушки 140м3, устройство монолитной ж\б плиты, 1, 2 и 3 этаж с межэтажными монолитными перегородками.
Не сделано: крыша, окна, двери, ступеньки, сети, чистовая отделка.
Израсходовано денег ( материалы, з.п.) по выполненному объему 280 тыс грн.
Сколько еще понадобится... :roll:

ЗЫ Как обычно, проводил тендер :wink: на возведение стен из пеноблоков. Выяснилась интересная особенность. Местные "фирмы" держат цену 180...220 грн за 1м3. Обратился к вездесущим умельцам-западенцам.
- "Мы соби цину знаемо, трыста висимдэсят в мынулому роци и в цьому також". Теперь я понимаю "будивэльныка". Элитным рабочим - элитную зарплату. Отсюда и цена. Это не киевские нэуки, которые согласны работать за сраных какихто 3...4 тысячи...
leondim_68

Повідомлення Додано: П'ят 05 чер, 2009 14:30

leondim_68 написав: Выполнено: вырубка густого кустарника, планировка, разбивка на местности, разработка котлована 300м3, устройство песчаной подушки 140м3, устройство монолитной ж\б плиты, 1, 2 и 3 этаж с межэтажными монолитными перегородками.
Не сделано: крыша, окна, двери, ступеньки, сети, чистовая отделка.
Израсходовано денег ( материалы, з.п.) по выполненному объему 280 тыс грн.
Сколько еще понадобится... :roll:

Ну, і скільки ще потрібно грошей? Є ж якісь прикидки, планування?
І ще - яка загальна (житлова) площа цієї "дічі"?
До речі, Ви про дах забули написати чи теж ще не зроблений?
Бруківка

#<1 ... 56789 ... 21>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: flyman, Gastarbaiter, Google Adsense [Bot] і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє
124533 32917690
Переглянути останнє повідомлення
Сер 13 сер, 2025 22:46
Investor_K
3 73094
Переглянути останнє повідомлення
Пон 11 жов, 2021 18:05
_Klim