Шо за окна (размер, производитель). Почем брали, скока переплатили, скока на лапу мастерам дали типа за услуги по установке?

|
|
![]() Віконда. Встановлювали самі. На лапу не давали, по тій простій причині, що ледве вибили з них потім сертифікат відповідності на ті вікна) Аферу з послугою по встановленню ця контора б не потянула) Насправді, батько в себе вдома робить ремонти масштабні і він там всім займався, я толком не в курсі, знаю що вікна найенергоефективніші з можливих) Я лише кредит оформив. На 18500 грн. Вікна коштували разом 19600 +-. Сьогодні капнуло відшкодування 30% від суми кредиту (+-5500) і завтра мають списатись на погашення кредиту. Батько дав гроші, щоб я на наступний день кредит закрив. А я порахував що смішні 25% річних на залишок, це по факту 10% річних. Гроші поставив на депо під 25%. Копійочка до копійочки ![]() В січні знову будем брати такий кредит, на набагато більшу суму. В очікуванні гешефту. ![]()
![]()
О! Поділіться інфою, що там і до чого? Особливо те що не пишуть в рекламних буклетах ![]() ![]() Енергозберігаючі кредити ака Тепла ОселяПост, спешл фор Скупердяй, та інших скупердяїв.
Значить є така державна програма відшкодування. Її можна заюзати в Укргазі, Ексімі, Ощаді (як робив я). Держава відшкодовує 30% кредиту на купівлю енергозберігаючих девайсів (спец. вікна, мінвата, сайдінг, лічильники і т.д, списки гугліть) і 20% на купівлю твердопаливного котла. В один рік можна взяти по одному такому кредиту. Кредит дешевий, до 25% річних на залишок. Погасити можна на наступний день, заплативши копієчні комісії, а відшкодування буде все одно. Ну і шоб провернути таку штуку, Вам потрібно зробити наступні кроки. 1) Обираєте необхідний вам товар, і просите продавця, щоб він вам зробив чек-фактуру на нього. Звіряєте, чи даний товар підпадає під відшкодування. 2) Берете паспорт, код, довідку про доходи і чек фактуру на товар і йдете в банк, подаєте заявку на кредит. 3) При позитивному рішенні, сплачуєте 10% від суми товару на рахунок продавця. На інші 90% банк надає вам кредит і одразу перераховує його продавцю. + треба відкрити поточний рахунок, на який потім капне відшкодування і заплатити комісію за надання кредиту в районі 3%. 4) Отримуєте від продавця товар і берете в нього видаткову накладну (як підтвердження цільового використання кредиту). В деяких випадках потрібен сертифікат відповідності на товар (тут вже уточнюєте в менеджера). В мому випадку був потрібен. На подачу цих документів вам надається місяць з дня видачі кредиту. При цьому кредит можна закрити хоч на наступний день після отримання кредиту, навіть не отримавши товарю Відшкодування все одно надається. На практиці це відбувається на протязі 2-7 місяців, залежно від бажання лівої пятки чиновників мін.енерго. Кредит дуже вигідний. 25% річних від залишку. Взявши такий кредит, загальна переплата у мене за 3 роки складе 30%, тобто 10% річних. Кредит я навіть не закривав, і продовжую на ньому заробляти. Компенсація одразу пішла на погашення кредиту, але платіж у мене залишиився незмінний, просто срок скоротився. Завтра піду в ощад і напишу заяву на переробку графіка в сторону збільшення сроку і зменшення платежу, щоб продовжити пікнічок. Кошти поставив під 20% річних чистими, таким чином на кредиті зароблю ще 30% за 3 роки. Але це вже на любітєля) Підводячи підсумки. 1) відшкодування від держави 30% від кредиту ![]() 2) дешеві кошти під 10% річних, які можна вигідно вкласти і заробити ще 30% ![]() 3) енергозберігаючі вікна, двері, стіни, які зменшать вашу комуналку ![]() 4) ПРОФІТ!!! Наступного року однозначно братиму ще такі кредити. Хочу зауважити що я міг щось пропустити і забути, тому запитуйте, будем разом в цій темі розбиратись. Також законодавство, ставки, список товарів, умови відшкодування постійно змінюється, тому не варто довіряти мому посту на всі 100%, автор не несе відповідальності за це все)) Тому пропоную подальше обговорення продовжувати у спеціалізованій темі. Кредити Тепла Оселя
![]() Як у Вас з 25% виходить 10%? Я розумію, що це порахована тільки переплата, але ж якщо взяти сумму Х покласти її на депо, то всеодно з неї треба відкусювати щомісячний обов"язковий платіж для Ощада, тому не думаю, що в загальному ця сумма перекриє % по кредиту вийде нижча чим по депо ![]() ![]()
25 % від залишку = 30% переплати по кредиту за 3 роки Та ж сума під 20% чистими = 60% доходу за 3 роки Тіло плачу з своєї кишені, проценти по депо поки = проценту по кредиту. Але платіж зменшується, проценти зменшується, а моє депо - ні) Тут крім гешефту, ще чисто психологічний момент) Гешефт невеличкий, але є.Через інет банкінг раз в місяць 2 кнопки натиснути і все. Востаннє редагувалось maksjustmaks в Вів 20 жов, 2015 00:27, всього редагувалось 1 раз.
![]() Живу і прописаний в квартирі, при оформленні вказав, що вікна ставитиму в батька в селі, надав адресу і все. Міг брати і для квартири, як і більшість товарів ененгозберігаючих. А це шо ви кажете, це кредити для ОСББ, не плутайте.
|
|