Вперед, за скарбами гетьмана!

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум містить персональні теми форумчан ділової спрямованості. Теми, що користуються популярністю в цьому розділі, можуть бути перетворені на окремі підфоруми.
  #<1 ... 1112131415 ... 165>
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 12:14

Скупердяй написав:Пшеки хохлам платят 8 злотих в час в переважній більшості, тобто біля 2 баксів, 2* 8 = 16 баксів в день або 366 в місяць при 21 робочому дню, оце вони нас рятують, в москалів на порядок більше виходить :mrgreen:

щось я дуже сумліваюся, що за кордон виїжджають заради 366 баксів.
хто вміє працювати то й вдома заробить більше.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 13:00

mephala написав:
  Скупердяй написав:Пшеки хохлам платят 8 злотих в час в переважній більшості, тобто біля 2 баксів, 2* 8 = 16 баксів в день або 366 в місяць при 21 робочому дню, оце вони нас рятують, в москалів на порядок більше виходить :mrgreen:

Відкриваю Вам секрет у нас є навіть люди, які працюють на мінімальну, що складає 1378 грн ~ 55 баксів. Тому хвілосохвствувати про Ваші сумніви - це безглузда справа :mrgreen:
Скупердяй

Подякував: 3 раз.
Подякували: 718 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 13:13

Скупердяй написав:
  mephala написав:

Відкриваю Вам секрет у нас є навіть люди, які працюють на мінімальну, що складає 1378 грн ~ 55 баксів. Тому хвілосохвствувати про Ваші сумніви - це безглузда справа :mrgreen:

відкрию вам другий секрет. Тут можно на 1378 грн жить возможно даже лучше чем там, во первых субсидия, если квартира своя, во вторых, дача/огород.
Из 1378 грн тут может даже оставаться больше чем с 366 там... (аренда, еда, медицина, проезд сюда/назад...) а у москаликов не лучше там многие и за 300 пашут да еще часто их под зад ногой и возвращаются ни с чем, если вообще возвращаются... Те кто зарабатывает хорошо у москаликов - те должны иметь квалификацию, а значит и в Польше они не 366 будут имет... да и тут не 1378грн... (разве что официально)
ol_zy

Подякував: 449 раз.
Подякували: 788 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 14:20

Скупердяй написав:
  mephala написав:

я знаю як вони "роблять"
й тільки їм скажеш що повертатися можна було б й швидше - відразу відповідь "а ви мою зарплату знаєте? як плятять так й повертаюся"
так що не путайте присутність на роботі з працювати на роботі.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 14:33

mephala написав:
  Скупердяй написав:
  mephala написав:

я знаю як вони "роблять"
й тільки їм скажеш що повертатися можна було б й швидше - відразу відповідь "а ви мою зарплату знаєте? як плятять так й повертаюся"
так що не путайте присутність на роботі з працювати на роботі.

Ми зараз обговорюэмо не еффективність праціників, а жадібний пшек vs клятий москаль, або що краще гейропейське майбутнє чи тайожний союз ... тут вже як би практика показує. що друге краще :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 14:59

Скупердяй написав:Ми зараз обговорюэмо не еффективність праціників, а жадібний пшек vs клятий москаль, або що краще гейропейське майбутнє чи тайожний союз ... тут вже як би практика показує. що друге краще :mrgreen:

тобто у польщі платять за не бий лежачого 366 баксів?
сумліваюся що за подібну роботу у московії заплатять більше. думаю на порядок меньше. знаю як у московії платять по 10К їхніми. можете самі перевести на доляри.
ви ж порівнюйте порівнюване.
mephala

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 16:17

Платять більше однозначно на Заході. І чому берете лише Поланд? Є Італія, Португалія, США, Канада... Та й у Львові бачив бусик з оголошенням на збір полуниці... 500-1000 ойро. Не перевіряв на власному досвіді, але кажу, що бачив. Тітка в Італії до 1000 ойро заробляє доглядальницею. Так що геть від Москви!
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 17:55

Козак-характерник написав:Платять більше однозначно на Заході. І чому берете лише Поланд? Є Італія, Португалія, США, Канада... Та й у Львові бачив бусик з оголошенням на збір полуниці... 500-1000 ойро. Не перевіряв на власному досвіді, але кажу, що бачив. Тітка в Італії до 1000 ойро заробляє доглядальницею. Так що геть від Москви!

За последние полгода уже третий знакомый выезжает на ПМЖ на Захид - Испания,Словакия,Польша.И если один -к устроенным ранее там детям,то двое других - переносят туда свой бизнес.Выезжают с семьями,с маленькими детьми.Причем люди с бабками,один с большими.
Такими темпами и с такими комуналями и ценами на ліки,скоро тут останутся только пролетарии на заводы местных олигархов и транснац. компаний А средний класс - усьо,вымрет.
Тихон

Подякував: 131 раз.
Подякували: 898 раз.

Профіль

3
3
Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 20:18

mephala написав:
  Скупердяй написав:Ми зараз обговорюэмо не еффективність праціників, а жадібний пшек vs клятий москаль, або що краще гейропейське майбутнє чи тайожний союз ... тут вже як би практика показує. що друге краще :mrgreen:

тобто у польщі платять за не бий лежачого 366 баксів?
сумліваюся що за подібну роботу у московії заплатять більше. думаю на порядок меньше. знаю як у московії платять по 10К їхніми. можете самі перевести на доляри.
ви ж порівнюйте порівнюване.

Ну якщо небий лежачий це фасувальник чи помічник кухаря по 8-12 годин робочого дня, то тоді да ... пшеки спонсорують ледарів :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 14 чер, 2016 20:21

Тихон написав:
  Козак-характерник написав:Платять більше однозначно на Заході. І чому берете лише Поланд? Є Італія, Португалія, США, Канада... Та й у Львові бачив бусик з оголошенням на збір полуниці... 500-1000 ойро. Не перевіряв на власному досвіді, але кажу, що бачив. Тітка в Італії до 1000 ойро заробляє доглядальницею. Так що геть від Москви!

За последние полгода уже третий знакомый выезжает на ПМЖ на Захид - Испания,Словакия,Польша.И если один -к устроенным ранее там детям,то двое других - переносят туда свой бизнес.Выезжают с семьями,с маленькими детьми.Причем люди с бабками,один с большими.
Такими темпами и с такими комуналями и ценами на ліки,скоро тут останутся только пролетарии на заводы местных олигархов и транснац. компаний А средний класс - усьо,вымрет.

Як можна перенести бізнес, якщо він зав"язаний на Україні - будь то виробництво чи продаж? Це хіба що своє тіло можна туди перевезти, і рулити звідти тим що працює тут :mrgreen:
Скупердяй

Профіль

#<1 ... 1112131415 ... 165>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор