|
ULANUSA: ПРОГНОЗ КУРСА ДОЛЛАРА НА 2022 ГОД (UAH/USD) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
Додано: Сер 21 жов, 2015 19:11
Ну, ёлки палки.А как, однако наличка как на поводке идёт на одном почти расстоянии от МБ.Вот связь незримая. ПС пишут, что дельтовцам за последние дни налили 3,7 млрд гривен.Брехня полная, т к знаю массу людей переоформивших вклады в выдающем деньги Ошаде на 3 - 6 мес. с суммами сотниКгрн.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 21 жов, 2015 21:07
Всім привіт, за ці дні підписав два нових кнтракти, по ще одному клієнту серйозно розширили асортимент. На фоні хорошого настрою, обдумав все спокійно і вирішив, що ще відкотимося. Це, поки, не плановане підвищення, про яке писав раніше. Тому, в обід подзвонив дружині і сказав злити ще 5 шт по 24))))) Середнє вийшло 23,55))))) На цьому все, більше не ризикую. Почитати, подивитися, проаналізувати можу тільки у вечері, коли вже пізно щось робити. В Києві справді важко дихати, Дніпропетровськ міняється на очах, молодці. Всім щасливо.
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7417 раз.
- Подякували: 6800 раз.
-
-
Профіль
-
-
8
19
1
22
Додано: Сер 21 жов, 2015 23:16
orest Стиль повідомлення підказує, що всі успіхи були відсвятковані Суттєвого ані за розмірами, ані за терміном відкату не буде. Ваше "середнє" 23,55 ,ІМХО, дещо ризиковане. Дай Бог Вам заробити, а мені помилитися...
-
Очкарик
-
-
- Подякував: 833 раз.
- Подякували: 570 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 21 жов, 2015 23:42
Vitl написав: Очкарик написав:...Но сомневаюсь, что Моцарт настолько высоко сидит, впрочем - не наше это дело. Дает человек адекватную инфу - спасибо ему. Спрашивал на "контексте", спрошу и здесь: ЛЮДИ! Кто какие дны видит до Дня Великой Октябрьской Революции?
1 - пропустил Социалистической 2 - коллегу Моцарта уважаю, но не возносите его, он обычный смертный, который в начале 2014 так же как и многие очень сильно просчитался, надеясь на откат курса.А вообще - один из самых адекватных людей на форуме.
1. Виноват 2. Выделенное мной - никак не вознесение По сути вопроса есть соображения? Дны - примерный уровень? И, чтоб два раза не вставать: Улан!Откат таки будет! Почему? Все очень просто - я весь позеленел, а Орест частично в гривне!
-
Очкарик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 жов, 2015 09:09
Очкарик Я скажу прямо - не знаю. Все очень запутано, и зависит от многих факторов. Я так понимаю это 7 ноября? Ну давайте попробуем. Сегодня 22-е, должен быть небольшой перерыв. Затем пятница отскок опять вверх должно быть. Там выходные, понедельник раскачка, итого если НБУ будет заполнять закрома, плюс конец месяца, возможна с 27 по 30, а затем с коррекциями аккурат до 7 просадка курса в район 21.5-21.7 на МБ. Но  Будет ли достаточно валюты на МБ? Чем закончатся выборы (без шоу и тихо спокойно)? Выплаты Дельты, а потом ФиКа дадут ли упасть налу ниже 23 большие сомнения. Итог - видится коридор 23-25 на нале. Широко, но точнее только угадалка.
-
Snoopik
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 436 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 жов, 2015 09:36
Очкарик написав:orest Стиль повідомлення підказує, що всі успіхи були відсвятковані Суттєвого ані за розмірами, ані за терміном відкату не буде. Ваше "середнє" 23,55 ,ІМХО, дещо ризиковане. Дай Бог Вам заробити, а мені помилитися...
Та ні, не вживаю уже багато років взагалі  Пізно вчора прочитав ДС, а думку про вчорашній злив великої суми на МБ "під вибори" ще вчора зранку озвучив син не останнього єврея в Дніпрі.  Але написати не було як, та й не ризикував, щоб не бути закиданим тапками, а у вечері кнопати по телефону в машині на ходу по наших дорогах не дуже зручно. Цікаву думку озвучили хлопці в Києві на рахунок горіння торфовищ: киян пробували на вибори викурити з міста. І ще: молодь і середній клас-вік не йдуть на вибори бо: немає часу, не модно, просто "впа...ло"  , і так нічого не змінить, в результаті все нам обирають пенсіонери і масові фальсифікації, а потім з тим всім боремося на Майданах. Підтримую думку абсолютно. По курсу, побачимо...але думаю, хоть в 0 вийду. Всім вдалого дня.
-
orest
-
10
- Форумчанин року
-
- Подякував: 7417 раз.
- Подякували: 6800 раз.
-
-
Профіль
-
-
8
19
1
22
Додано: Чет 22 жов, 2015 12:27
Snoopik написав:Очкарик Я скажу прямо - не знаю. Все очень запутано, и зависит от многих факторов. Я так понимаю это 7 ноября? Ну давайте попробуем. Сегодня 22-е, должен быть небольшой перерыв. Затем пятница отскок опять вверх должно быть. Там выходные, понедельник раскачка, итого если НБУ будет заполнять закрома, плюс конец месяца, возможна с 27 по 30, а затем с коррекциями аккурат до 7 просадка курса в район 21.5-21.7 на МБ. Но  Будет ли достаточно валюты на МБ? Чем закончатся выборы (без шоу и тихо спокойно)? Выплаты Дельты, а потом ФиКа дадут ли упасть налу ниже 23 большие сомнения. Итог - видится коридор 23-25 на нале. Широко, но точнее только угадалка.
Спасибо! Выглядит логично. Но: Выплаты ФиКа стартуют примерно 02/11/15 (Витл может лучше знать), но монетизируются значительно позднее. Клиенты ФиКа "ан масс" не такие ушлые, как Дельтовцы - много денег останется в агентах, остаток поступит на ЧР ближе к середине месяца. orest написав:Та ні, не вживаю уже багато років взагалі  Пізно вчора прочитав ДС, а думку про вчорашній злив великої суми на МБ "під вибори" ще вчора зранку озвучив син не останнього єврея в Дніпрі.  Але написати не було як, та й не ризикував, щоб не бути закиданим тапками, а у вечері кнопати по телефону в машині на ходу по наших дорогах не дуже зручно. Цікаву думку озвучили хлопці в Києві на рахунок горіння торфовищ: киян пробували на вибори викурити з міста. І ще: молодь і середній клас-вік не йдуть на вибори бо: немає часу, не модно, просто "впа...ло"  , і так нічого не змінить, в результаті все нам обирають пенсіонери і масові фальсифікації, а потім з тим всім боремося на Майданах. Підтримую думку абсолютно. По курсу, побачимо...але думаю, хо ть в 0 вийду. Всім вдалого дня.
"Людина яка не п"є - або хвора, велике падло". Якщо мені таке кажуть, я починаю показово кашляти На цій гілці капцями не кидають. Димом киян після Чорнобиля з міста не виженеш. А от розчарування є, і кампанія дуже каламутна. Я і сам досі не визначився, але на вибори ходжу завжди.
-
Очкарик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 жов, 2015 12:33
Очкарик
Так ты оказывается не чужд поэтическо-философских мотивов, что кошельку монохренственно.По дну нет никаких сомнений, что оно будет тем же, что и недавно.Около 21 на мб и около 22,5 на нале.Весь вопрос - когда.Это может сл и в ноябре и далее.Волнообразный процесс с вмешательством разных попутных коррекций. А вот глобальный сдвиг следует ожидать ещё чуть позже.Это когда устаканится бюджет, курс, победители выборов и мвф даст ориентир.
-
Vitl
-
-
- Подякував: 853 раз.
- Подякували: 1900 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 22 жов, 2015 12:49
Vitl Спасибо! 1. Я - Романтик! 2. Правильно писАть "монопенисуально" /В анамнезе тяжелое детство, тетя - учительница "великого и могучего", немалая библиотека и т.д. и т.п./ 3. По делу - ниже 23 на нале не вижу, хоть на левом боку спи, хоть на правом, хоть кама-сутру реализуй... 4. Дерьма на выборах выплывет, паника у слабонервных и недоинформированых... Пы Сы. Не считал, когда 30 рабочих дней от начала ВА?
-
Очкарик
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 22 жов, 2015 15:27
Очкарик написав:И, чтоб два раза не вставать: Улан!Откат таки будет! Почему? Все очень просто - я весь позеленел, а Орест частично в гривне!
Нда... теория заговора не сработала. Надо было вчера выходить. Жадность, наверное, помешала  Витл, Снупик и вы отлично угадали сегодняшний тренд, респект. Объем вчерашних торгов приятно порадовал, но откуда такой спрос? Неужели и правда Нафтогаз такие объемы выбирает?
-
ulanusa1
-
-
- Подякував: 775 раз.
- Подякували: 562 раз.
-
-
Профіль
-
-
|