валютні курси основних мажорів торгуються у діапазонах
насьогодні я не вбачаю якихось вагомих причин виходу EUR/USD - та, головне, закріплення - поза межами річного коридору 1,05 - 1,15
наближення засідання ЄЦБ 10/03 має охолодити гарячі голови вплигувати у міні-тренд за поточним курсом 1,1125, а ось купівля євро по факту оголошення підсумкового рішення матиме сенс, бо, здається, гравців навряд чи можна здивувати якимось негативом - чергове урізання ставки на 0,10 % вже повністю враховано у ціні
у будь якому випадку близкість старого технічного рівня перемикача 1,1050 вимагає оцінити реакцію на підтримку - утримають чи ні ?
ідеальний варіянт - консолідація (= накопичення обсягів) над підтримкою 1,1050 для забезпечення збалансованого входу на купівлю Євро у розрахунку на продовження корекції завищених очікувань по % ставках у США
ЛОБ написав:ідеальний варіянт - консолідація (= накопичення обсягів) над підтримкою 1,1050 для забезпечення збалансованого входу на купівлю Євро у розрахунку на продовження корекції завищених очікувань по % ставках у США
Як ви вважэте, якщо ФРС почне знову КУЭ, запрацюэ грошовий станок у США, як це вплине на євро ? Розглядаєте ви таку можливість найближчим часом, чи через 2-3 місяці в своїх прогнозах ?
припущення щодо повернення Федрезервом до кує достатньо грубі - таке питання не стоїть на порядку денному ані посеред експертного середовища, ані на рівні спекулятивних чуток
дилема стосується темпів підвищення % ставок - насьогодні ринок ф*ючерсів до кінця року ледве враховує одне єдине підвищення, а дотс-форекасти членів комітету FOMC - 4 (чотири) !
ЛОБ написав:припущення щодо повернення Федрезервом до кує достатньо грубі - таке питання не стоїть на порядку денному ані посеред експертного середовища, ані на рівні спекулятивних чуток
дилема стосується темпів підвищення % ставок - насьогодні ринок ф*ючерсів до кінця року ледве враховує одне єдине підвищення, а дотс-форекасти членів комітету FOMC - 4 (чотири) !
У останньому виступу Йеллен про це йдеться, що то одне эдине підвищення - було суто символічним - 0, 25% за весь рік. І пояснення такі - це тому що стан економіки США не дозволяє підвищувати ставку - це ж і так було зрозуміло - ще по ходу всього 2015 року. На прикінці року пісял всіх обіцянок про підвищення , які вже трейдери відіграли багато разів заздалегідь (?!?!) - "Федя" повинен був зробити цей жест символічний, щоб зовсім не втратити довіру інвесторів. Я вважаю відсотків 75% що буде знову КУЄ , навіть можливо, що воно триває без оголошеня поки що. Я орієнтуюся по виступу Йеллен - ви його читали ?
U.S. economy hurt by strong dollar, sinking stocks
China is big concern
те, що дотично може стосуватися повернення до урізання ставок :
The Fed probably won't use negative interest rates Japan's central bank started using negative interest rates two weeks ago. That move had many in Congress wondering two things: will the Fed consider using negative rates if the U.S. economy worsens? And, does the Fed even have the legal authority to use negative interest rates?
Yellen said she wasn't aware of any law that prevented the Fed from using negative rates.
Yellen did say that the Fed once considered using negative rates in 2010, when the economy was just beginning to recover from recession. The idea never got serious traction, she said.
Yellen said it was unlikely the Fed would cut rates anytime soon from its current 0.25%.
жодної згадки про якісь приготування до нових потенційних програм КУЄ
ЛОБ Можливо, я читав переклад , дослівно не пам"ятаю, але фраза була така, що збільшення ставок не дозволяє сьогодні стан економіки США , скоріш буде все навпаки - повернення до КуЄ. Як що я знайду той переклад - скину про всяк випадок .
В мене до вас прохання. Я не розумію тонкощів в цій фрзі "насьогодні ринок ф*ючерсів до кінця року ледве враховує одне єдине підвищення, а дотс-форекасти членів комітету FOMC - 4 (чотири) !" Ви впевнені - що все не навпаки ? Мені здається навпаки. "Дотс-форекасти членів комітету FOMC" - достеменно не знаю що це, здогадався це оргкомітет Федрезерву ? Тож вони знають , що було у 2015 тільке одне підвищення і те суто формальне. А ось ринок трейдерів та інвесторів весь 2015 рік укріплював долар - якби -то на зростанні ставок кожний квартал, чого не було. Я звик за 2015 рік чути - що трейдери відіграють НАПЕРЕД ПІДВИЩЕННЯ СТАВОК.
Вибачте - я не дуже обізнанний в темі, але дуже бажаю стати обізнаним до певного рівня. Для свого приватного вживання по ходу життя. Буду дуже вдячний за критику, чи пояснення - бо розумію свою необізнаність деяку по темі, хочу докопатися до деталей -дуже бажаю розібратися.
kalinavalera1 написав:Я не розумію тонкощів в цій фрзі "насьогодні ринок ф*ючерсів до кінця року ледве враховує одне єдине підвищення, а дотс-форекасти членів комітету FOMC - 4 (чотири) !" Ви впевнені - що все не навпаки ? Мені здається навпаки.
саме так, Ринок Всемогутній консервативніше за ФРС враховує у ф*ючерсних цінах на % ставки доходності - НУЛЬ підвищень на горизонті 12 місяців проти 4-х (4 х 0,25 % до ставки 1,40 %) згідно прогнозів голосуючих членів FOMC
якщо коротко та відкинути усі домисли щодо позиції ФРс по ставках :
Here’s a recap from Sreekala Kochugovindan, economist at Barclays:
Chair Yellen’s tone remained optimistic about the state of the US economy and the prospects for near- to medium-term growth. She tempered this view by noting that foreign economic developments pose risks to US growth, and seemed slightly more concerned about the prospects for inflation than she has previously. We see the testimony as signaling that the FOMC is continuing to actively debate a March rate hike, but we reiterate our call for two hikes this year: June and December