aisolod2 написав:Подскажите, плиз, КАК ПРАВИЛЬНО (?) составить «Заяву про задоволення вимог кредитора», если на двух депозитах «Перше знайомство» ~190 тыс., а с карточного счета (ДП) я уже получил ~ 40 тыс. от Фонда, и там остались жалкие 2 тыс. Поточнi рахунки пустые. Т.е., я рассчитываю еще на «гарантоване вiдшкодування» 160 тыс.(200-40), и остаток 30 тыс.(190-160) включаю в кредиторские требования Можно ли отступить от формы Заявы с сайта Михи и писать в произвольной форме, например так: «Прошу визнати мене кредитором Публічного акціонерного товариства«БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ» щодо залишків коштів на рахунках відповідно до Договорiв № 01ХХХ від 20.05.2016 р. та № 02ХХХ від 20.05.2016 р. пiсля виплати гарантованого вiдшкодування у сумi 200 тис. грн.»? Или все же надо указывать конкретные суммы - как в образце заявы? Тогда - какие? Писать всю сумму 190, или 30? А если не будет «гарантованого вiдшкодування» на эти 160?
Пишите на всю сумму или сумму не указывайте вообще. Пример То, что распространялось как предложение
ВВС інформуйте громаду далі, Ваш практичний досвід є корисним, у самого кредитка загашена 23.05 і кагор не бачить цієї оплати, тому скоріше фсього також напскудив в Уїбкі
Скупердяй написав:ВВС інформуйте громаду далі, Ваш практичний досвід є корисним, у самого кредитка загашена 23.05 і кагор не бачить цієї оплати, тому скоріше фсього також напскудив в Уїбкі
Обов'язково. На форумі з 2010 й не зникну, як дечкі натякали. Поки чекаю на відповідь Ірклієнка та письмові довідки Міхи. Потім копії надсилатиму до УБКІ і Фагора. Ьим паче по ВПКБ буде довідка про закриття кредиту. Далі буде...
Скупердяй написав:ВВС інформуйте громаду далі, Ваш практичний досвід є корисним, у самого кредитка загашена 23.05 і кагор не бачить цієї оплати, тому скоріше фсього також напскудив в Уїбкі
Обов'язково. На форумі з 2010 й не зникну, як дечкі натякали. Поки чекаю на відповідь Ірклієнка та письмові довідки Міхи. Потім копії надсилатиму до УБКІ і Фагора. Ьим паче по ВПКБ буде довідка про закриття кредиту. Далі буде...
А признати що ви лоханулися слабо? Ви ж всім тут розказували що треба погасити кредитки бо будуть проблеми. От ВВС погасив кредитку,а претензії не зменшилися до нього. Бульте об'єктивним як з справою Дельти. А тут ви помилилися і стали іншим радити.