Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Meridian написав:Далекий чи близький я до практики я знаю краще вас! Частково я з вами згідний, також не люблі різні категоричні вислови, особливо людей які рахують, що їм всі винні і зобовязані. Но, ще більше не люблю людей які живуть по принципу " не на..еш не проживеш". А солідний банк, який планує працювати не до першого кидка, а дисятеріччя і дорожить репутацією зовсім недопустимо думати, як ви! Зрозуміло, що банк повинен получати прибутки, інакше який сенс його роботи, але не ціною хитрості і підступності, а за рахунок профісіаналізму і оптимізації роботи! До речі я працюю з ПУМБ і банк мені до душі і я получаю задоволення
Нигде небыло речи о на..бках и кидках. Вообще небыло. Речь о совершенно нормальной и стандартной работе.
На горячей линии грубят и не знают услуг своего банка. Вместо того чтобы выслушать проблему, девушка консультант - объяснет такого не может.
Я хотел пополнить в ПУМБ онлайн кредитную карту картой другого банка. девушка об этой услуге не знала. И нагла себя вела. на другого консультанта переключать не хотела.
Цель нормального сотрудника - заработать на клиенте максимум дохода, а не "искать наилучший продукт для клиента".
Yarg ця ваша фраза мене просто коробить, бажання заробити на клієнті не виключає шукати найкращі продукти для клієнта! В вашому випадку фраза звучить, виключно, як рух в односторонньому напрямку, де все зводится до бажання наживи на клієнті! Я рахую, що такий підхід в корені не правильний, співпраця повинна бути ВЗАЄМОВИГІДНА і банк повинен прогресувати і шукати цікаві продукти і пропозіції для клієнтів, які в підсомку і принесуть прибутки, але не зарахунок недомовок, "скритих" тарифів і "навязування" продуктів! Надіюсь ви бачите відмінність в наввязуванні і пропозиції продукту, я двома руками за пропозицію банком якомога більше продуктів клієнту, вибір продуктів і пропозицій для клієнта це завжди добре, тільки вони повинні бути максимально прозорі і не "примусово-добровільні"!
Востаннє редагувалось Meridian в Вів 25 сер, 2015 17:47, всього редагувалось 2 разів.
Приносим извинения за недоразумения. Будем признательны, если здесь, в ЛС, либо с помощью соответствующей формы на сайте банка вы предоставите дополнительную информацию: ваши ФИО и номер телефона, дату и время звонка и др. возможные подробности: http://pumb.ua/ru/pravda/feedback/
Управление качеством банка проведёт расследование и примет необходимые меры. Благодарим за обратную связь!
PUMB написав:Миссия ПУМБ – предоставлять клиентам высококачественные банковские услуги, безукоризненный и постоянно совершенствующийся сервис и индивидуальный подход.
Шановний ПУМБ! Як з Вашою місією узгоджується зникнення безоплатного номеру клієнтської підтримки 0800?
Банк, який прагне надавати висоякісні послуги за індивідуального підходу до клієнта, як на мене, поступив би так: 1) залишив 0800 для всіх клієнтів; 2) для тих, кому важливо додзвонитися з першої секунди - ввів би платний номер 0900 або дешевший 044.
А то місія одна, а дії інші. Як кажуть - краще б очі не бачили, що ці руки роблять.
Добре узгоджується. Адже, як і зазначено у новині, "Завдяки новому номеру банк зможе одночасно обслуговувати більше клієнтів та зменшити час дозвону до оператора. Кількість клієнтів-фізичних осіб ПУМБ збільшилася більш ніж на 50% тільки за останні 12 місяців. Банк впроваджує такі технічні рішення, які дозволять ефективно обслуговувати зростаючу кількість клієнтів.": http://pumb.ua/ua/about/press_centre/ne ... -klientiv/
PUMB Клієнт міг додзвонитися на 0800 безоплатно, а зараз на 044 платно. Не надто клієнтоорієнтовано.
Я розумію, що за рахунок цього збільшується дохід "Укртелекому", з яким пов'язують власника ПУМБа. Але тоді не варто говорити про те, що це робиться в інтересах клієнта!
preview_me написав:девушка об этой услуге не знала. И нагла себя вела.
Подтверждаю. Не один раз попадал на мадам, которая отвечала таким тоном, как будто я её отвлёк от процесса покраски ногтей. Какое-то нетерпение, пренебрежительность в голосе что ли.
Будем признательны, если сразу после очередного такого общения вы поделитесь с управлением качества банка своими наблюдениями с указанием ваших ФИО, времени звонка и др. необходимых подробностей: http://pumb.ua/ru/pravda/feedback/
Благодарим за обратную связь, которая поможет улучшить обслуживание в ПУМБ!