|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 25 лип, 2016 12:14
Alfa_Bank написав: Elenika написав:Вопрос ПРЕДСТАВИТЕЛЮ БАНКА. На сегодняшний день сотрудники отделения отказываются активировать пакет платинум блек, пока родственник не закроет карту для выплат фгфо. Сотрудники утверждают, что нельзя иметь несколько пакетов обслуживания. Хотя у родственика до этого был дебют, ультра, и фгфо одновременно. Которые, кстати,открывались в этом же отделении. Теперь ультру закрыли для выпуска платинум, а платинум отказываются выдать,пока не закроет фгфо. Вплоть до того, если что то не нравится - забирайте свои депозиты и уходите. Челевоек в данный момент не может не переразместить депо, не перенаправить деньги на другие счета... Можно ли иметь платинум и фгфо пакеты одновременно?
Добрый день,Elenika! В рамках условия открытия пакета, у Вас может быть оформлен только один пакет на выбор:Сomfort»/«Ultra»/«Platinum Black», ранее была возможность иметь несколько пакетов разного плана, сейчас такой возможности нет. Если есть действующий новый пакет и Вы хотите оформить еще один пакет - для открытия другого пакета, необходимо закрыть текущий пакет (т.е. все имеющееся карточные счета и карты, открытые в пакете) и только после этого открыть другой пакет.
Карту погорільця і Дебюти закривати не потрібно. Так і напишіть. Чи не так?
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 12:18
он закрыв карты оставил на них деньги? опрометчиво, а перекинуть их хотя бы на фгвл, в отделении разве не могут?
Добрый день! Перевести денежные средства с заблокированной карты можно по заявлению в отделении банка. После подписания заявления деньги будут доступны на карте в течении 2х часов.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
- Подякував: 184 раз.
- Подякували: 1417 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 25 лип, 2016 12:23
Alfa_Bank Я оформлял виплаты по Фидобанку 22.07.2016 на карту около 11 часов в отделении №10 Киев б-р Перова, 32. Почему выплаты до сих пор не зачислены на карточный счет? Написал вам в ПП
-
vitaliy1111
-
-
- Подякував: 62 раз.
- Подякували: 6 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 12:29
Козак-характерник написав:Пані Алла, можна детальніше про акцію дізнатися? Дякую! Повертаємо 100% ваших витрат за місяць! Як? Оплатіть 5 покупок до кінця липня Вашою кредитною картою* і вигравайте! alfabank.ua
Козак-характерник, добого дня! В один із етапів акції необхідно здійснити 8**, або більше POS транзакцій (враховуються операції МАВ та Інтернет) по одній з карток. Кожна 8-ма покупка з картою від Альфа-Баку це шанс отримати 100 % кешбек * на карту. Кількість шансів необмежено: 16 покупок – 2 шанси 24 і більше – 3 шанси Розіграш кожного місяця! *Під кешбеком мається на увазі оплата всіх покупок здійснених за допомогою картки в один з етапів Акції але не більше 10 000 грн. ** у повідомленні, кожному приходить та кількість транзакцій яку ще потрібно зробити. За допомогою сайту Random.com будуть визначені ТРИ переможця по ОДНОМУ в кожній групі(кредитні, зарплатні та дебетні картки). Переможцям до 10 числа поточного місяця на відповідну картку буде перераховано суму POS покупок виконаних в попередньому місяці.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 25 лип, 2016 13:16
Козак-характерник написав:А коли люди у вас виплати від ФГВФО отриммують по довіренності, ви вимагаєте залишити оригінал? Чи просто робити копію з оригінала ? Дякую!
Козак-характерник, Згідно п.3. розділу 6. Відшкодування на підставі довіреності здійснюється за умови надання представником паспорта або іншого документа, що посвідчує особу, та довіреності ( аба нотаріально засвідченої копії довіреності).Документ, що підтверджує право отримувати гарантовану суму представником вкладника (довіреність або нотаріально засвідчена копія довіреності), зберігається в банку-агенті.
-
Sense Bank
-
- Представник банку
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
2
Додано: Пон 25 лип, 2016 13:29
По Альфа-Дебют нету ограничений и комиссий за снятие денег в кассе банка?
-
Customer
-
-
- Заблокований
- Подякував: 8 раз.
- Подякували: 50 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 14:17
Alfa_Bank потрудіться відповісти на моє питання. Задаю його втретє mixa написав:Alfa_Bank є карта комфорт ФГВФО Хочу відкрити ще один рахунок і відповідно карту в грн. В якому тарифі буде обслуговуватись карта №2 Також хочу відкрити карту в доларах. В якому тарифі буде обслуговуватись карта №3 І взагалі, скільки рахунків максимально в моєму випадку можна відкрити Скільки з них в грн. 
-
mixa
-
-
- Подякував: 315 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 14:21
mixa написав:Alfa_Bank потрудіться відповісти на моє питання. Задаю його втретє mixa написав:Alfa_Bank є карта комфорт ФГВФО Хочу відкрити ще один рахунок і відповідно карту в грн. В якому тарифі буде обслуговуватись карта №2 Також хочу відкрити карту в доларах. В якому тарифі буде обслуговуватись карта №3 І взагалі, скільки рахунків максимально в моєму випадку можна відкрити Скільки з них в грн. 
Так Ви в Комфорті і працюєте. Друга і третя карта платні....50 грн, якщо не брешу. Слід глянути в тарифи.
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 14:36
Квесторе_поверніться написав:Так Ви в Комфорті і працюєте. Друга і третя карта платні....50 грн, якщо не брешу. Слід глянути в тарифи.
Тарифи я знаю. Питання в іншому.
-
mixa
-
-
- Подякував: 315 раз.
- Подякували: 22 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2016 14:40
mixa написав: Квесторе_поверніться написав:Так Ви в Комфорті і працюєте. Друга і третя карта платні....50 грн, якщо не брешу. Слід глянути в тарифи.
Тарифи я знаю. Питання в іншому.
В чому запитання? Чи можна ще відкрити гривневу карту і доларову?
-
Квесторе_поверніться
-
-
-
-
Профіль
-
-
|