|
ПриватБанк (2010 - 2021) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:26
-VICTOR- написав:Козак-характерник Козак ..пишите сюда - monitoringceb@privatbank.ua , изложите ситуацию, согласитесь предоставить нужные аргументы или документы , попросите урегулировать ситуацию в кратчайшие сроки , тон написания- толерантный ... 
Дякую за практичну пораду!
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:29
Козак-характерник написав:Уточнення. Заблокували видаткові операції по карті? Чи рахунок? Бо в мене карти не заблоковані. Тобто у відділенні з рахунку, я так розумію по паспорту гроші забрати мона. П.С. Щось мені здається, що без походу у відділення не обійдеться.
Гроші з картрахунку не вийде ніяк забрати, даже по заявці на закриття. А от депозит можна забрати, в відділенні менегер закриває його і йдете в касу відразу за налом.
-
root
-
-
- Подякував: 238 раз.
- Подякували: 157 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:38
kulikrom написав: Козак-характерник написав:Я часто роблю перекази з власних карт інших банків через манісенд
Поддерживаю. В первую очередь, заставляет ритм жизни. В зелёный кэшин даже каждодневную пайку перехода в инвал нужно минут пять по одной бумаге скармливать. То ли в красный, 40 за раз. Да и чего с торбой мелькать часто? А на красной карте 8-11% на остаток, пока очередь до пайки дойдёт. Так что Привату в этой ситуации не блокировать нужно, а перенимать технологии, учиться на ошибках, так сказать.
Есть места где стоят кеш-ины. Там 40 за раз сжирает аж бегом. Но только на карту.
-
cdj2
-
-
- Подякував: 231 раз.
- Подякували: 235 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:42
Козак-характерник написав: -VICTOR- написав:Козак-характерник Козак ..пишите сюда - monitoringceb@privatbank.ua , изложите ситуацию, согласитесь предоставить нужные аргументы или документы , попросите урегулировать ситуацию в кратчайшие сроки , тон написания- толерантный ... 
Дякую за практичну пораду!
То що по рекомендуєте Забирати все до копійки з привата??? в мене просто в кінці року депо закінчується думав частину залишити , а тут таке
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:44
cdj2 написав:kulikrom написав: Козак-характерник написав:Я часто роблю перекази з власних карт інших банків через манісенд
Поддерживаю. В первую очередь, заставляет ритм жизни. В зелёный кэшин даже каждодневную пайку перехода в инвал нужно минут пять по одной бумаге скармливать. То ли в красный, 40 за раз. Да и чего с торбой мелькать часто? А на красной карте 8-11% на остаток, пока очередь до пайки дойдёт. Так что Привату в этой ситуации не блокировать нужно, а перенимать технологии, учиться на ошибках, так сказать.
Есть места где стоят кеш-ины. Там 40 за раз сжирает аж бегом. Но только на карту.
Навіщо готівкою руки марати + питання безпеки....
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:45
Козак-характерник написав: Ukrainian написав:Козак-характерник Розблокував вуйко ?
Ні. Непокоїть більш за все те, що нічого не пояснюють. Просто чекайте! Вашим питанням займаються. Повинні озвучити причину припинення вихідних операцій, а потім розбиратися вже. А так немає визначенності. Я так розумію, що це пов'язано із законом про моніторинг, ну так би й відповіли. А то здогадуйся сам, що там до чого. Клієнт згідно закону має право знати причину припинення видаткових операцій.
Це хреново що банк так до клієнтів відноситься В інших банках такого безпределу немає
-
Ukrainian
-
-
- Подякував: 59 раз.
- Подякували: 782 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:46
Ukrainian написав:а тут таке
тут таке постiйно 
-
DmitryZP
-
-
- Подякував: 19 раз.
- Подякували: 833 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 09 жов, 2016 17:54
Ukrainian написав:То що по рекомендуєте Забирати все до копійки з привата??? в мене просто в кінці року депо закінчується думав частину залишити , а тут таке
А от що я радитиму залежить від того, як оперативно вуйко допоможе свому другу козаку ..))) Якщо попаду на відсотки і штрафи по кредиту, то гарантую пекельну пательню і прокляття на віки вічні! ))
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 09 жов, 2016 18:00
Клієнти - не бидло! Мають право знати! Прошу рассматрєть челобітную...))
Непокоїть більш за все те, що нічого не пояснюють. Просто чекайте! Вашим питанням займаються. Повинні озвучити причину припинення вихідних операцій, а потім розбиратися вже. А так немає визначенності. Я так розумію, що це пов'язано із законом про моніторинг, ну так би й відповіли. А то здогадуйся сам, що там до чого. Клієнт згідно закону має право знати причину припинення видаткових операцій.
Востаннє редагувалось Козак-характерник в Нед 09 жов, 2016 18:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Козак-характерник
-
2
-
-
-
Профіль
-
-