|
|
![]() вчора виграв суд...чекаю тепер 10днів щоб рішення набрало законної сили
![]() 19 червня відбулось друге засідання у суді на якому винесли рішення в мою користь. Також чекаю рішення суду протягом 10 днів і несу його в банк і паралельно у виконавчу службу. У мене судові тяганини були не довгими. Взяла адвоката, який по повній сформував справу, сплатила мито. Два засідання відбулись протягом місяця.
Всі, хто ще чекає на свої гроші-не сидіть бездіяльно, ідіть у суд.
![]() За апеляцію і касацію чула. В позовній заяві я вимагала повернення депозиту, відсотків,моральної і матерільної компенсації+ інфляція і ще щось точно не сформулюю (адвокат писав позовну). Але у дебатах юрист Трансбанку відразу повідомив, що за таких обставин вони будуть йти далі у апеляційний суд, тому дійшли компромісу:депозит і %. Подивимось...
![]() апеляцію банк не буде подавати, принаймі мене так запевнили...тай я вимагав стягнути з відповідача тільки суму депизиту і нарахованих відсотків...моральну і матеріальні шкоду не закладав...в судовому порядку відповідач визнав в повній мірі позовні вимоги! Яку ж апеляцію ще подавати!! на те щ вони вже визнали!
![]() апеляцію банк не буде подавати, принаймі мене так запевнили...тай я вимагав стягнути з відповідача тільки суму депизиту і нарахованих відсотків...моральну і матеріальні шкоду не закладав...в судовому порядку відповідач визнав в повній мірі позовні вимоги! Яку ж апеляцію ще подавати!! на те щ вони вже визнали!
Маю підозру, що ми з Вами були в одному суді, можливо і в однієї і тої ж судді. ![]()
![]() я подала в личаківський суд ще 4 травня і вони ще навіть не призначили день засідання порушуючи закони я і не знаю що робити .може хтось стикався з цією проблемою
![]() я подала в личаківський суд ще 4 травня і вони ще навіть не призначили день засідання порушуючи закони я і не знаю що робити .може хтось стикався з цією проблемою
А чому Личаківський? ЗФ знаходиться по В. Великого, а це Франківський район. Ви мито 250 грн сплатили? Документи всі надали? Мені повістку в суді дали, щоб я під розписку передала в банк. Так швидше.
![]() Скажіть будь-ласка, скільки треба грошей, щоб подати до суду (мито і тд.)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|