|
ТАСКОМБАНК (2008 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Чет 05 лис, 2015 15:52
Квесторе_поверніться написав:Ну і забагато просили. Абанк Вам підказав скільки потрібно було просити.Абанк провів свій скоринг і дав ВАм 1000. Ось на цю 1000 Ви і в ТАСі могли абсолютно розоаховувати.
Подождите - банк декларирует, что если он не может предложить запрошенную сумму, то будет не отказ, а предложение переписать заявление под меньшую сумму! Значит ТАС для клиента не считает возможным выделить даже минимальную 1000 грн. Это же не ОТП какой-то там, который говорит сразу, мол, пошёл вон, если много запросил... Даже рад, что мне там не дали кредитку зимой...
-
Vorlon
-
-
- Подякував: 490 раз.
- Подякували: 1141 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лис, 2015 15:54
..та чому ж ..квесторе ?) Ощадний буде у пригоді для короткого перепочинку ваших особистих коштів )...я наприклад , однозначно одобряю даний пакет в тому числі серед карткових дебетних - теж самий оптимальний варіант ( додам що оптимальний для користувачів у яких нема поряд ні відділення ні банкомату банку )..тому думаю набір не випадковий )
-
-VICTOR-
-
-
- Подякував: 408 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 лис, 2015 15:55
Vorlon написав: Квесторе_поверніться написав:Ну і забагато просили. Абанк Вам підказав скільки потрібно було просити.Абанк провів свій скоринг і дав ВАм 1000. Ось на цю 1000 Ви і в ТАСі могли абсолютно розоаховувати.
Подождите - банк декларирует, что если он не может предложить запрошенную сумму, то будет не отказ, а предложение переписать заявление под меньшую сумму! Значит ТАС для клиента не считает возможным выделить даже минимальную 1000 грн. Это же не ОТП какой-то там, который говорит сразу, мол, пошёл вон, если много запросил... Даже рад, что мне там не дали кредитку зимой...
Не знаю. Там цидул про доходи не було. А без цидул просити в Тігіпича....троха нескромно. 
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лис, 2015 15:57
TASCOMBANK написав: Квесторе_поверніться написав:Дякую за відповідь. Тільки не зрозуміло для чого спочатку відкривати, щоб потім закрити Ощадний. Щоб відібрати час в менеджерів?
Так налаштована стандартна процедура 
СеХундочку Чет мне показалось, шо без этого 2620 не откроют ТАС24! Вот уже не помню, шо я видел в двух листочках от своего чела, который в гости в ТАС забегал 
-
clientage
-
1
1
- Фінансовий гуру Finance.ua
-
- Заблокований
- Подякував: 2686 раз.
- Подякували: 4083 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Чет 05 лис, 2015 16:01
TASCOMBANK До речі..шановний представник , є таке питання , помітив у тарифах цікаву річ ...дивну як на мій погляд  є певний тариф на переказ скажімо на свої рахунки через систему Т24 і в той же час відсутній тариф при переказі через колцентр на свої рахунки...не скажете в чому глибокий сенс завантажити колцентр такими переказами від клієнтів а не залишити це робити самостійно клієнту також без оплати ? деталі можу надати в телефонному режимі 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 лис, 2015 16:14
clientage написав: TASCOMBANK написав: Квесторе_поверніться написав:Дякую за відповідь. Тільки не зрозуміло для чого спочатку відкривати, щоб потім закрити Ощадний. Щоб відібрати час в менеджерів?
Так налаштована стандартна процедура 
СеХундочку Чет мне показалось, шо без этого 2620 не откроют ТАС24! Вот уже не помню, шо я видел в двух листочках от своего чела, который в гости в ТАС забегал 
Счет будет оформлен в рамках пакетного обслуживания. Если в будущем появится желание его закрыть - это не повлияет на доступ в ТАС24.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лис, 2015 16:19
Хлопчик Сірожа вийшов надвір погуляти з іншими дітьми... В руках пірожене...)) Дівчатка та хлопці заздрять Сірожі і просять дати вкусити...)) А Сірожа каже, що не може дати... тому що то пірожене Сірожене...))
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2246 раз.
- Подякували: 2361 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лис, 2015 16:30
Серьожа пірожене роздає..але звісно не всім підряд )...декому потрібно на дієту сісти , щоб потримати пірожене ))) ...банк бореться за здорове і збалансоване харчування клієнта 
-
-VICTOR-
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 05 лис, 2015 16:33
-VICTOR- написав:TASCOMBANK До речі..шановний представник , є таке питання , помітив у тарифах цікаву річ ...дивну як на мій погляд  є певний тариф на переказ скажімо на свої рахунки через систему Т24 і в той же час відсутній тариф при переказі через колцентр на свої рахунки...не скажете в чому глибокий сенс завантажити колцентр такими переказами від клієнтів а не залишити це робити самостійно клієнту також без оплати ? деталі можу надати в телефонному режимі 
Комісія при таких переказах відсутня, наприклад, по карті, яка оформлена в тарифному плані «Депозитний 2625». Але ми взяли до уваги Ваше зауваження.
-
TASCOMBANK
-
- Представник банку
-
- Подякував: 12 раз.
- Подякували: 229 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 05 лис, 2015 16:33
ТО не успел спросить (повесила трубку) как зовут хамку из отделения в одессе, по улице греческой, которая на мою просьбу дать мне возможность поговорить с сотрудницей, сказала мне дословно "48 в конце", а на мою просьбу соединить сказала что "не соединяет". до этого по всем трем телефонам, которые я знаю, никто не брал трубку с 14 часов... звонил более 10 раз... я так понимаю, это корпоративный стиль такой?
-
gav
-
-
- Подякував: 48 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
|