Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Требую вернуть возможность перед выездом за границу уведомлять банк о странах пребывания, через П24 или 3700. Крайне неприятна сама мысль о возможности спонтанной, непредсказуемой блокировки банком карты при пребывании за рубежом, когда до отделения тысячи километров
Полагаете, эта возможность уведомления гарантирует от "спонтанной, непредсказуемой блокировки"?
KIM30 написав:Яка комісія за платіж комунальних послуг, наприклад, Львівгаззбут, якщо платити з кридитних коштів Універсалки?
KIM30, комісія при здійсненні платежів в адресу комунальних і телекомунікаційних компаній в рахунок кредитних коштів при сумі платежів: - До 2000 грн / місяць не стягується; - Понад 2000 грн / місяць - 3%. З повагою, Аліна. ПриватБанк
Добрый день, Алина
А если ЖЕК (вроде бы это должно относится к коммунальным платежам) частный?
Коллеги, подскажите, сколько у нас нынче налог на проценты с депозитов? Имею «Стандарт» срочный на 12 мес. в сумме 10000грн под 26.5% годовых в Абанке... сегодня получил проценты 170.98 грн. .. как то расходиться с моими подсчетами, я все время думал что налог суммарно 21,5%, или я не правильно считаю??
clientage написав:А Ворлд -- чиста разводняк выходит. Ревардсы у Привата никакие, по сравнению с Ощадом или Кредо, а геморрра с картой добавилось...Вообщем сиииильно на туфту смахивает, действительно
Да ну?! а я завжди думав що там однакові нагороди, на сайтах все те саме.
Дякую всьому загалу дописувачив в особисті Ворлд сьогодні вже запрацював і в терміналі (на другу добу) Додаткову картку ми теж замовили, будемо з чоловіком користуватися картками разом Але моя любима Голда(миттева) втрачена навіки Ми зробили висновок, що НЕ ТРЕБА було давати активувати Ворлд менеджеру у відділенні, а треба було це зробити самостійно. Нажаль, Приват не поважає клієнтів та іх забаганки. Нажаль